‘The POWER ELITE’. NWO….Mot Absolut MAKT

DEBATE Wright Mills, in his book “The Power Elite” (1956) Den boken publicerades då jag och andra föddes 1956. DÅ hade man redan sedan MÅNGA år planerat ett världs-herravälde!
Du kan läsa del 1 och 2 här om DERAS, (de s k globalisternas!) PLANER.

Klimatpolitik, ekonomiska kriser, AI, Lösningar gällande påstådda hot, m m. Det är REGERINGARNA i respektive LÄNDER som ÄR HOTEN! DE har förstört vår s k värld. Ända sedan jorden skapades har det funnits kräk som gått en annan och sämre VÄG än den Gud gav människorna att gå och att följa Guds ord!

DEL 1:

https://newsvoice.se/2023/04/nya-varldsordningen-world-economic-forum/

DEL 2:

påläst?? Dan Almark skriver bl a i del 2: Hoten sägs främst gälla: global uppvärmning och miljö, pandemier, internationella finansiella/ekonomiska kriser, terrorism och brottslighet, kärnvapenspridning, flyktingkriser, överbefolkning och folkomflyttningar i och från utvecklingsländerna.

SE bibeln. I den kan du kontrollera att det stämmer vad som nu pågår på jorden.

BIBELN talar om detta som sker NU och FÖRTYDLIGAR ‘globalisternas’ fikonspråk och pekar på den ordning som kallas NWO. New World Order och WEF.
GUD är den som bestämmer gången i detta som sker nu, och HAN är MYCKET TYDLIG.

HAN bestämmer om VAD HAN TILLÅTER och Vad Han INTE tillåter.
Gud kommer att tillåta att det sker krig, hungersnöd, katastrofer, krig, bomber, granater och kärnvapen. Läser du i länkarna så ser du snart hur ‘man’ lagt upp skeendet, och läser du Bibeln och Johannes Uppenbarelsebok så läser du SANNINGEN om det som sker nu.
Se mer här på sidan i Kategorierna till höger här, så kan du läsa om allt som du kanske inte har kunskap om.

Matt 24:6Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet.
Mark 13:7När ni får höra stridslarm och rykten om krig, bli då inte förskräckta. Sådant måste komma, men det är ännu inte slutet.
Luk 14:31Eller vilken kung går ut i krig mot en annan kung utan att först sätta sig ner och tänka efter om han med tio tusen man kan möta den som kommer emot honom med tjugo tusen?
Luk 21:9Och när ni får höra om krig och uppror, så bli inte förskräckta. Sådant måste först hända, men slutet kommer inte genast.”
1 Tim Kapitel 4
Förmaningar till Timoteus
1 Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror, 2 förledda av hycklande lögnare som är brännmärkta i sina samveten. 
Det blir INGEN s k världsvid väckelse, tiden är för sen för det.

Bild Pinterest

2 thoughts on “‘The POWER ELITE’. NWO….Mot Absolut MAKT

 1. Hej Fredrik, det är sorgligt att avsluta ngt på ett sätt där bägge parter inte kan höras. Det du skriver stämmer inte med verkligheten och detta har jag förklarat många gånger för dig denna veckan. Att poddarna inte var helt ok enligt mig o några till. Inte sett någon klaga här på dina inlägg men man tycker de är speciella ja. Det stämmer inte att man tagit illa vid sig, utan man har märkt att jag inte fått säga saker på mitt sätt. Det är sorgligt att denna sidan inte är ok för dig att vara på, den är för enkel och dålig enligt dig, och ändå jag är den enda i Sverige som låtit dig vara delaktig i att sprida Guds ord på en hemsida, det var väl ändå bra men det passade inte mer.. HÄR på denna sidan finns JESUS OCH KORSET, HAN dog och UPPSTOD för oss ALLA. ALLA har rätt till att få undervisning om JESUS och kommande tider, inte BARA de frälsta! /Maria

 2. Hej Maria!
  Jag skulle vilja be dig att förutom ta bort allt innehåll
  om, Märket,Namnet,Talet och Bilden som jag har medverkat i.
  Också artikeln om 1000-års-riket, samt Sverigebönen.
  Jag har hört rykten att folk har tagit illa vid sig av min undervisning
  och min kunskap, samt analys om dessa ämnen.
  Det är absolut INTE min avsikt och inte min mening.
  Vi har pratats vid länge och pratat om viktiga saker och ting som ska ske och har skett och jag även om jag respekterar din åsikt och jag ber dig också respektera min, och just därför så ska fokus vara på Jesus så menar jag.
  Det är allt som krävs, inga undantag inga tillägg.
  -Jag ber dig igen ta bort alla mina inlägg och sakliga diskussioner
  om Märket,Namnet, Talet och dess Bild,samt även som folk uttrycker det
  flamsiga intervjuer om 1000-årsriket och Sverige-bönen disrespons som istället för skapa en grund och saklig tro och avslappnad attityd istället (enligt rykten) skapar en stressad och hotfull attityd mot människor i största allmänhet.
  Informationsunderlag finns ändå för framtida generationer.
  Kunskap ska endast finnas i Bibeln.
  Tolkningarna om 1000-årsriket, Märket (dess Namn) Talet och Bilden är mina helt egna analyser med inspiration från bland annat Anthony Patch mfl.
  Om folk inte vill ha min kunskap får de skaffa sig sin egen.
  Men jag vill absolut inte bidra med att proklamera en Jesus utan korset.
  Eller en Gud som inte heller har en avbild.

  Sola Scriptura
  Fredrik
  Apologet
  Tyresö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.