Vardagen /Ann-Marie dog…Vem har ansvaret?

 

Enligt vad jag läste i denna tidning, så blev kvinnan lämnad ensam och kunde få i sig sådant som är livsfarligt. Men, det man verkligen  undrar: HUR kunde det komma sig att personalen tydligen såg detta men INTE ingrep? Så har jag läst detta och då är det verkligen verkligen vansinnigt fel någonstans.

Vidare kan man fråga sig om, och hur, man har ansvaret för människor och hur man sköter det? Har man dessutom den kärleken till människor och en grundmurad ta-hand-om-mentalitet så att man ser och hör och är beredd på det mesta? Ja jag bara undrar hur man gång efter gång får läsa om människor som farit mycket illa på våra demensboende/ det har ju också skett svåra fall av vanvård. Är det sådant man har att se fram emot?  Vi som tror väntar på att Jesus skall komma tillbaka, och det är skönt att veta att man får ett tryggt hem med honom. Vi är många som undrar hur sådant som hände Ann-Marie kan få ske?

En sann Jesu efterföljare älskar och lyder honom. Tänk om fler kunde möta Jesus och följa honom och ha med honom i vardagen så skulle saker som ovanstående artikel berättar inte ske.

Joh 14:6Jesus svarade honom: “Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig.

 

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.