Video och artikel om Madonna som tyvärr kommer till Sverige 14 nov. Satan har bråttom.

nicubunu-Emoticons-Sleeping-face sovande och lurade människor finns det gott om

Artikel och video om Madonna:
Tyvärr kommer Madonna till Sweden/Sverige, och förvrider huvudet på ännu fler människor, och med hemska sätt/spel/dans m m som gynnar det djävulska så sätter hon griller i huvudet på våra unga och även ovetande äldre, som borde begripa vad det är Madonna sysslar med. Jag har en video (i länken) här nedan där jag vill visa vad som sker, och videon visar ju klart och tydligt vad som är fel i allt detta med Illuminati som Madonna är en stor del utav, allt är tvärtom förstår du. Det onda sägs vara gott och det goda ont! Vi lever i en värld som är tvärtom, och kall och galen.Det är inte en perfekt översättning av mig av videon, men i det stora hela så handlar det om satans trick! och hur han använder människor att gå i hans ledspår. Och Madonna är köpt till detta.
Popikonen Madonna uppträder på Tele 2 Arena i Stockholm den 14 november.
Denna video borde du se nu så förstår du nog hur jag menar i min text ovan.

MADONNA TELLING YOU ABOUT ILLUMINATI’S REBEL HEART..AND WHAT THEY WANT! SE LÄNK OCH VIDEO HÄR:

http://www.nicholson1968.com/nicholson1968s-post/madonnas-rebel-hearttelling-you-who-the-enemy-is-and-what-it-wants

*Bibelord:  Matt 24:15; Ef 2:2; Upp 3:7
Musik/ljud kan man använda på olika sätt. På gott och ont. Tydligen skall ljudvågorna och annat ljud påverka oss negativt framöver. Med denna videon vill man visa oss hur det verkliga budskapet ser ut, bakom Madonnas album och den kommersiella biten

Illuminatis Gold Project. Varför använder Illuminati musikindustrin? LJUD.

Vad är fienden ute efter? Jo manipulering av Skapelsen.

Vad säger Madonnas nya album? Hennes nya album är för att distrahera och lura människor! och vara rebeller mot Gud. Det står skrivet: Ett rebelliskt hjärta på hennes hals/nacke, Varför? Det är för att man ska veta att satan försöker att lura och fresta. En rebell vill vara fri från vad Gud vill visa oss och ge oss.

Det är därför satan kallas Luftens Prins. Wireless betyder: TRÅDLÖS! Och här finns teckningar på trådlösa/wireless, stämbanden ser ut som ett ÖGA. Se i videon 4.40 min.

Se 4.55 in i video på Madonna och Pistolen som dödar. Självmord på lek???

Pistolen dödar Guds tempel, människan, och driver med Gud. Madonna är alltså mellan de två pelare som är en ny tävling de vill åstadkomma.
Se brädan av Frimurare och tredje pelaren 5. 15 min i videon och 5.23 på mönstret på Madonna. Se på Salomons nycklar som Frimurarna följer, inte Davids nycklar som är den rätta vägen.
Det handlar om två riken, en väg är rätt och en annan väg fel. David fick kungadömet, men inte Salomon!

M.D.N.A  Madonna och DNA. My DNA inte Madonna. Madonna berättar hemligheter. Man gör linjerna suddiga mellan mänsklighet och Transhumanism.
Suddiga linjer.
Den nya demoskivan innehåller 13 låtar med tretton Illuminatio blodslinjer DNA Symbolism. Massorna ser ICONIC N68 och du ser den hemliga: Jag ser kungen Satan. Se bilden. ST NIC, kort för satan. Här finns ett meddelande också: Vad refererar hon till? Jesus? Nej, Joan of Arc, Jeanne Dárc. Både manlig och kvinnlig person! Såhär är det som Satan och de fallna änglarna vill ha det! Att komma till makten.

Satan, denna världen herre är här på lånad tid och det vet han.Han vill ha de folk som har Guds hjärtan till att bli transhumanister i stället, för att man skall glömma Gud och alltså leva för alltid på ett annat sätt. Gud finns i människan men människan skall bli bruten. Den svarta och röda Illuminatikontrollerade symbolismen.
Man tror sedan 1998 att man kan kontrollera folkmängden med ljudvågor.- Kalla det mark of the beast. detta vet inte jag men det är fullt möjligt så som de jobbar på det.
Det är ett andligt krig som pågår och det har det gjort länge. Ett allseende öga och en bikupa /svärm till huvud är vad man vill att människan ska ha. Det är det som kommer.
Spegelbilder har mer än en mening i denna industri. En dubbel Gud och gott och ont. Satan försöker kopiera Guds verk med att kopieraoch klona och dubblera.

MDNA SKIN /Hud:Lurar oss, och lurar oss med iconer. Artificiell skapelse och mer hemskt ser du i resten av videon.   Tänk på en sak: Varför skall man stänga ner FM-radion och köpa nya sätt att LYSSNA PÅ??

Fundera på detta här ovan en stund.

JESUS ÄR HERRE I MITT LIV, ÄR HAN DET I DITT LIV OCKSÅ????

NamnlösMaria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.