Till himmelen vi går. Var jag går i skogar berg och dalar………..Jesus

107 foto Maria

 

EINAR EKBERG – VAR JAG GÅR I SKOGAR BERG OCH DALAR

Sången består  utav fyra verser och alla handlar de om att Jesus går med oss överallt och alltid. Är inte det gott att veta? Jo, det är underbart att veta att Jesus alltid är nära. Han syns inte men vi vet att han är med , han är NÄRA.

Ibland kan vi gå genom öknen, ja väldigt ofta tycker jag, Men Jesus är med där med. Han har frestats och plågats och därför VET ju HAN hur svårt livet kan vara.

Vi finner vila i hans sår. Vi finner vila i hans kärlek och barmhärtighet.

Vi som är frälsta vill vara med honom intill tidens slut och sedan efteråt. Tänk, en dag får vi träffa Jesus ansikte mot ansikte –  till himmelen vi går!

name-graphics-maria-197681

 

2 thoughts on “Till himmelen vi går. Var jag går i skogar berg och dalar………..Jesus

  1. Ja Han är en LEVANDE VERKLIGHET!!!!Det är SANT, och just nu behöver jag ett mirakel! Be för mitt högerben jag har olidlig värk! Tack Henke och FRID!

  2. Det där är ju min ’signaturmelodi’! Inte förrän man verkligen får känna att Jesus är en LEVANDE VERKLIGHET, så kan man riktigt fatta texten! Han talar verkligen ibland verkligen *varning* och ibland *tröst*. Vad underbart han sjunger – som på den gamla goda tiden när man hörde texten…hahahaha. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.