Se på Jesus i alla omständigheter. Han hjälper alltid- i allt. /Sakarja 3

026foto Maria

Sakarja kap 3.  Läs det.    Sakarja var profet i Juda omkring år 520 f Kr, efter återkomsten från fångenskapen i Babylon.  Guds plan gäller även om vi är besvikna, missmodiga och uppgivna.Vi kommer att bli GLADA. Gud beskyddaar och leder oss troende. Vi ska lita på honom och följa honom, oberoende av omständigheterna. Omständigheterna kan vara fruktansvärt plågsamma och man kan må mycket dåligt av dem, men om vi tittar på JESUS då och vet vad han gjort för oss så förstår vi: Han dog för oss. Då går det lättare att vara i de omständigheter som kommer att lösa sig. Gud griper ALLTID in och hjälper den som är i svårigheter även om det ser  ut som om det är ‘kört’. Idag har vi här hemma fått två bönesvar och det var mycket roligt.

Herren har talat och han talar fortfarande och han söker hjärtan som förstår. Fläckarna efter synd kan bara Gud avlägsna, och han kan göra det för människor idag på samma sätt som han var villig att göra det för israeliterna på den tiden.
Vi behöver inte gå i ‘blodiga kläder’ och med blod på händerna’ hela livet. Gud försäkrar i sitt ord att om vi är villiga att lyda honom skall Jesus Kristus rena oss fullständigt. (Ps 51:3-9).

NamnlösMaria2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.