Terror / Vad betyder hoten?

 Lita på Gud

Terrorsajten Al-Faloja: Idag går tidsfristen ut för Sverige.  Inlägg från lördagen 10/4

IDAG LÖRDAG DEN 10 APRIL går tidsfristen ut för Sverige påminner Svenska Dagbladets ledare (2010-04-09): 
[Idag] går tidsfristen ut. Om inte Sverige då har bett om ursäkt för att ha ”skymfat” profeten Muhammed, och om inte Sverige då har lagt ned sitt ”krig mot islam”, så kommer Sverige, och svenskar varhelst de befinner sig, att bli måltavla för terrorattacker och kidnappningar. Det hotet publicerades för en månad sedan på världens då mest inflytelserika webbsajt för jihadister, Al-Faloja. […]

I en sorgligt ouppmärksammad rapport till FN:s säkerhetsråd från den 10 mars pekar Monitoring Group on Somalia  ut Sverige som en knutpunkt för somaliska jihadister. Förutom att påpeka att terroriströrelsen Shabaab har sin främsta propagandagren förlagd till Göteborg […]
ABU SULEIMAN AL-NASSER framförde följande hot (i förkortad version) på sajten Al-Faloja den 10 mars:
I Guds, den Barmhärtiges, namn

Detta är ett varningsmeddelande till följande länder: Nederländerna, Danmark, Sverige
Ni otrogna länder har en månad från dagen för denna skrivelse att be om ursäkt till muslimer för ert krig mot islam.
Här ger vi er möjligheten och tiden och efter utgången månad kommer er mark och era intressen vara legitimt mål för oss.

Vår vädjan riktas till Muslimer i Europa, våra bröder i Gud att möta stor utsträckning de länder som vi har nämnt. Vet att dödandet av missbrukare för Allahs budbärare är obligatorisk. Tveka inte i utarbetandet av den utrustning och organisation av celler för att möta fiender islam.

För muslimer i alla muslimska länder … Uppmärksamma följande: 1. Bojkotta de länder som nämns ovan. 2. Efter utgången av den månad som gavs till dessa länder .. muslimer i muslimska länder, gör allt som finns att hitta intressen i dessa stater och uppnå största möjliga skada.

Abu Suleiman Al-Nasser
10/3/2010
 KÄLLOR SvD: Sverige borde inte vara knutpunkt för terrorismen, Gudmundson:

Nytt terrorhot mot Sverige

Reflektion
Att Sverige kommit att bli en tillflyktsort för terrorbaser är vida känt. Men att landet också kommit att bli bas för Shabaab med sin främsta propagandagren i Göteborg är inte allom bekant. Att Sverige har ett terrorhot över sig via terrorsajten Al-Faloja och Abu Suleiman Al-Nasser har vi att stå ut med.

Är Nalin Pekgul och Jimmie Åkesson de enda politiker som berör grundfrågorna om orsak och verkan? Eller för att se saken från ett annat perspektiv: – Är det (SD) eller jihadister och terrorister i Sverige som är hotet? Riksdagspartierna med media har sitt svar som en majoritet av valmanskåren ifrågasätter.  /Dag Selander/Mission XP-blogg      

Mer info:  , , , , , , , , , , , , , , , , ::

Terror är inget vi vill ha, eller hur? Vet människor om vad som pågår? Rekommenderar dig att läsa Dag Selander och andra bloggar, där finns mycket att läsa som du kanske inte visste om. Visst, spekulationer finns det gott om, och många sanningar också! /Maria

4 thoughts on “Terror / Vad betyder hoten?

 1. Denne president är en bluff,anser jag och många jag pratat med, tillsatt på förmodligen falska premisser eller likn. Man har gjort undersökningar med födelseattester och undersökt släktskap fastrar pappa mamma och det pågår fortfarande undersökningar o jag hörde i veckan att någon organisation hemlighållit eller förstört dokument ang Obama. smart. Det dröjer inte länge förrän vi har en annan president för förmodligen kommer han att bli skjuten, Tror du att Obama bestämmer? Nej, de som bestämmer finns på högre ort, Obama är bara en springpojke. Mina släktingar o vänner i USA är inte glada åt Obamas politik, vet du vad denna sjukvårdsreform innehåller som Obama hade bråttom att färdigställa? Död åt fattiga amerikaner….oj det ligger så mycket smuts i detta. Allt handlar om makt o pengar/Maria

 2. Jaha. Men om Obama inte är infödd amerikan, hur kunde han då väljas till just president då? För annars kunde lika gärna guvernör Schwarzenegger också bli president då, för det sägs ju man måste vara infödd.

  Nä, det är nog lika gärna Maria blir president, så blir det väl bra.

 3. Hej När det gäller vad en svensk eller annan nations människa får göra, så är det ju så att vi ska inte reta andra folk, men det gör vi, och islamister är inte riktigt samma somen muslim,,, se bla JIHAD i Malmö, den bloggen lär dig se hur det ligger till.
  Det kommer alltid att vara strider, svenskrna vill inte ha bråk , inte med muslimer/islam. Men varför är det så då kan man undra, jag o en del andra skulle vilja säga att islam vill ta över… I Göteborg bygger de nu en stor moské. Skall vi till deras länder och bygga kyrkor, tror du vi får det?
  Det verkar med all sannolikhet som att B Obama är muslim, ja, och han gillar inte judar, nej. Du kan googla på nätet om detta och du kommer att se en del.
  Jo de presidenterna måste i alla fall vara amerikaner. och det är inte Obama, inte infödd amerikan eller med amerikanska rötter.
  /Maria

 4. Ja men att tidningarna i norden, eller om det är skandinavien, att de igen trycker Muhammedbilderna när de vet att muslimerna kan bli arga, det tycker jag inte är nån självklarhet att göra. De vill väl stå upp för yttrandefriheten och tryckfriheten och allt det där, men till vilket pris? Tror inte att tidningarna har sin grund i Jesus precis, nej deras gud är nog mer yttrandefriheten.

  Jag är ju ingen muslim, men jag skulle nog aldrig gå och trycka upp nån hädande muhammedbild i en muslims ansikte, då hade jag nog fått skylla mig själv om jag åkt på stryk.

  Tror inte heller att relationen och integrationen mellan muslimer och det svenska samhället blir bättre av att tidningarna trycker dessa bilder om och om igen. Muslimerna blir bara arga på svenskarna och de kristna. Mer konfrontationer, mer strider. När ska det ta slut?

  En annan sak. Är det sant förresten att amerikanske presidenten Obama är muslim Maria? Måste inte de presidenterna vara kristna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.