Världen. Monkeypox? /In Jesus’ name

Hej på er! Det är verkligen inte lätt att s a s VÄLJA vad man ska skriva om varje dag. Det är ett hektiskt liv ‘där ute’, som man måste hålla koll på. VAD gör regeringar, VAD säger människor om DESSA TIDER? HUR skall det gå för ALLA de som INTE HAR EN TRO PÅ GUD? Jaaa, detta brottas man med VARJE DAG.

Det som gäller för oss nu är ju att vara nära Gud, tro på hans ord i bibeln, att vara i bön, att se världen för vad den är: AVSKRÄDE. Den är fel den är smutsig den är lögnaktig och illa ute, i det mesta. Människor förstår INTE hur illa det är. Det har ju Gud förklarat i sitt ord också, på så många vis. Jag skulle vilja rekommendera igen:

http://pharos.stiftelsen-pharos.org/ HÄR kan du läsa om de flesta ämnen och det är inte från en troende som det kommer och det kan ju vara bra på sätt och vis.

1 Joh 4:1Mina älskade, tro inte varje ande, utan pröva om andarna kommer från Gud. Det finns ju många falska profeter som har gått ut i världen.
1 Joh 4:3och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.
1 Joh 4:4Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, för han som är i er är större än den som är i världen.
1 Joh 4:5De är från världen, därför talar de utifrån världen och världen lyssnar till dem.
1 Joh 4:9Så uppenbarades Guds kärlek till oss: han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom.
1 Joh 4:14Vi har sett och vittnar om att Fadern har sänt sin Son som världens Frälsare.
1 Joh 4:17Så har kärleken nått sitt mål hos oss: att vi har frimodighet på domens dag. För sådan han är, sådana är också vi i den här världen.
1 Joh 5:4för allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro.
1 Joh 5:5Vem kan besegra världen utom den som tror att Jesus är Guds Son?
1 Joh 5:19Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.
2 Joh 1:7Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.
Upp 3:10Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet ska jag bevara och rädda dig ur prövningens stund som ska komma över hela världen för att pröva jordens invånare.
Upp 11:15Och den sjunde ängeln blåste i sin basun. Då hördes starka röster i himlen: “Väldet över världen tillhör nu vår Herre och hans Smorde, och han ska vara kung i evigheters evighet.”
Upp 12:9Och den store draken, den gamle ormen som kallas Djävul och Satan och som förleder hela världen, kastades ner på jorden och hans änglar kastades ner med honom.
Upp 13:8Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.
Upp 16:14De är onda andar som gör tecken, och de drar ut till kungarna i hela världen för att samla dem till striden på Guds, den Allsmäktiges, stora dag. –
Upp 17:8Vilddjuret som du såg, det var och är inte mer, men det ska komma upp ur avgrunden och gå mot fördärvet. De av jordens invånare som inte har sina namn skrivna i livets bok sedan världens skapelse ska förundras när de ser vilddjuret, eftersom det var och inte är men ska komma.

Monkeypox…. och en ny s k pandemi. /Det är inte över ännu./ Men Gud är god och ty dig till honom, som det barn du är- En ny sångerska har kommit med en sång om JESUS och helande, om möjligheter och om liv….et Vet ej riktigt ännu VEM hon är men jag tar chansen att låta er lyssna:

/Maria

2 thoughts on “Världen. Monkeypox? /In Jesus’ name

 1. Hej Fredrik, detta är klass 1 på dessa förklaringar som människor inte vill ha, de förstår inte vad du säger, men jag förstår, det är klart som korvspad, mycket mycket intressant och brådskande att få ut.Då repeterar jag här: Märket ÄR VACCINEN. NAMNET är Vaccinplåster, Talet/Numret är Vaccinlönen, BILDEN= QR-koden, kopplas och kontrolleras Covid status via vaxx.
  Ap-viruset är ju det nya nu och det är ju infekterat ap-bajs m m som de sprutat in då, och Bölderna är väl HIV, det talas ju om i bibeln, en del säger Joh Upp 16:2 men kan det stämma,för sedan står det ju om hav och blod, det verkar vara för tidigt.
  Ja om lösningen kommer att vara så du säger är det ju raka spåret nu då. och 666 är Vilddjuret Antikrist.
  De kristna i allmänhet vill inte ha denna info, det är irriterande och felaktigt säger man, men det tror inte jag, jag har INTE hört NÅGON säga detta du säger, i allmänhet så säger man chip, och de kommer ju att komma men man verkar inte dra dessa kopplingar du gör.Frågan är ju också hur de tänker göra framöver, smittan skulle vara här i slutet av maj och det är nu på dagen som Apan dök upp. Detta går fort och tål att tittas mer på. Gud välsigne dig. /Maria

 2. Gain Of Function.
  Och forskningen bakom vaccinen, samt kopplingen till Vildjurets Märke.

  En bio-mekanisk markör för avläsning (pannan/handen) och redovisning (köpa och sälja) på elektro-mekaniskt vis, dvs tekniken verkar inte kräva någon ström, iom att du är nu strömkällan.
  Tekniken kallas galvanisk eller kapasitiv.

  -Som jag skrev tidigare misstänker jag att även Ap-Viruset är inympat
  med detta GP-120 spikprotein via cellernas taggiga ytterkärna.
  Dvs spikproteinet=Corona=Therion=Vildjuret från Havet=Wuhan

  Feber=pannan (handen) dessa 2 ställen är där man tar temp!

  Detta är det som sprutas in via vaccinen (subkutan injektion).
  Apviruset=samma som Corona?

  Nu vill jag också att jag har länge misstänkt att detta Sars Covid-19 kan aerosol-bindas,
  och mycket riktigt.

  Efter att ha studerat Ap-viruset och den senaste informationen är
  denna slutsats sensationell!

  Ap-viruset kan Aerosolbindas, (dvs luftlandsättas från luften).
  Dr. Robert Mark Buller fackulteten via St Louis.
  Aerosol Biology Core
  Dr Robert var själv högst delatig i Aerosol Biology Core
  som framställde biologiska modeller för böldpest, tularemia,
  pox-virus, hanta-virus och mjältbrand.

  https://www.brighteon.com/230d653b-745c-414c-93e0-b0fcaf36731c

  NIH-sök funktionen om Covid-19 är bortagen! (kan söka infora
  Robert Muller blev avrättad 2017!

  När de testade vaccin-botemedel mot pox-virus?
  Vad var det Robert Muller sa?

  I ett dokument sade Robert Muller att:
  -Vaccination är mindre önskvärt iom att
  immunsänkta personer som har HIV.

  -Hmmm..vad skrev jag inte om Gp-120 innehåller 4 strångar (viruset).
  Vaccinet= 16 strängar…
  BOOM=20 strängar av Hiv..(Hiv-1=22 strängar!).
  Låter ju exakt som jag misstänkte!
  VACCINER REKOMMENDERAS INTE!
  -ÄR det anledningen att han blev avrättad?
  -Intressant eller hur?
  -Irrelevant information?
  -Inte alls för de som kan sin Bibeln är denna information högst aktuell anser jag, de flesta (kristna) missar målet och min uppgift och önskan är att de får dagsaktuell information,och tyvärr som ni säkert har listat ut, så kommer Vildjuret/Therion/Corona bara handla om ett sänkt eller dåligt immunförsvar.
  Lösningen kommer vara Vildjurets Märke, dess Bild och dess Namns,Tal.
  Dvs Märkets Namn (men iom att Namnet är kopplat till Talet 666) blir det Namnets Tal även Märkets sas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.