Vilken rätt har de att sätta sig upp emot Gud? Kärleksord från Jesus skulle rädda många, men man säger att han inte finns. Men jag vet—-

medarbetarefoto Maria

Kärlek.

Kärleksord sveper in mig i värme, Kärleksord från Mästaren gör mig så trygg. Men många får inte veta att han finns, för att rädda en orolig själ.
Den själ som sörjer och går ner sig i sorg och smärta, borde få veta att han tar bort all rädsla. Världen idag är ett slagfält om ekonomi och styressätt och deras rätt som har makten. Vilken rätt har de att sätta sig upp emot Gud?

Världen svälter och krymper av elakheter mot de svaga och sjuka. Jordens klädnad slits obönhörligt ut. Kärleksord borde alla få, och helst av Jesus själv.
De går att få om man öppnar sitt inre. Världen idag ser många människor gå under, men högt på sina piedestaler sitter maktmänniskor och väljer sina egna vägar till framgång. Vilka de trampar på under färden är inte så viktigt…Allt detta medan barnen far illa, medan den sjuke går under…

Människor lider hemska kval..medan falska människor röstas fram att leda nationer. Kärleksord från Jesus skulle rädda många, men de säger att han inte finns. Jag har fått hans närvaro i mitt liv, och jag vill berätta för alla om hans under och mirakel. De skulle sannerligen behövas i Sverige som törstar av brist på rättfärdighet.

Vi lever i ett kallt land, där bara sex, pengar och makt är det som många törstar efter. Att dricka av den levande källan, att få göra rätt i en orättfärdig värld, det är min enda önskan….; att få leva nära Jesus, rätta mig efter hans vilja och få förkunna hans ord.
/

Maria, Copyright 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.