Vardagen /Alltid Guds Ord

 

En solig dag var det idag och “videkissarna” har slagit ut där jag bor och fåglarna kvittrade för fullt och änderna badade..

 

*

*

Ja Guds ord är levande och finns alltid med, ordet fanns med idag också på min lilla promenad:

Heb 4:12  Ty Guds ord är levande och kraftigt och skarpare än något tveeggat svärd, och tränger igenom, så att det åtskiljer själ och ande, märg och ben; och det är en domare över hjärtats uppsåt och tankar.

*

Att älska Guds ord gör också ont, för man vet att falska profeter lovar människor olika saker, och de orden man vet är Guds Ord, dem leker man med:

Jer 23:31  ja, jag skall komma över profeterna, säger HERREN, dessa som frambära sin egen tungas ord, men säga: “Så säger HERREN.”
Jer 23:32  Ja, jag skall komma över dem som profetera lögndrömmar, säger HERREN, och som, när de förtälja dem, föra mitt folk vilse med sina lögner och sin stortalighet, fastän jag icke har sänt dem eller givit dem något uppdrag, och fastän de alls icke kunna hjälpa detta folk, säger HERREN.

/Maria….  maila gärna mig om du har något på hjärtat som jag kan hjälpa till med, mailadr i gästboken

2 thoughts on “Vardagen /Alltid Guds Ord

  1. Hej Janne Tack, det var en fin dag jag fick komma ut lite eftersom det inte var för kallt- helgen var ju jobbig med akutbesök på sjukhuset, så idag kändes det lättare, det var så vackert ute. Fåglarna var välnärda kan man säga, och Svartån var sig lik.
    Gud välsigne dig. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.