Vänd andra kinden till! Vad betyder det? Bibelord och förklaring.

NamnlösGudhörbön

Man kan bli slagen på olika vis, antingen verbalt, kroppsligt eller andligt/själsligt—eller hur? Detta fick jag uppleva i samband med flyttningen vi nyss gjort och vi är nu på den nya platsen, och oron och våndan var stor och min kropp backade och ville lägga av i ett sammanbrott. Nu då jag har allt på lite avstånd, men fortfarande minns vansinnigheterna vi var med om så förstår jag mer och mer BIBELORDEN nedan som säger:

Matt 5:39 Jag säger er: Stå inte emot den som är ond, utan om någon slår dig på den högra kinden, så vänd också den andra åt honom.

Luk 6:29 Om någon slår dig på den ena kinden, så vänd också den andra kinden till. Och om någon tar ifrån dig manteln, så låt honom också ta din livklädnad.

 

Detta som står ovan var ju precis vad som skedde, för hur vi än bar oss åt så var vi förlorare,  men inte förlorade. Vi var förlorare för att någon som inte hade befogenheter var kung på platsen och vi var så små. Men vi var beskyddade och INGA förlorare, för vi fattade vad vi var med om och NÅDEN och BARMHÄRTIGHETEN var desto STÖRRE, men det såg vi inte först. Men nu då vi landat efter en SKAKIG FÄRD, så ser vi klart!

Så: summa summarum av detta blir då följande:  Djävulskap finns det mycket utav och detta var satans plan att knäcka mig som redan är svag. I kampen då jag kikade in i galenskapens värld, så ser jag och förstår hur MÄKTIG! GUD ÄR! som räddade mig. AMEN och HALLELUJA TILL  MIN STORE Far!

Ni som inte känner mig och inte vet vad som skett och INTE vet vem satan är som HÄRJAR på jorden, kanske rycker på axlarna och tycker: å vad galet detta låter och hur kan man tro på ‘en gud (med litet g) som inte finns’.  Men jag vet bättre-  för tack vare honom har jag fått leva och ÖVERLEVA många anfall från det ONDA!

NamnlösMaria2

 

 

2 thoughts on “Vänd andra kinden till! Vad betyder det? Bibelord och förklaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.