TERROR/ VAD är terror? Var är trygghet? Jo hos Gud

 
 
 
 
 
Detta inlägg om TRYGGHET och ÖVERVAKNING läser jag på Berndt Isakssons hemsida och vill gärna ta med det, för vi lever i  ett samhälle som späder på idéerna om övervakning alldeles väldiga, men vi har inget annat att vänta, HERREN hjälper den troende……
-Alla ropar efter trygghet!  

http://berndtisaksson.dinstudio.se/guest_164.html
I dag lyssnade jag på Gomorron Världen i P1, där man tog upp om övervakning av alla medborgare igen, men främst i Afghanistan, men det gäller ju hela världen. Man pratade om övervakningsmetoder som “förhindrar” och spårar brottslingar, terrorister, mfl. Jag såg också på nyheterna i SVT där man övervakade barn och andra via GPS och mobiltelefoner var dom än var. INGEN PROTESTERAR och inser FARAN med detta samhälle…. Folk i allmänhet säger att det känns TRYGGT att övervaka och att bli övervakad i fall något skulle hända. Folk, även en del kristna säger hela tiden att “Bara man har rent mjöl i påsen, behöver man inte vara rädd för att övervakas.
Titta gärna på länken!

 www.speed-identity.se/sidor/om-biometri.aspx, samt denna länk:
www.ridingthebeast.com/articles/verichip-implant

Detta kommer smygande eftersom det handlar om och påverkar det dagliga livet för alla människor. Därför måste detta tas upp i församlingarna! Varför är det så tyst?
Vi får inte sälja vår själ till vare sig arbetsplatser, myndigheter, företag o andra instanser när dom inför antikristligt system. Här tror jag att skiljelinjen mellan kristna och kristna utkristalliseras alltmer, med tanke på att alltfler kyrkor och ledare förnekar Bibelns grundsyn och framför allt det profetiska ordet.
Än en gång Tack för sidan Berndt!
Uppmuntrande och trosstärkande att allt fler besöker och ger inlägg på sidan!
Yvonne

****Jag tycker att Yvonne har helt rätt i sina tankar här, för församlingarna talar inte om den nya tiden NWO, jag har personligen aldrig hört en predikan om de sista tidernas kaos.
Det finns massor av faror med det nya samhället/världen men man tycks inte reagera. Man kommer att få se olika läger som bildas, den nya världen där allt är ok och braaaa, och de troende som tänker och gör på ett annat sätt än”världen”.
Därför vill jag ta med också ett inlägg om vad TERROR är, hur man kan definiera det, känna igen det, och veta hur det är uppbyggt och att det finns många olika slags TERROR. Vi får tacka Janne Olofsson, min gästbloggare som har satt ihop detta följande stycke:
———-

*Malmström vill stoppa cyberattacker på internet (Läs censurera internet?)

http://www.europaportalen.se/2010/09/malmstrom-vill-stoppa-cyberattacker

”Genom skärpt lagstiftning vill EU-kommissionen förhindra cyberattacker från terrorister. Bland annat ska samordningen mellan myndigheter och företag öka.”

”Mer samarbete mellan företag och myndigheter”…(Detta kallas på politiker språk PPP – Public private partnerships. I 1920-talets Italien kallades samma fenomen Fascism)

(Hur säljs militär teknik i det civila samhället genom ”terrorhot”?)

Vi säger så här: Svenska regeringen ger x antal företag pengar för att utveckla säkerhetslösningar på Arlanda. Alternativ 2: x antal företag vill sälja säkerthetslösningar på Arlanda och får pengar av svnska staten som gärna samarbetar över ”gränserna”. Flygbolagen får en hacka för att införa de nya integritetskränkande maskinerna och passagerarna får en liten prishöjning på biljetterna, stå två timmar i kö, känna sig allmänt trakasserade och oroliga.

Vad krävs för att dessa kontrakt och kontakter ska gå i lås? Tro man att folk frivilligt ställer sig och blir fotograferade och x-rayade i scanners? Nej.
Därför dyker en smidig ”terrorattack” upp på Arlanda och flygtrafiken stannar. Tidningarna blåser på om ”Al Qaeda Yemen” hotar hit och hotar dit några dagar. Sen visar det sig att det vara inget som hänt! Inget annat än ett skrämsel skott (orkestrerat av säkerhetssamarbetande myndigheter som vill ÖKA säkerheten i det globala systemen och företagen bakom, som vilja sälja globalt till ALLA flygplatser!)

Nästa steg är att kontrakten på säkerhetslösningar införs som planerat. Ingen protesterar. Alla tror att ”Al Qaeda Yemen” är på gång och ”hotar Sverige.”

Fiffigt va? Fiffig får den vara som inte kan sälja sina produkter utan HOT och HOTBILDER!

