Tro/ Herren är min herde/ VIDEO.Sång – musik

 

*

Tro. Den som tror på Jesus är annorlunda än andra. Många böneämnen har kommit till denna sidan, en del av dem har fått underbara svar och andra böneämnen vet jag inget om hur det gick. Många hör av sig och det är jätteroligt –  och man får ju både ris och ros. Hör av dig du också med t ex frågor!

Men…- om Herren är min herde (vilket han ÄR) så har jag inget att oroa mig för då det gäller svar på bön och dylikt, för jag vet att när tiden är inne för Gud att svara så gör han det.
Väntan är besvärlig, jo jag vet det…..men den är för att lära oss en del, om det kan du läsa här på sidan. Jag ”promotar” inte mig själv utan Jesus är den som jag vill lyfta fram här. Ja Herren är min herde:
The Lord Is My Shepherd (23rd Psalm) Herren Är Min Herde

http://youtu.be/IMUQEI0CLQM Video    Härlig sång och musik

Ps 23
Den gode herden
1 En psalm av David.
*
HERREN är min herde, mig skall intet fattas.
2 Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro.
3 Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar
för sitt namns skull.
4 Om jag än vandrar i dödsskuggans dal,
fruktar jag intet ont, ty du är med mig.
Din käpp och stav de tröstar mig.

5 Du dukar för mig ett bord i mina ovänners åsyn.
Du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över.
6 Idel godhet och nåd skall följa mig i alla mina livsdagar,
och jag skall bo i HERRENS hus evinnerligen.

/Tack Jesus!/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.