Tro/En aktiv tro.Ingen/inget kan skilja mig från Jesus

 

*

Att tro är att ha ett aktivt, levande och bestående förtroende för Jesus som Gud. Om vi tror på hans liv, hans ord, hans död och uppståndelse, så är vi renade från synd och kan ta emot hans kraft för att följa honom. Men vi måste bejaka honom genom att tro på honom.

Jesus erbjuder oss evigt liv. Vi inbjuds till ett personligt och evigt liv med honom som börjar nu. Även om vi måste åldras och dö, kan vi genom att tro på honom få ett nytt liv som varar i evighet.

*
*

1.Jesus är min vän den bäste, Vilkens like ingen är. Skulle jag då som de fleste Övergiva honom här?
Ingen skall mig kunna skilja Ifrån den, mig har så kär. En skall vara bägges vilja Alltid här och evigt där.

2.Han har döden för mig lidit, Ingen skall fördöma mig, Hos sin Fader för mig bedit, Det mig gagnar eviglig. Vem är då, som vill anklaga Den han själv utkorat har? Vem vill ifrån honom draga Den han har i sitt försvar?

3.Jag är viss och därpå litar: Varken liv ej heller död Kan mig från min Jesus slita, Änglar, höghet eller nöd, Djuphet eller annat mera, I en framtid eller här, Skall mig från Guds kärlek föra, Som i Jesus Kristus är.            /J. Arrhenius. Bearb.

/Maria

http://www.youtube.com/watch?v=s2TwhEL2EPc&feature=related 

 
I have decided to follow Jesus/ Jag har beslutat att följa Jesus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.