Vilddjur och bestar i de sista tiderna. The Beast. Joh Upp 13:16-18

Det är många bestar och många fula typer som vill äta många kakor och förstöra för många människor. Vi lever i tider som  har funnits förut men som återkommit nu, det går ju runt runt fastän jorden är platt. Ja jag menar naturligtvis att vi är i sena tider då man skall kontrollera massorna bättre nu än förr. Nu har man mer medel till det och mer fantasi och fler människor att PLÅGA!  Vi ser en  video här om Indien och ny teknik som snart är gammal, eftersom all teknik blir bättre och bättre, men pengar kommer i alla fall att försvinna och människan blir som en boskap; MÄRKT!

           
Controlling the Masses, “tittar på hur människor i tredje världen används som mänskliga marsvin för att testa ny teknik (som AADHAAR-kortet, som ingår i den här videon) för regeringens spionering och kontroll av massorna. Kan dessa tekniker en dag användas för att genomföra vilddjurets märke genom att använda ett obligatorisk microchip, som kommer att användas för att kontrollera befolkningen?  / Ja det är en fråga….

Controlling the Masses’ looks at how people in the Third World are being used as human guinea pigs to test new technologies (like the AADHAAR card, featured in this video) for government spying and controlling the masses. Could these technologies one day be used to implement the mark of the beast through the use of a mandatory microchip, which will be used for controlling the population?

Vilddjuret från havet

Joh Upp 13
13 1 Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn. 2 Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor myndighet. 3 Ett av dess huvuden såg ut som om det hade blivit slaktat och dödat, men dess dödliga sår hade läkts. Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, 4 och man tillbad draken, därför att han hade gett sin makt åt vilddjuret. Och man tillbad vilddjuret och sade: “Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?” 5
Och åt vilddjuret gavs en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick makt att göra så i fyrtiotvå månader. 6 Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans tabernakel, dem som bor i himlen. 7 Och åt vilddjuret gavs makt att strida mot de heliga och att besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och folkslag. 8 Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat från världens grundläggning. 9 Den som har öron må höra. 10 Om någon måste gå i fångenskap, skall han gå i fångenskap. Och om någon måste dödas med svärd, skall han dödas med svärd. Här visar sig de heligas uthållighet och tro.
Vilddjuret från jorden
11 Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt. 13 Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14 Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. 16 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex.

Vi kanske inte förstår exakt hur det kommer att bli eftersom Joh Upp bok är den svåraste boken i bibeln att  förstå, men jag tycker det är den mest finaste och bästa boken, den är alltid lika intressant och givande att läsa, och undrar man över den så ska man veta att den inte är skriven i följd på grund av att det aldrig var Guds mening att avslöja handlingen så lätt. Min Gud är stor och GOD!

 

4 thoughts on “Vilddjur och bestar i de sista tiderna. The Beast. Joh Upp 13:16-18

 1. Hej! ja det finns mycket att läsa om det man tror är sant eller trodde och om det som är faktum….. välkommen tillbaka hit du är så välkommen. /Frid.

 2. Intressant artikel om Larsson. Tack. Skall se dina sidor senare vid en lånad Biblioteks dator. Guds Frid.

 3. Läs här om KG Larsson som är religiös.Det är en stor skillnad på Religiösa människor och brinnande troende växande frälsta människor som bara går med Gud och inte med de religiösa och katolska människorna. KYRKAN är KATOLSK! och livsfarlig, den falska SKÖKAN!
  http://www.dagen.se/efs-prasten-k-g-larsson-avkragad-1.195273

  HÄR I TVÅ länkar /kategorier på min sida läser du om den platta jorden. Den ÄR platt inte för att Jag säger det utan för att det står i bibeln och det har man INTE upplyst människor om. I länkarna får DU HELA begreppet förklarat med bibelord/verser och annat som du bör ta del av. Jag är också uppvuxen med att man sagt att jorden är rund men jag har aldrig trott på det utan sökt sanningen! Se alla videor och berättelser/fakta! BIBELN som är Guds ord är Mycket klar över saken, naturligtvis.

  Du hör nog att man i tv o radio hjärntvättar människor med att rabbla och tjata och prata om den GLOBALA uppvärmningen(som inte är sann, läs på min sida och allt annat GLOBALT) DEN ÄR INTE EN GLOB.

  https://gospel.jesuslever.eu/category/jorden-ar-platt-den-ar-inte-en-glob/

  https://gospel.jesuslever.eu/category/flat-earth/

  /FRID! /Maria

 4. Hörde en Pastor som heter KG. Larsson. Under hans tal, eller Predikan. Sa han att Microsofts lagt ut flera miljarder som kronor. På vad Chippet skulle sitta. Och deras undersökning kom fram till Handen och Pannan. Han skämta och sa, men de hade ju facit, de kunde slå i Uppenbarelseboken. pannan låter inte klokt. Men om man tittar i dator skärm, så kanske någon infra stråla läsa av pannan direkt, allt skall ju gå så snabbt och bekvämt. Nå det låter verkligen tokigt. Var nog SJ som prova med något chipp .. Det där med platt jord har jag inte förstått. Men skall kolla någon dag hur du tänker i detta.kanske väldigt komplicerad att förstå. Men inte skall väl Tron på Gud spela roll om vi tänker att jorden är platt eller rund. För mig låter det märkligt, för jag är ju uppvuxen med Skolgång, och runda planeter. Men jag ska ta en tid och sätta mig in i jorden är platt, utan att förkasta tanken. Ingen har ju lärt mig detta.. En del tror på UFO, andra tror inte alls på det. Men Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.