Våldet../Malmö.Sverige.Världen.Länkar/ Guds godhet.

 

Frihet i Kristus

*

Nej man håller inte med om vad alla bloggare skriver om, men jag läser och tar till mig och tar med olika länkar här ibland. Vi vet att  klimatet i Sverige hårdnat och vi följer med och ser nyheter om dödsskjutningarna och våldet i t ex Malmö. Det är inte den enda staden i Sverige som har problem, eller i världen,  och jag tror inte att det är lätt att få ordning på situationerna…de är säkerligen här för att stanna. Sverige känns inte igen längre, och vad kan det bero på? Och vad är illegala vapen? Läs gärna:

http://meritwager.wordpress.com/

*

Och vi vet att det kommer att bli hårdare tag, dvs den troende vet vad som kommer att ske med världen, (Guds ord säger oss det,) men inte när, men vi kan se tendenserna i den vardag vi lever i. Vi vet att det kommer flera krig och våld innan Jesus kommer tillbaka och tiderna är mycket oroliga. Den som säger att “allt är väl”, den har misstagit sig mycket grundligt.

http://imittsverige.blogspot.com/2009/11/nicolai-sennels-tredje-varldskriget-sa.html

*

Kristna förföljs, javisst gör de det och värre kommer det ju att bli. Här kan du också läsa om vad islam är, och mycket mer finns att ta del av…
http://jihadimalmo.blogspot.com/

*Det är dags att öppna ögonen och se vad som sker i världen och inte leva i en bubbla, som många tycks göra.

-och ja, jag lever i denna världen precis som du och alla andra, och jag kanske räknas som en dåre för att jag tror på Gud, såhär är det:  jag är evigt tacksam för att han frälste mig, och just därför kan jag se de svåra tiderna komma,  de kommer som på räls, för jag vet att Herren har omsorg om mig och leder mig…behöver inte vara rädd, bara lyda Gud.

*
*
Guds oerhörda godhet:

Eph 1:3  Välsignad vare vår Herres, Jesu Kristi, Gud och Fader, som i Kristus har välsignat oss med all den himmelska världens andliga välsignelse,
Eph 1:4  såsom han ju, förrän världens grund var lagd,
har utvalt oss i honom till att vara heliga och ostraffliga inför sig.
Eph 1:5  Ty i sin kärlek förutbestämde han oss till barnaskap hos sig, genom Jesus Kristus, efter sin viljas behag,
Eph 1:6  den nådeshärlighet till pris, varmed han har benådat oss i den älskade.
Eph 1:7  I honom hava
vi förlossning genom hans blod, förlåtelse för våra synder, efter hans nåds rikedom.
Eph 1:8  Och denna nåd har han i överflödande mått låtit komma oss till del, med all vishet och allt förstånd,
Eph 1:9  i det att han för oss har kungjort sin viljas hemlighet, enligt det beslut som han efter sitt behag hade fattat inom sig själv,
Eph 1:10  om en ordning som i tidernas fullbordan skulle komma till stånd, det beslutet att i Kristus sammanfatta allt som finnes i himmelen och på jorden.
Eph 1:11  I honom hava vi ock undfått vår arvslott, vi som förut voro bestämda därtill genom dens beslut, som verkar allting efter sin egen viljas råd.
Eph 1:12  Så skulle vi, hans härlighet till pris, vara de som i Kristus redan i förväg hava ägt
ett hopp.
Eph 1:13  I honom haven jämväl I, sedan I haven fått höra
sanningens ord, eder frälsnings evangelium, ja, i honom haven I, sedan I nu ock haven kommit till tron, såsom ett insegel undfått den utlovade helige Ande,
Eph 1:14  vilken är en underpant på vårt arv, till förvissning om att hans egendomsfolk skall förlossas, hans härlighet till pris.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.