Vi är sändebud för Kristus Jesus/Bibelord omvändelse

2 Kor 5:20 Vi är alltså sändebud för Kristus, och Gud vädjar genom oss. Vi ber på Kristi uppdrag: låt försona er med Gud!

Ja vi kristna är sändebud för Kristus. Vi har lov att dela evangelium med andra och med de ofrälsta, de som inte känner Gud.
Vi har ett uppdrag som ligger i våra hjärtan och av kärlek vill vi nå ut till människor som inte vet vem Jesus är.

Jesus är ju Frälsaren, men det är det inte alla som vet. Men vi kan tala om det på många olika vis, vi kan vara beredda i alla möjliga
och omöjliga situationer att få ut budskapet om att VÄNDA OM!

ALLA kan få en tro på HERREN Gud, ALLA skulle kunna bli lärda om SANNINGEN om kärlek och tro, Jesus är kärleken och vår stora HJÄLP i ALLT.

OMVÄNDELSE: Hosea 3:5 Sedan ska Israels barn vända om och söka Herren sin Gud och David, sin kung. Med fruktan ska de söka Herren och hans godhet i kommande dagar.
Dan 9:13 Så som det står skrivet i Mose lag drabbade all denna olycka oss. Men ändå försökte vi inte blidka Herren vår Gud genom att vända om från våra synder och ge akt på din sanning.
Klag 3:40 Låt oss pröva våra vägar och granska dem, låt oss vända om till Herren!
Hes 33:9 Men om du varnar den ogudaktige för den väg han går för att han ska vända om från den, och han ändå inte vänder om från sin väg, då ska han dö genom sin missgärning, men du själv har räddat ditt liv.


Apg 5:31 Honom har Gud upphöjt till sin högra sida som furste och frälsare för att ge Israel omvändelse och syndernas förlåtelse.
Apg 11:18 När de hörde detta lugnade de sig, och de prisade Gud och sade: “Till och med åt hedningarna har Gud alltså skänkt omvändelsen som ger liv.”
Apg 13:24 Innan Jesus trädde fram hade Johannes förkunnat omvändelsens dop för hela Israels folk.
Apg 15:3 Församlingen utrustade dem för resan, och de reste genom Fenicien och Samarien. Där berättade de utförligt om hedningarnas omvändelse och spred stor glädje bland alla bröderna.
Apg 19:4 Paulus sade: “Johannes döpte med omvändelsens dop och sade åt folket att tro på den som kom efter honom, det vill säga Jesus.”
Apg 20:21 och vittnat för både judar och greker om omvändelsen till Gud och tron på vår Herre Jesus.
Apg 26:20 Jag har predikat, först i Damaskus och sedan i Jerusalem och hela Judeen och även ute bland hedningarna, att de ska ångra sig och omvända sig till Gud och göra gärningar som hör till omvändelsen. Rom 2:4Eller föraktar du hans rika godhet, mildhet och tålamod? Förstår du inte att Guds godhet vill föra dig till omvändelse?
Heb 6:1 Låt oss därför lämna bakom oss de första grunderna i Kristi lära och föras mot fullkomningen, och inte lägga grunden igen med omvändelse från döda gärningar och tro på Gud,
Heb 6:6 men sedan avfallit, dem går det inte att föra till ny omvändelse då de själva korsfäster Guds Son på nytt och hånar honom offentligt.

Ps 119:2 Saliga är de som tar vara på hans vittnesbörd, som söker honom av hela sitt hjärta,
Ps 119:14 Jag jublar över dina vittnesbörds väg som över stora skatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.