Video, Satan slaktar och förgör. Ungdomar och andra går under.

Marias-2737

Korruption och våld, mord, i våra länder har nått långt. Många mord på ungdomar och äldre har skett den senaste tiden i vårt land.
Förstörelsen av våra barn och ungdomar har nått långt och det väntar fler tragedier!
Alkohol, och dödsdroger tar livet av våra unga!
DE som skulle växa upp och få arbeten och försörja sig och ha en egen bostad och vara glada…..nu sitter många av dem totalt passiviserade och många av dem tar livet av sig, genom olika slags droger eller psykiska (satan) sjukdomar som dödar långsamt.

The New World Order – Eustace Mullins

Den mänskliga rasen är på utdöende, och det är bestämt av Illuminati /de som bestämmer i världen /att bara en viss del skall överleva de sista tidernas härjningar. Illuminati har planerna klara, MEN Gud har SIN plan! 500 miljoner skall vara kvar säger de som styr denna världen.
Men de som tror då, vad händer med dem? Jo, de som litar på Gud och följer honom kan vara säkra på att han hjälper till slutet, men på vilket sätt vet vi ej, det pågår förföljelser över hela världen och varför skulle de nordiska länderna skonas, de som lever så fel, och ej enligt Guds vilja.

Det finns många många som kommer att välkomna Antikrist då han kommer och det är i full gång att de planerna är i sin fullbordan, tiden går ju fort som bekant och en dag vaknar man till att någon ny sitter på en tron och skall ha tillbedjan. Vem tillber du då? Gud eller Antikrist?

Djävulsdyrkan pågår för fullt i våra städer, men man tittar bort och vill inte veta vad som pågår.
Demonprinsar styr genom politiska ledare, (Ef 2:2 samt 6:12; Dan 10:1-14) Satan styr över alla onda krafter i världen. Satan betyder motståndare. I Mark 3:22 kallas han “de onda andarnas kung”. I uppståndelsen besegrade Jesus satan och hans makt. Därför är Jesus nu den evige härskaren över jorden. Satan har bara tillfälligt makt över dem som valt att följa honom. Daniel 10:1 berättar om den andliga kamp som pågår i universum mellan Guds folk och de makter som vill förgöra dem.

Dessa onda härskare, sataniska varelser, mörkrets furstar, är inte människor av kött och blod, utan fallna änglar som står under satans makt.
Dessa varelser är den troendes fiender.
De som inte tror följer gärna det onda, det ser du på alla ungdomar som dyrkar satansmusiker m fl.

name-graphics-maria-545505

 

rosor video foto 029

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.