Vad är vad? Sanningar? Länkar? Ukraina

Biolab i Ukraina… Från Mikael Hagenbo hemsida, se länkar:

https://hagenbo.blogspot.com/2022/02/deep-state-biolabs-in-ukraine.html?m=1&fbclid=IwAR3hID60qYxrTJLuStcl3iw2htnJNVxUN4k_ySIfTkbyF-GKX25M02FezCo

DESSA länkar är sådana som berättar? OM VAD som sker i Ukraina och vad de har för ‘fuffens’ för sig, otroligt hur man kan sälja sitt land. JAG vet INTE om detta stämmer, men det ser så ut och då skulle Mr Putin inte vara så farlig…??? Kolla här och se vad du kan få ut av det!

https://hagenbo.blogspot.com/2022/02/deep-state-biolabs-in-ukraine.html?m=1&fbclid=IwAR3hID60qYxrTJLuStcl3iw2htnJNVxUN4k_ySIfTkbyF-GKX25M02FezCo

VI ALLA lever i en OTROLIGT OTÄCK VÄRLD, det vet vi ju! Och nu är det så att vi ALLA som vill veta mer, får veta mer om vi vill. VI VET att SATAN styr och vi vet att TIDEN ÄR KORT. VILKA vi ska upplysa om detta, ja det får HERREN avgöra, men här är en del info, och det finns ju många sätt att se denna s k konflikt på eller dessa s k sanningar…. Hur DU/Ni gör är upp till var och en men detta ville jag ni skulle se i alla fall.!

BÖN:

1 Pet 3:12Herrens ögon är vända till de rättfärdiga och hans öron till deras bön. Men Herrens ansikte är emot dem som gör det onda.
Vi ska be om rättvisa och sanningar och om hjälp från HERREN.

1 Tim 1 Först av allt uppmanar jag till bön, åkallan, förbön och tacksägelse för alla människor, 2 för kungar och alla i ledande ställning, så att vi kan leva ett lugnt och stilla liv, på alla sätt gudfruktigt och värdigt. 3 Detta är gott och rätt inför Gud, vår Frälsare, 4 som vill att alla människor ska bli frälsta och komma till insikt om sanningen.

VI har bönen, vi får göra vad vi kan i dessa tider…

6 thoughts on “Vad är vad? Sanningar? Länkar? Ukraina

 1. Hej! Ja, hmmm Kärnvapen ja, är det så så är det ju illa, vad tänker de… Ja Amerika är ju ok för de flesta, som inte vet vilka de är o vad de gjort under alla år! Vitryssland o kärnvapen, försöker förstå ordet som är så hemskt! Då stryker man ju med FORT…Skall ta fram Wargames.. se. Nej Putin är ju en av världens mest spännande presidenter som man också hyllar. Han skall väl brinna han också, duktige katoliken. Måste höra på nyheterna/Fejkade/ sedan! https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ulK1YTv727M&fbclid=IwAR33u91IwkA8dh7Hy9TE1B7X_D7kU2PwWsqXReVP-YVtrTfLTeaj_RhxNEA Vad säger du om videon? TACK! Maria

 2. Turkiet kommer antagligen dra ner till Israel efter sanktionerna har trätt i effekt. Tillsammans med Kurdistan, Tadjikistan och Azerbadjan mfl, samt Ryssland. En planerad insats för att sätta SIN ANTIKRIST PÅ SIN TRON!
  Jag misstänker att Turkiet är en MAGOG-liknande varelse, kanske rent av Magog själv, Bibeln beskriver ju Meshel, Tubal?.. och flera andra länder.
  Det är orkestrerat eftersom djävulen läser Bibeln på flera språk samtidigt.
  Han behöver inget översättningsprogram utan han använder demoner som översättare. Appropå varför folk missförstår hand och panna.
  Djävulen använder ju skriften emot oss hela tiden.
  Det är därför vi ser så stor villfarelse inom kristenhet.
  -Men jag kan ha fel!
  Men i huvudsak handlar det om en slags andlig Jihad med ekonomiska tecken.
  De vill ha SIN ANTIKRIST på sin tron.
  Jeshua, (se analys på http://www.korsfrukt.com) Mahdi (för muslimerna)
  och Maitreia (New Age och Ljusarbetarna).
  Dvs Antikrist kommer att appellera till alla delarna.
  Utom de sanna kristna, de kommer att förstå!
  -Ja, nu är det tvingande, nu är det dags!
  Nu kommer vaccinet att bli tvingande, tillsammans med vaxxinplåstret
  och bilden kommer att sättas upp som en demonisk hand.

