Terror /Israel

Jag har inte hört de senaste nyheterna från Israel.Men jag vet att det är mycket svårt för alla inblandade parter. Barn, vuxna, militärer …Här följer en intervju med en man som..:

INTERVJU med Hassan Yousef, Hamasledares son, som ger inblick i terrororganisation. Apropå möjligheterna till fred säger Hassan Yousef: – “Det finns ingen chans. Finns det någon chans för elden att samexistera med vattnet?” sa Mosab Hassan Yousef. Han tillägger: “Det handlar inte om Israel, det handlar inte om Hamas. Det handlar om ideologier.”

 

Yousef är son till Sheikh Hassan Yousef, som är en av de mest inflytelserika ledarna för den militanta gruppen; organisationen avslöjar att man torterar sina egna medlemmar. Yousef säger att han indoktrinerades i tidig ålder att använda våld för att utmana Israel i regionen. Som tonåring avancerade han i organisationen och blev ledare för den radikala Muslimska ungdomsförbundet som bekämpadeisraeliska stridsvagnar och trupper på gatorna, firade självmordsbombningar och rekryterade unga män.

Yousef, 30, sa att han insåg den verkliga karaktären av Hamas och det radikala islam under en period i israeliskt fängelse.

Han lämnade sin muslimska tro, lämnade sin familj i Ramallah och konverterade till kristendomen. Hamas ledarskap inklusive min far är ansvariga, de är ansvariga för allt det våld som skett från organisationen. Jag vet att de beskriver det som en reaktion på den israeliska aggressionen, men ändå, de är en del av den och de hade att fatta beslut i sådana operationer mot Israel.”

KÄLLA FOX News: Son of Hamas Leader Gives Glimpse Into Terror Organization   /Mission X-blog   /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.