Terror / Norge. Frågor…Massmedia

 

Massakern i Norge   /Nytt

Hans Gaarder
23.7.2011
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/
 

Bakom kulisserna, framför vår djupa medkänsla med offren och de anhöriga till offren för terrordådet i Oslo 22 juli. Vi publicerar nedan en artikel från den norska tidningen Nyhetsspeilet.no, som är den enda tidning i Norge som granskar Bilderberggruppen. Denna artikel ställer ett antal viktiga frågor, som inte kommer att granskas av mainstreammedia.

NRK 22. juli: “I etterforskningen vil erfaringer fra utenlandske terroraksjoner komme godt med.” Jens Stoltenberg  22. juli : “Vi skal ikke være naive“.
Fredag 22. juli ble Norge hardt rammet av terror, 7 døde i bombeangrep i Oslo sentrum og ufattelige 84 ungdommer ble skutt og drept på AUFs sommerleir på Utøya på en helt uvirkelig og tragisk dag for Norge.

Hele TV-ettermiddagen og kvelden 22. juli ble viet den norske terroren på NRK og TV2, og utsagn som “Norges 11. september“, “Svensk terror-ekspert sier at det var helt sikkert al-Qaida” og “Islamistisk terrororganisasjon har tatt på seg skylda” har føket veggimellom i de tusen norske hjem.

VGs lokaler ble knust i eksplosjonen, og TV2’s personell ble en stund nektet adgang til sine egne lokaler av Oslo-politiet. Vil dette føre til en mer hodeløs og panisk eller en mer nøktern dekning av terroren i de store mediahusenes nabolag?

Som et bakteppe for å forstå de norske aksjonene kan det nevnes at 11. september-terroren, London-terroren 7. juli 2005 og Madrid-terroren 11. mars 2004 var falsk flagg (false flag) aksjoner.

Norske media har enda ikke vært i stand til å utpeke så mye som én eneste av de virkelig skyldige for disse voldsomme terroraksjonene (hhv. 3.000 døde, 54 døde og 192 døde).

Hovedårsaken til dette er at vestlig etterretning er tungt inne i gjennomføringen av falsk flagg-aksjoner (i samråd med utvalgte politikere fra eget land) som dekkes over av vestlige media, samtidig som mistanke og skyld kastes på uskyldige (som regel muslimer). Årsaken til medias manglende etterrettelighet i terror-saker er at vestlige media, inkl. norske media (sic) er kontrollert av utenlandsk etterretning (CIA/MOSSAD).

Nyhetsspeilets sjekkliste for falsk flagg-terror vil kunne gi en indikasjon på hva som er sannheten om de norske terror-aksjonene 22. juli.

Media – kan vi få litt mer fakta, please?

LÄS MER  HÄR:

http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/massakern-i-oslo.html

/Maria

2 thoughts on “Terror / Norge. Frågor…Massmedia

 1. Hej Lennart Ja det mördas barn på våra sjukhus genom aborter och det är fruktansvärt, men ingen skulle gå ut och tala om det, det gör man inte här i Sverige.
  Det är fullt av hyckleri överallt, och allt skall det vara tyst om, det är tyst om Jesus också. /Frid Maria

 2. Hej!

  Idag är det 3 dygn sedan 76 människor mördades i Norge. Under dessa 3 dygn har ca. 300 små människor
  mördats på våra sjukhus i Sverige genom aborter.
  Undrar när 100 000 människor går ut för att manifestera för dessa 300 som aldrig fick någon chans. I detta kan vi verkligen se människans hyckleri.

  mvh L.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.