Videos: ASTONISHING MASSIVE HAARP. /Alzheimer. Health risks

April 2014 Breaking News ChemTrails HAARP Military alter weather mind control health risks

*

You may wonder what is happening in the world, or do you wonder at all. But the fact is that it has come a very long way to manipulate both people and nature! Therefore you see this video if you want, and you might not think as I do that the world is a dangerous place and that it is SAFER with God and to join him in salvation.The world is full of evil. 

I do not know the person who made the video but I think it is a lot of truth in this.

I think it will be very very good once when Jesus comes, it is probably not too many years left before the event … I hope that we believers can get to do more for God before then. To tell about Jesus and salvation, our main theme, but there is also more to tell, see video.The pious consolation at the wicked happiness: Psalm 73:

http://www.kingjamesbibleonline.org/book.php?book=Psalms&chapter=73&verse=1

*

Du kanske undrar över vad som sker i världen, eller också undrar du inte alls. Men det är ju så att man har kommit mycket långt med att manipulera både människor och natur! Därför ser du denna video om du vill, och kanske du inte tycker som jag att världen är en farlig plats och att det är TRYGGARE hos Gud och att gå med honom i frälsningen.
Jag tycker att det skall bli skönt en gång när Jesus kommer, förmodligen är det inte alltför många år kvar innan den händelsen…jag hoppas att vi troende kan få uträtta mer för Gud innan dess. Att berätta om Jesus och frälsningen är vår huvuduppgift, men det finns också mer att berätta, se video. Jag känner inte till personen som gjort videon men jag anser att det hon säger är mycket intressant ……men man vill inte bry sig..? De två videorna är mycket sevärda.

 

2 thoughts on “Videos: ASTONISHING MASSIVE HAARP. /Alzheimer. Health risks

 1. Tack tack tack för länken, har lagt in den på min youtube G+ nu! Återkommer! Det finns en diskussion om varför man är så galen så man tror att man besprutar himmel/miljö/människor. Men det är ju sant!! /Maria

 2. Fruktansvärt. Att träden dör av strålning har man nu bevisat genom ett tyskt universitet som gjort en mkt noggrann studie. Människan har nått så långt i sitt vanvett att hon utan krus attackerar själva Guds skapelse. Hon tror sig ha rätt att gå in och ändra på själva livet, att injicera in dator-celler och PIN-koder i människor, att sätta in spindelgener i getter för att getmjölken ska bli klistrigare. Eller snarare lönsammare för livsmedelsindustrin.

  Och hon dödar och skadar insekter, fåglar, träd – och i förlängningen naturligtvis oss själva – med Geo-engineering (Chemtrails/HAARP) och den överallt attackerande mobilstrålningen. Vi kan bara fortsätta att försöka få folk att fatta att dessa tanklösa och kortsynta handlingar innebär ett hot värre än något annat som jorden varit utsatt för, nånsin. “Guds Vrede är en verklighet och inget talessätt”, plägar jag säga. Och för vart onyttigt ord som vi talar, ska vi en gång bli dömda, så säger Jesus klart och tydligt. Så den som talar för GMO som nu Maria Corazza Bildt på nytt har gjort, på sitt ohyggliga falska sätt, den får det inte lätt.

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/darfor-bor-vi-tillata-att-gmo-anvands_4251795.svd

  Var ska folk vända sig när Jesus kommer, och frågar: “Vad gjorde DU när människorna och naturen led; brydde du dig ens, eller tänkte du på utlandsresor, skrytmobiler och din egen själviska njutning? Brydde du dig inte om andra, fast du visste att Gud kräver att du ska vara din nästas broder?”

  Man hoppas oroligt kunna bestå på Herren Jesu dag; för det räcker ju INTE med att säga “Herre Herre” och inte ens att kunna utföra under i Hans namn, är tillräckligt…måtte Han kännas vid oss på den dagen, men om vi vill att Han oupphörligt ska låta sin sol lysa över oss i himlen, då måste vi fråga oss om vi själva oupphörligt sysselsatte oss med Hans Rike under vår levnad. Satan skickar så mkt i vägen, det gäller att ha blicken fäst på Jesus.

  http://www.geoengineeringwatch.org/radio-frequency-transmissions-are-killing-trees-and-everything-else/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.