Vaccintvång i Österrike!! SE LÄNK!

https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/f%C3%B6rslag-klart-vaccintv%C3%A5ng-i-%C3%B6sterrike-1.63869757?fbclid=IwAR2The-MHpjZ8oXL7q9eNUdUFVTvFoBdluDf8jNIbPcGz72g1_ARfrjMBu4

Demonstrationer i Wien mot landets restriktioner förra helgen.

Förslag klart: Vaccintvång i Österrike

Världen Österrikes regering har nu presenterat ett lagförslag med krav på vaccinering mot covid-19. Till en början blir det inga straff för dem som bryter mot lagen, men från mitten av mars kan det bli böter på upp till tiotusentals kronor.TT 14:16 – 16 jan, 2022

Regeringen hoppas att det nya vaccinkravet ska kunna träda i kraft i början av februari. Förslaget presenterades på söndagen och gäller alla österrikare över 18 år.

Först från mitten av mars kommer vaccinkravet att vara förknippat med böter på mellan 600 och 3 600 euro.

Alla hushåll kommer att få ett brev där de informeras om den nya lagen, och det kommer också att skickas ut påminnelser till de som ändå inte går och vaccinerar sig, rapporterar nyhetsbyrån APA.ANNONS

Av de 7,4 miljoner österrikare som omfattas av vaccintvånget har redan åtta av tio vaccinerat sig.

Gravida undantas från kravet, liksom personer som inte kan vaccineras av medicinska skäl.

Parlamentet kommer att rösta om vaccintvånget på torsdag. Regeringen, som består av konservativa ÖVP och De Gröna, har tillräckligt många röster i parlamentet nationalrat för att få igenom kravet på egen hand, men har förankrat förslaget brett.TT

________________________________Maria: DETTA ÄR HELT GALET! Jag har inga ord? HAR DU???

Det Antikristliga samhället tar snart över helt, jag hoppas att detta du läst skall STOPPAS OMGÅENDE!! MAN FÅR INTE GÖRA SÅ, Jag läste en LAG EMOT DETTA IDAG.

Upp 13:16Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan,

Detta med vaxxet är ju kommande regim/Tvång på alla håll, detta är bara början på eländet, d v s vedermöda.

1 Joh 4:18Det finns ingen rädsla i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan, för rädsla hör samman med straff. Den som är rädd är inte fullkomnad i kärleken.

Jag kan tänka mig att vi alla som vet vad som väntar faktiskt känner en viss rädsla, det är annorlunda tider nu och vi lever ett annorlunda liv än då detta skrevs men vi är uppmanande att inte vara rädda- JESUS ÄR JU MED OSS!!

8 thoughts on “Vaccintvång i Österrike!! SE LÄNK!

 1. Fredrik, tack för din tanke här som får det att snurra, d v s tankarna som jag får är oroande, men troligtvis sanna. En del säger 2028, för det har de räknat ut, minsann.
  Jag säger inte ngt årtal alls för det kan gå fortare än man tror eller förstår. Det kommer en sådan svår tid, en tvingande tid som är totalt emot allt man kan vilja ha.
  Talet och dess namn- så många s k hemligheter det är i Uppenbarelseboken och i Daniels bok.
  Hur ska man tyda och hur blir det? ja det är en bra fråga. Att läsa o läsa igen för att förstå, och vad gör de då med den som vägrar? Det blir verkligen otäckt. JA HUR mycket och VAD tillåter HERREN att ske oss bedjande och övriga personer??
  KYRKAN/ SKÖKAN har inga som helst spärrar och inte folk heller.
  Gud välsigne dig!! Jag lade ut länken/din/ på Fb inatt /Maria

 2. Lite tankar och funderingar kring Talet och Bilden.

  The Great Reset som Magdalena Andersson förespråkar är enligt min mening 666.
  Dvs Vaccin-Lön eller Vildjurets Tal.
  Detta inträffas i mitten på vedermödan meddels implementering av Vaccinplåster och dess Namns Tal.Talet och Namnet (dess Namns Tal).
  Förutsättningarna är den här gången att staten ska gå in och sponsra din lägenhet, din lön och din matranson.,du hyr den bara (trots att du äger den).
  Det hela är väldigt enkelt!
  Tack vare hyperinflation och deflation samt stagflation kommer Staten globalt kallat Vildjurets Rike gå in och betala hyran år dig?
  Förutsatt att du har tagit Märket dvs vaccinet.
  Nu (och det här är min privata teori) är att jag tror vi befinner oss ett år in i vedermödan vilket då bör göra gällandes att 666 kommer att införas om exakt 2,5 år.
  De kommer givetvis inte kalla det 666 utan snarare , Universallön,Medborgarlön eller något annat fiffigt som kan trigga igång politikerna som Grönt Bas Bidrag för skattereduktion.
  När mindre firmor och företag har gått i konkurs efter 8 olika virus.

  Det är alltså inte bara Märket!
  Utan Talet (och dess Namn).

  Alla komponenter är direkt underställda den i huvudsakliga komponenten Bilden.

  Bilden tror jag kommer vara en app,ikon,programvara,eller knapp kopplat till ett gemensamt ID, med individuell visuell kommunikation i form av en hand.

  Ja, jag tror att Vildjurets Bild är något så simpelt som en uppsträckt hand, spegelvänt.

  Bilden visar och också fungerar som en manual så att även människor och folk från andra religioner och kulturer förstår att använda (hylla) handen.
  Dvs Globalt sett!

