Vad är mat? Man stryper matproduktionen med lögner och agendor….jag är vegan…

1 Tim 6:8Har vi mat och kläder ska vi vara nöjda med det.
1 Kor 6:13
Maten är till för magen och magen för maten”, men Gud ska göra slut på dem båda. Men kroppen är inte till för omoral utan för Herren, och Herren för kroppen.

1 Kor 8:8
Men det är inte maten som för oss närmare Gud. Äter vi inte så förlorar vi inget, och äter vi så vinner vi inget.

1 Kor 8:13
Alltså: om maten blir till fall för min broder tänker jag aldrig mer äta kött, så att jag inte blir orsak till min broders fall

UTAN mat så lär man dö och UTAV mat så kan man dö, därför är det såååå viktigt att vi tänker på vad vi äter och hur UTVECKLINGEN EMOT syntetiska matprodukter kommer att bli större och inte så bra. Jag är så glad att jag är vegan, men ja, det KAN bli problem för mig också då jag är mat-allergiker o därför valde jag att bli vegan, som jag mår bra utav att ha valt. ……………….

TÄNK på vad du äter och var tacksam, en dag kommer det att bli verkligt besvärligt.

2 thoughts on “Vad är mat? Man stryper matproduktionen med lögner och agendor….jag är vegan…

  1. Hej Lena! tack tack så hjärtligt för det du säger om denna sidan! Vad härligt att det verkligen är så att du blir styrkt av att komma hit och läsa o ta till dig olika saker, det gör mig så glad. ja denna hemska tid är inte ok och värre kommer det att bli och det är skrämmande. Ja vi får hålla ut och det är sorgligt tycker jag att det var mycket man nekades att få göra innan slutet i så fall. Men jag tror att det är några år kvar, ingen vet hur exakt det kommer att bli eller ske. Ja vi är nog alla otåliga i dessa tider för vi kan inte till fullo förstå det som sker eller som kommer. Tänk dig synerna på himlen och på jorden som kommer, det blir tufft och konstigt och fantastiskt och svårt m m. De som inte är frälsta,, HUR kommer de att få det? ja det tänker jag skriva om. Kram f Maria

  2. Åh Maria. Jag älskar verkligen din hemsida. Har skrivit det tidigare, men jag säger det igen. Min tro till Jesus Kristus har stärkts tack vare din blogg.
    Vår herre och frälsare (Jesus Kristus, guds son) kommer snart för att rädda oss ur denna hemska värld. Håll ut! Att hålla ut är den svåraste delen, men viktigt…. speciellt jag som är otålig. Men jag gör mitt allra bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.