6 thoughts on “Vaxxine… Oroande i högsta grad

  1. Hej Anja! jag tyckte ju det var bekant med dig! Tack för svar. Jag mailar dig. Gud välsigne dig. /Maria

  2. Hej Maria. Jag bor i Skövde. Vi hade mycket kontakt ca 10 år sedan. Det hände mycket i livet på den tiden. Det gör det fortfarande men man vänjer sig och lämnar nära och kära i Guds hand och hans omsorg.

  3. Hej Karin! Tack så mycket! Skönt att ni skriver här vad ni tycker… Det är oerhört otäckt det som sker, men det är ju så att vi som är troende vet vad som sker nu och vad Guds ord berättar, därför kan vi ta ställning, men stackars människor utan tro förstår inte allvaret!! Och ja troende tar vaxx, men det borde de ju inte!Stackars föräldrar idag och stackars barnen. Det handlar också om att BARNEN SKALL BLI FÖRÄLDRALÖSA! Det finns en plan, så har det varit förr o det går ingen.. VARFÖR så många barnhem mm? Orsaker finns till ondskan.
    Gud välsigne dig!! Kram Maria

  4. Hej Anja!Tack för att du ville lyssna o ta till dig om det som pågår så stort o otäckt nu. Ja du är påläst också o det ära BRA. Härligt att ni avstår att ta det!!! Ja vi litar på Guds beskydd och han skiljer agnar från vetet m m. HAN vill ha ett MODIGT och fritt folk!!! Hoppas att man tar till sig info! Jag viker mig inte. Var bor du? Hälsn Guds välsignelser. /Maria

  5. Hej Maria. Det stämmer vad du säger. Jag har också läst mycket o lyssnat om detta såkallad vaxin. Jag o min man kommer aldrig ta detta. Vi är inga försöksdjur. Vi är människor och litar på Guds beskydd. Det känns att det är inte många här runtomkring oss som inte har tagit detta. Guds välsignelse önskar jag till dig.
    Hälsningar Anja

  6. Hej Maria! Modigt uttalat, jag känner själv att detta är fel med vaccinet,var och en får ju ta sina egna beslut som vuxna mäniskor, det är hemskt att barnen också ska ta detta vaccin,det måste vara svåra beslut som förälder, ja vi som tycker detta är fel bör tala ut varningar även om vi blir påhoppade, det är ett pris vi får betala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.