Tro / Skynda till mig….

 

*

Psa 70:5  (70:6) Jag är betryckt och fattig; Gud, skynda till mig. Min hjälp och min befriare är du; HERRE, dröj icke.

De här orden tror jag att många ropar till Herren, varje dag.

De orden ropas då behovet är stort och tiden är kort. Jag har själv ropat dessa ord så många gånger, och Herren har kommit till min hjälp. Vi kan inte jämföra ordet nöd med vad folk i andra länder har för nöd, men vi kan vara i nöd i alla fall.

Det finns många olika slags nöd, och det finns många som lever som i en mardröm varje dag. Hjälp mig att be för människors frälsning. Gud drar oss upp ifrån fördärvets grop och ställer våra fötter på fast mark.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.