Terrorismen är en marknadsföringstrick bla.
Myndigheterna (i stormakter) tränar och köper terrorister (legosoldater/säkerhetsfirmor) för att göra skuggutryckningar (sk. black ops). Så var det i den imperiebyggande historien. Så är det i dag. Tro det eller ej!*   / Janne O

Länkar till artiklar om övervakningsteknologier:

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21927
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21940
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21921

-Ja det finns terror där människor tvingas eller luras att bli självmordsbombare m m, och fruktansvärda saker utspelar sig. Det finns alltså “flera slags terror”…I Bibeln står det om MÄNNISKOGJORDA handlingar……och i världen idag har vi regeringar som INTE har Rent mjöl i påsen…..behöver jag säga mer?     /Kram f Maria

 

7 thoughts on “TERROR/ VAD är terror? Var är trygghet? Jo hos Gud

 1. Det är ju eländigt detta. jaa.
  Man kan fråga sig..när Antikrist märke kommer, (snart?) då säger man att det skall vara frivilligt till en början. Att dessa stora butikskedjor gör så här, ja de blir nog fler o fler.

  Det skall ju inte verka misstänkt, så det kommer väl lite pö om pö, som allt annat- så man inte ska bli misstänksam, vad häftigt! kanske de säger, de som får lova att sätta sina små avtryck.
  Ajj ajj farligt farligt.
  /Maria

 2. Det är fascinerande att Datainspektionen varnar för integritetsapekterna och godkänner sen införandet av biometriska system på arbetsplatser.

  …”Även om Datainspektionen konstaterar att det är integritetskränkande får en butikskedja som säljer bland annat mobiltelefoner tillstånd att använda fingeravtryck för att kontrollera närvaron på arbetsplatsen.

  Myndigheten har, efter klagomål, granskat återförsäljaren The Phone House som använder fingeravtrycksavläsare som stämpelklocka när de anställda börjar, slutar och går på lunch.

  – Kärnfrågan handlar om den anställde är tvungen att lämna sitt fingeravtryck eller om företaget måste ha de anställdas medgivande. Vi konstaterar att de anställda måste samtycka och att de kan tacka nej till systemet, säger Agneta Runmarker, dataråd på myndigheten, till DN.se.”

  Vi kan tacka nej till övervakningen idag och “då är det ok”.
  I morgon kommer 10 nya system och vi får tacka nej till 2-3 st. Vi vet ju redan att det finns 15-20 liknande kränkande tekniska lösningar som väntar att komma ut i det civila.

  “Jag har inte gjort något fel eller tänkt något förbjudet”.
  Datainspektionen sätter ihop bitarna som de kommer.
  Då ser det inte så illa ut.

  Här länkar till säkerhetsföretag och företag som sysslar med biometri.

  Det är 21 sidor med företagsloggor på en sida!
  Sony, Honeywell, Samsung och andra stora företag:

  http://www.sourcesecurity.com/companies/search-results/company-search/pa.biometrics.html
  http://www.sourcesecurity.com/companies.html

 3. Tiderna förändras. Stämpelklockan borta. Alla skal identifieras….till vad nytta …terror?
  Det är ganska så genomskinligt vad de håller på med. Alla människor skall kontrolleras, varför säger de inte sanningen istället, nej då skulle det bli kaos och upplopp, demonstrationer….Vi ska sööövas in i detta nya tillstånd- som är NWO
  Och när allt är gjort, då kan man absolut inte komma undan
  GUD vet GUD har kontrollen GUD är god, till skillnad från vissa andra
  /Maria

 4. Ja det är tider där människor tror sig vara trygga med all kontroll. Men ack vad de bedrar sig. Inlåsta kan vi snart känna oss och vara….

  Och den som tar antikrists märke är dömd.

  Den som får Guds märke/sigill är trygg.

  Vad väljer man då? Jag tror man väljer pengarna- att kunna köpa o sälja. Men jag hoppas att den troende fattar faran REDAN NU! och tänker sig för och talar med Gud för att veta vad som händer och HUR man skall bete sig.

  Trygga är vi hos Gud. Amen.

  /Maria

 5. Myndigheter och företag gör samhället till ett digitalt fängelse och befolkningen har inte märkt det, så den känner sig trygg med det. Afghanska krigare och bönder känner sig också trygga med att bli biometriskt avlästa på händerna. Vi kommer att känna oss tryggare när chippet inplaceras på handen så att vi kan köpa och sälja utan plånbok. Du kan avläsas på GPS och kolla kontot direkt över internet. Så blir vi trygga. Djur och människa är lika trygga. Tryggare än i fängelset kan ingen vara.

  Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara!
  Stjärnan ej på himlafästet, Fågeln ej i kända nästet. Herren sina trogna vårdar, Uti Sions helga gårdar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.