  Kommentaren är skriven speciellt med tanke på landet Österrike som idag har röstat fram att Vaccinen (IMO Vildjurets Märke) kommer att tvingas ta detta Märke i sina kroppar för att kunna köpa och sälja. Nu är det dock lurigt iom att Uppenbarelseboken använder ordet mikros ( för alla) dvs i min mening människor under 18 år. Men även det skulle alltså kunna stämma överrens då det efter 3,5 år det blir tvingande även för dem. -“Han förmår alla”.
  Notering:-Ja jag tror det är så, tex ett Vaccinplåster är mycket lättare att sälja in till barnen och behöver inte kylas iom att det är smärtfritt och inte skrämmande.
  Frågan är dock om Herren tillåter detta.

  Att Kyrkan uppmuntrar det är en annan fråga.

 3. Hej!! Och tack för länkar! dem ska jag se, sänd gärna sådant som du vet passar in här på sidan så tar jag in det. Gud välsigne dig och TACK! /Maria

 4. Hej Fredrik, detta du skriver är mycket märkligt men mycket troligt, det är otäckt att detta gått så fort, man hinner inte begripa och hur ska de otroende förstå detta??? Jag tänkte lägga ut din förklaring här om det går bra, den kanske inte är 100 men den är begriplig för de som läser här. Vad säger du om det? Hälsn Maria

 5. Beroende på bibelöversättare så är orden:
  Förmår,tvingar, och övertygar samma sak.
  Dvs i ett helhetsperspektiv med ekonomiska förtecken för att implementera 666 vilket är dess Namns Tal och också Minimimumlön.
  Talet 666 är en vidareutveckling och en del i ett paket som levereras via Vaccinplåster (Dess Namn).
  Förutsättningarna är att du har tagit Märket.

  Förmår heter på Grekiska Poeio som snarast kan översättas med hand moderiktig handhållen rörelse via pekskärm eller en svepande rörelse åt höger.
  Som sker globalt enligt ett förutfattat likartat sätt enligt denna (Poeio) överenskommelse.
  Kommer från orden Poeio/Prasso som är enligt mig är av en ekonomisk sanktion, orsakad av brist på bla bekvämlighet. På så sätt blir detta märke (Vaccin) tvingande iom att Vildjuret (det ekonomiska system) övertygar alla sakta så att man till slut över tid förmås. Uppenbarelseboken har alltså en tematisk undervisning iom att Märket bör Implementeras tidigt under vedermödan, medans Namnet (VaxxPass/Plåster) och Talet (666-Vaccinlön) införs hastigt och plötsligt under mitten av vedermödan.
  Förutom de två vittnen som har lämnat bekvämligheten (Egypten/Jerusalem) bakom sig.
  Här antyder Bibeln att dessa två vittnen ska avrättas såsom deras Herre (Jesus) blev korsfäst.
  Kan det möjligtvis vara de Kristna som inte har vaccinerat sig? De är i pluralis dvs flertal.
  Och kommer att ses världen över?
  Samma som uppryckandet?
  Ja, jag tror det (mer om säckväv) och om dess betydelse nedan.
  Säckväv var historiskt sett en väta/vattentät hybrid av kamel och gethår. Vilket ger en ytterligare dimension till får/getter. Om man då vet om att korsfrukt i allmänhet inte uppfyller kraven på absolut renhet.
  Andra ord är hybrid eller tvärbindning.
  Dvs blandning ett inympade?
  I mitten återigen införs Talet,Namnet förutsatt att du under inledningen av vedermödan har tagit dess Märke. Tvingar, övertygar och förmår.
  Det är så han förmår alla.
  Det är iallafall vad jag tror.
  Hastigheten är avgörande,som en snara!
  På mindre än en timma.

  Orden alla är översatt med mikro/megas som då är alla även barn.

 6. Hej Morgan, ja jag tackar för dina synpunkter här o mina är likadana. Jag förstår INTE den som inte förstår VAD SOM PÅGÅR NU. Vi är inte fria, vi har en stämpel i körkort och pass m m. Sjö och land-lagar,, undersök det, vi är köpta med ett märke från början.Därför kan vi inte protestera, därför är vi inte fria, vi är slavar. jag ska se om jag hittar videon på engelska så kan du se den, jag återkommer nu i veckan till dig.Jag har massor med spår här så om inte Gud gör under vilket jag tror så är jag rökt.. TRYGGHET- finns inte tyvärr. Detta är djävulskt som pågår. Maila gärna!!! Gud välsigne dig med beskydd!!! FRID! / Maria

 7. Trodde aldrig dessa tider skulle komma under min livstid.
  Det går INTE ta fel! Den som inte ser dessa klara tecken i realtid, mot vad som står i den sista boken i Bibeln; förstår inte sambandet.
  Allt går så fort nu. Österrike, Nederländerna mfl i närområdet. Länder som inte alls är långt ifrån Sverige. Kommer Aldrig någonsin låta mig injiceras med denna vätska från den onda sidan. Nu är det viktigare än någonsin, att vara på sin vakt. Kontrollsamhället drar in fortare än kvickt. Gör vad du kan, för att inte lämna några spår efter dig. Jag själv måste bli bättre på det området. Svårt att tänka på allt, men kanske vi kan informera och tipsa varandra; om vikten av detta? Jag vill bli en bättre människa.
  Trygghet = säkerhet. Låt mig få vara fri, fri från alla bojor som hindrar mig nå tryggheten.
  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.