PARIS under attack! /Underjordisk bunker för farliga tider, dit eliten flyr. Artikel.

OBS!!

http://myphotobym.blogspot.se/2015/11/fotobloggen-nyss-attack-i-paris-hur.html    PARIS UNDER ATTACK!

 

 

November 2015 – TJECKIEN – Den står ensam i en lugn dal i Tjeckien, kantad av en storslagen natur.Gården är omgiven av höga murar, och är inte synlig på marknivå. Från luften, verkar föreningen att vara ett stort administrationscenter. Detta är Oppidum, en massiv 323.000 kvadratfot stor fastighet med planer på en spektakulär egendom. Vad döljer sig under, borrad djupt in i berget är den det största bostadsskyddet i världen.

Oppidum kommer att vara mer än en underjordisk bunker för farliga tider. Det är ett bostadsområde ovan jord där ägarna kan upprätthålla en hög levnadsstandard i ett avskilt område under tider av potentiell fara. Föreningen är skyddad av flera high-säkerhetssystem (från höga murar och detekteringssensorer till automatiserade försvarsteknik) och starka kommunikation med omvärlden. Invånarna kan komma in i skydd genom en hemlig korridor till bunkern, med en skitkul dörr på mindre än en minut. Det gör att invånarna kan återgå snabbt till sin bostad ovan jord när hotet har passerat.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/tidens-tecken-miljardarer-forbereder-sig-for-den-apokalyptiska-varldens-ande-med-genomarbetat-underjordiskt-bunkerkomplex/

Maria: Har dessa människor kännedom om den verkliga undergången som kommer, kanske snart? Nej, de känner inte Gud, de leker själva Gud och kommer att få se vem han är. Gud har all kontroll på ALLT- människan har det INTE. Det är dags att lära sig det, innan det är för sent-   Läs artikeln och begrunda att människor tror de ska komma undan den dom Gud har sagt förestår. Som på Noas tid…  Undra hur många sådana ställen det finns???

NamnlösMaria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.