TRO /strid

dsc00044.JPG

Jag har en tro på en stor Gud som ni vet,  ni som läser denna sidan.Och eftersom jag har det så har jag en stor tro på att när elände kantar min stig, så vet jag att Gud strider för mig och mina nära och kära.

Jag vet att: han lämnar inte mig utan är väldigt väldigt nära mig och ser varje steg som en antagonist tar mot mitt liv. Alltså: Jag ber om beskydd, jag ber om rättvisa, och jag vet att jag har rätt att försvara mig. Rätten till försvar har jag fått från Gud.

Därför, vänner, är det så skönt att veta att min Gud inte säger: Haha, detta får du klara upp själv, jag vill inte….

Nej, sådan är inte min Gud. Han gör sig beredd direkt för att tala om för mig (och andra som har det jobbigt i olika situationer) att han vet om dilemmat och vet exakt hur han ska göra för att jag/de inte ska träffas för hårt av människors elakheter. Detta gäller naturligtvis alla som får möta olika slags svårigheter. HAN ser till att Rättvisa skipas. Bara HAN kan ställa allt tillrätta!

Vi kan försöka att hitta olika slags “smarta” lösningar, men har inte den skärpan och intelligensen som Gud har, därför faller vi ofta i ännu värre fälllor, för att vi inte rådfrågar Gud.

Så därför vill jag säga: Jag tror på en stor och Evig Gud, som älskar sina barn, och inte låter dem fara illa. Han ställer saker tillrätta och han ömmar som en moder sina barn.

Halleluja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.