Tidskriften Flammor.com

 

Tidskriften Flammor – www.flammor.com

Hej. Jag tycker verkligen att man skall gå in och läsa på Holger Nilsson´s sida: Tidskriften Flammor. Se adress ovan.

Om du klickar på länken så kommer du direkt till tidskriften och Holgers hemsida. Jag har nyss varit inne och läst på sidan, och det är skrämmande det som står där… men sant.
Han talar om de saker som många av oss troende och icketroende undrar över. Vi vet allihop att det inte står väl till med vår värld. Därför finns det väl tillräckliga skäl att informera sig om läget som det är nu och hur det kommer att bli.

Det är väl inte så svårt att förstå att det är “något” som inte stämmer, då vi talar om hur världen och vädret ser ut idag…Många av oss följer med i tidningar och radio/Tv för att följa vad som händer i klimatet. Varför är det som det är? Och blir det bättre eller sämre? Jag tror att du får mer reda på saker och ting på Flammor.com än vad du får i dagstidningarna. Besök Flammor.com och bli klokare.

 

2 thoughts on “Tidskriften Flammor.com

  1. Hej Lars
    Du har så rätt i det du säger och jag hoppas att människor läser det och tar fasta på dina ord.
    Ja det går att be att Jesus kommer in i våra liv och ger oss det Eviga Livet, det som ingen kan ta ifrån oss. Gud välsigne dig Lars!
    Hälsn f Maria

  2. Jesus säger själv att den som tror han skall inte förgås, utan ha evigt liv. Tänk efter vilket löfte han ger, han garanterar EVIGT LIV om vi håller oss till honom och i hjärtat tror att han är GUDS ENFÖDDE SON vilket glädjebudskap, ingen kommer att vara bortglömd av honom han har sagt lita på mitt ord, därför ikväll när du lägger dig att sova
    så bed enkelt precis som du alltid varit,BED OM FRÄLSNING jag lovar han både hör och ser dig och du får evigt liv som han har lovat även DIG.GUD VÄLSIGNE DEJ SOM LÄSER detta och tar emot allt som han vill ge dig i överflödande mått.MVH Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.