 3. Hej Fredrik, jag säger detsamma, jag ville lägga ut artikeln för att se om man reagerade, och du gjorde det. Jag anser att han, Mikael, inte har rätt i mycket han säger. Det är jobbigt. Tack för att du bekräftar. Men vad tror du om Turkey då?? Hälsn Maria

 4. Tack!

  Vill bara ge lite motargument till artikeln.
  Hagenbos är på tok för opålitliga enligt min mening
  De vet inte hur man besegrar Vildjuret.
  Utan hoppas mera på Trump och vaccinet (såvitt jag förstår). Alternativt pratar mer om skalärvågor och mystiska föremål, när Hagenbo förstås borde förstå att det viktigaste mekanismen mot just detta är den Bibliska benämningen på skalärvågsvapen , Jesus blod.
  Om Gog är Ryssland?
  Nu ger ju sig Vitryssland in i leken.
  -Ja jag kallar det en lek. Så det är nog en mängd länder. Turkiet väntar i periferin.
  Det är just vad det är en, dödlig lek med människor som insats. Deras politik och plan är att döda Gud och ersätta hans Son med deras Antikrist.
  En utmärkt film på temat är filmen WarGames som handlar om just detta scenario samt om AI.
  Termonukleär Krigsföring via AI.
  Dvs Putin bestämmer inte över något.
  Inte förräns Herren drar honom till Hinoms dal?

  Fotnot: i skrivande stund har Vitryssland öppnat sin kärnvapenverksamhet.

 5. Hej! Ja allt är av samma sort och till samma syfte i denna gräsliga planering av ondska. När du säger Gog/Magog så tänker jag på att jag sett o hört om Turkiet och de länderna skulle vara God/Magog som attackerar oss o världen. Det styre som de kommer att använda på oss. Vet inte om det kommer senare eller nu snart. Djuren som du säger här, de är ju redan i FN, på utsidan av huset, i statyer. Det du skriver här i kommentaren är spännande och kanske helt riktigt, jag vill fundera lite, men vill lägga ut den som ett exempel så att människor kan få se hur vi tänker i detta. ekonomierna är i gungning och jag hörde att det måste bli *KRIG* för att lösa det dåliga läget som är nu. Märket som alla ska ha ja, det ringer i öronen av smärta. att tänka på allt detta. Ja kulisserna är målade och mycket otäcka!! Det är såå märkligt att vi är i de tiderna. Jag återkommer, tack för dina ord här, får jag lägga ut detta? eller har du en annan länk till det här? vore bra att visa en del människor. Hälsn Maria, maila gärna också. inte hunnit kontakta dig.

 6. Det är inte samma klubb.
  Det är EN klubb med olika namn.
  Putin är en geopolitisk spelare.

  Ett Bibliskt ramverk har redan gett svaren.
  Ryssland (Gog) med tillhörande länder (Magog) kommer att invadera Ukraina, Finland och Sverige.
  I vardera ordning.
  Ryssland är björnen i Uppenbarelseboken.
  Den som har 3 revben i munnen.
  Dvs revben är synonymt med HBTQ och Nato-styrkor (bla Löfvens regnbågsflaggor).
  Därav ben (från Adam).
  Annexering av den ekonomiska omstarten som Magdalena Andersson säger. Putin. Är en axel och motor för att smörja den globala ekonomin i en Antikristlig riktning så att ALLA ska förmås, övertygas och tvingas ta emot Vaccinet, Vaccinpasset och Vaccinplåster med tillhörande Vaccin-Lön.
  Märket, dess Namn och dess Namns Tal.
  Dvs den rent sociopolitiska situation kallas skuldmättnad, medans den globala exegetiska strukturen kallas Vildjurets Rike.
  Ett rike som är en Leopard (EU), med ett Björns fötter (Ryssland) och ett Lejons mun (USA).
  Vilket av en slump råkar vara de 3 länder som snabbast införde vaccinen 2020.

  Allt är bara en ENORM kuliss för att vaccinera alla (även barn) hösten 2022.
  Dvs Vildjurets Märke, dess Namn och dess Namns Tal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.