Videos: Vad är Islam? Vad är Koranen och vad säger den? Vem var Allah? Vem var Muhammed? VILKA är ISIS? Svar får du här.

Jesus5

Vad är ISLAM och vad står det för? Vilka är IS/ISIS?  Vem var Allah? Vem varMuhammed? Vad är Koranen och VAD säger den?  I videos här kan du få SVAR på de frågorna! Lyssna noga och ta till dig de sanningar som kommer här! Mona Walter, f d muslim, berättar.

Vilken religion bekänner sig ISIS till och i vilken bok finner ISIS stöd för sina handlingar?

Nej till Sharia.

Klarspråk.

Jesus5

name-graphics-maria-197681

2 thoughts on “Videos: Vad är Islam? Vad är Koranen och vad säger den? Vem var Allah? Vem var Muhammed? VILKA är ISIS? Svar får du här.

  1. Hej! Ja det är verkligen få som vågar säga sanningen. Islam är inte vad de säger att den är. Lögner vill jag säga om den- inte kärleksfull. Allt talar emot det som sagt, och jag vill ta med så mycket jag kan om att det är farliga tider vi lever i och det finns många många hot mot de kristna, men det är ju ingen nyhet precis. Vi får kämpa vidare.
    FRID.
    /Maria

  2. Det finns få som har mod att utmana islam som sann och kärleksfull religion. Muslimerna här har ett enormt, ja, nästan sjukligt behov att framhålla Islam som en fridens o fredens religion trots att allt talar mot detta. Deras gärningar, deras koran deras historia. Mona är värt och behöver all tänkbar stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.