TIME to see the world and chaos
Maskerad tid
Galenskaperna blommar

Galenskapen blommar, men få tycks se den.
Den är så maskerad att den knappast syns.
Men det finns en och annan som nog har fått
och tänker vända sig bort.

Hemskheterna är fördolda och djupt rotade
De finns där men alla människor ser dem ej!

Galenskaperna finns där och är mycket maskerade,
Man gömmer dem för folket som inte orkar se.
En och annan kristen vet ju så klart vad som pågår i
den djupa staten…
NWO heter det.

Man tror man lever i en fredlig värld,
medan allt håller på att braka samman!

NWO heter det och många vet inte vad det står för.
Jag har pluggat det i många år om vad som finns däri,
Det är inga goda saker, smakar beskt och illa.

Illa dolda, men jag ser dem ständigt, skall du vakna medan tider finns?
Snart kan det braka samman, då blir det fart i tv-sofforna när inte reklamen
kan lindra och mat och bärs inte ger någon tröst!

Det stundar bistra tider, så står det i min bibel, och Guds ord är mer än tydligt.

Ta vara på dig och tänk om och tänk till.


Bild o text ©Maria
Tider som inte är ok, men Gud vet ju.. han tar hand om den som vill följa honom genom kaoset
Hälsn Maria

2 thoughts on “TIME to see the world and chaos

 1. Hej Jessica, ja vi kommer i närheten av vårt Göteborg, det ska bli så fint o bra. Gud är god och har hjälpt oss på mirakulösa sätt och vis, allt är av hans hand inte min/vår.
  Gud har gjort mirakel i detta vi fått och inget är vår förtjänst mer än att man bett och våndats och trott.
  Gud är god och hans härlighet är stor, tänk om människor kunde begripa detta.
  Tänk om de kunde förstå att HAN verkligen är den vi behöver.
  Friheten krymper och fängelset slår till om bar o en snart. Vi har precis fått lukta på friheten i att få flytta och Gud vet hur vi kämpat och trott i alla lägen.
  Friheten beskäres och människor fattar inte denna symbolik du nämner m m, de tror de är coola!
  Den s k Coronapandemin är ett fruktansvärt ingrepp och angrepp på människors egen vilja( ja vi ska ha vilja att följa Gud o göra hans vilja m m) men här menar jag DIKTATUREN i Sverige o övriga länder!!
  Ja du Jessica, tack för dina ord här, de är viktiga för dem som läser här, och det har kommit många nya personer här som följer sidan, det är så roligt. Låt den växa! Jag fick telefon härom dagen och den som ringde var Jehovas vittne, jag fick sagt en del viktiga saker till henne om Jesus o tro, härligt. Kram till dig o familjen Gud välsigne er i följandet o tron /Maria

 2. Hej Maria hoppas allt är väl med dig. Så härligt att du äntligen ska få flytta hem. Jesus sviker aldrig. Allt ni ber om skall ni få säger han även om vi får vänta lite ibland. Under tiden ger han den extra kraften som vi inte själva har. Ja som du säger tiden vi lever i är galen och man känner sig som en udda person i affärerna på jobbet mm. Jesus säger att den som söker honom skall få hela sanningen och den är svårsmält. Han öppnar dörrar som varit stängda och tar bort ögonbindeln och hörselkåporna så man SER HÖR OCH KÄNNER ALLT som varit gömt. Hela världen är i satans händer och det occulta finns överallt i symboler musik filmer ja i så otroligt mycket. Stod och borstade tänderna och synade samtidigt tandkräms tuben colgate ,och ser symbolen på sidan av den……en bevingad orm =alkemi = satanisk symbol. Det genomsyrar hela systemet vi lever i och folk fattar inte att det är så mycket mörka krafter som ligger som ett tungt täcke över dem. Bara Jesus kan ge en insikt förståelse hopp och kunskap. Han vill ge oss vetskapen om att han har så fina planer för människor som vänder sig bort från denna världen som vågar se sanningen även om den är bitter. Folk är så okunniga och det är tufft att sitta inne med all den kunskap man fått som en gåva för att kunna navigera i denna världens minfält. Folk vill inte veta för det är bekvämast så ,för sanningen skaver och ingen vill inse att de som bestämmer i vår värld o i vårt samhälle och i vårt fina land inte vill vårt bästa nej dom är med i satans spel och låter människor testas hit och dit. Corona pandemin är the great reset som de kallar det för den är planerad sedan länge och folks frihet berövas fullständigt och med mångas medgivande och godkännande och vaccinet kommer bli katastrof!!!! Jesus är och kommer alltid va den ende som kan befria oss. Kram Jessica ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.