TRO / TRYGG hos JESUS, -det kan du också bli.

 

 

*

Hur många känner trygghet i dagens Sverige och i andra länder? Den globala världen består av så mycket av otrygghet, och så har det alltid varit. Men det är så att när man kommer till Jesus och lämnar sig till honom, då blir man TRYGG, vad som än sker i ens liv, även om man fortfarande är sjuk och fattig får man ro och Jesus hjälper i ALLT. 

Jag är en av dem som fått TRYGGHET och FRID hos Jesus, och han har alltid gjort allt för mig, och jag har fått förmånen att få vara hans barn.

*Tryggt kan jag lämna mitt liv i hans händer:
Aldrig, nej, aldrig han vilse mig för.
Allt till mitt eviga bästa han vänder;
Fiendens planer om intet han gör.

*Intet i världen den lyckan uppväger, Som jag har funnit hos Frälsaren kär.
Arvslott i himmelska staden jag äger,
Strålande boningar vänta mig där.

*Med den osynlige städs´ för mitt öga
Vill jag likt Moses i tron härda ut,
Tidens bedrövelser aktar jag föga,
Himmelens glädje mig väntar till slut.   /okänd

____________

I himmelen, dit den troende kommer, en ny himmel och en ny jord ska komma, där väntar glädje och inga sorger mer, inga tårar, bara glädje. Det gick jag och sade på min lilla promenad igår. Och tänk vilka doftande blommor och tänk vilken trygghet och ro.
Det finns inget att jämföra med, för här nere är inte så vackert som vi tror, bara i himmelen kan vi finna evig ro. Få vara med Jesus för alltid. /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.