Terror/Breivik,Bin Laden/Politik och samhälle,utan Gud

 

LÄR KÄNNA JESUS! Bli en Jesu lärjunge! Jesus tar bort ondskan

-Vad tycker vi om Breivik? Är han en ny Bin Laden? Janne Olofsson  gästbloggar om artikel i Expressen:

http://www.expressen.se/nyheter/1.2513860/professorn-stora-likheter-med-bin-ladin
Utan tvekan utnyttjas massakern i Norge för att forma politisk opinion i väst. Kan det tänkas att Breiviks handling helt enkelt borde rubriceras som vettlöst mördande och lämna politiska vinklar därhän?

Breivik ska ha skrivit ett manifesto på 1500 sidor och bloggat på högerextrema sidor på nätet.Vad är det som är kriminellt – mördande av 76 ungdomar, eller de av tidningarna utnämnda extrema bloggarna på nätet?

Här säger en norsk sociolog att Norgeextremisten Breivik är rätt lik Bin Laden.Oj, vad väntat! Det är ju precis vad han är skapad att vara. En terrorfigur ersätts av motsatsen efter ungefär 10 år av antimuslimsk opinionsbildning (Bin Laden var för kalifatet/mot väst/mot Israel och Breivik för Europa/för Israel/mot muslimer!).

Vi har haft 10 år av kampanjer mot muslimer/Al Qaeda/terrorister (clash of civilizations!) och nu kommer 10 nya år för muslimer/multikultur,multireligion, pluralism (globalisering!)? Demokrati och multikulturella samhället hör ihop, sägs det i Norge.

Efter massakern i Norge får också terrorkriget ny energi att fortsätta: ny säkerhetsteknik implanteras, polismyndigheter smälta samman i nya samarbeten (Interpol/Europol/Haagdomstolen/säkerhetssamarbeten osv) och den multikulturella programmeringen fortsätter som förut.

Söndra och härska är vad det globala samhället behöver desperat. Så här utnyttjas massakern för att göra politiska poänger och div samhällskritik rubriceras högerextremism/kriminella åsikter.

Det är ganska svårt att INTE se programmeringen om man känner till den!
– Måste barn skjutas för att demokratin och dess terrorkrig ska fortsätta?

Hur många “muslimer” har mördats i 10 år av terrorkrig?
Vad brukar detta kallas i tidningarna?

Arbeta för demokrati i Mellanöstern…humanitär intervention…

Kan det tänkas att Breivik gjorde vansinnesdåd? Kan det tänkas att terrorkriget (-en) är ett organiserat och mycket lukrativt vansinne?/Janne O

*

 /Tack Janne ! för dessa funderingar och tankar kring de avskyvärda dåden som skett i Norge, vi kan räkna med att fler sådana otäcka saker kommer att ske, trots att man tydligen arbetar “hårt”  för att sänka terrorn. Breivik kan vara en bricka i ett större spel än vi vet! Om terrorister tycker jag inte och jag vill säga att man borde skrota vartenda Tv-Spel och all annan skrot som ungdomar o äldre ser på. Skrota alla tv-program som innehåller våld, ja vet du: Skrota TV! BIO,  m m som innehåller våld.  Vi har ett sjukt samhälle i vartenda land, där allt är tillåtet! OM vi skulle leva efter vad Gud säger istället så skulle det sannerligen märkas på folket! AMEN.  /Maria

4 thoughts on “Terror/Breivik,Bin Laden/Politik och samhälle,utan Gud

 1. Hej Kyllikki Tack ska du ha att du kommer in här. Det händer mycket otäckheter, ja, och man får ibland gräva runt lite för att fatta vad som sker. Vårt samhälle är inte vad det borde vara inte världen heller eller jorden….men Jesus lever!!!/Maria

 2. Tack för inlägget skall jag säga, och varför skulle det vara kriminellt att tycka? Jo men det är det nästan ju, man får inte uttrycka åsikter som ifrågasätter!

  Jag ifrågasätter Breivik lika mycket som jag ifrågsätter olika slags “system” som skall vara bra för människan men inte är det. Psykvården t ex, vad händer där? Och Äldrevården? Den borde heta misshandels- för man misshandlar våra gamla!

  Jag anser inte att vi lever i en demokrati, ja det aknske var det nyss men inte nuförtiden sedan länge, hänger du med?

  NEJ detta vill jag inte ha:

  **Vill ni ha öppna gränser, maffiakontrolleade statsdelar, sextrafficking, banker som äter av statskassan, okontrollerad politisk unionsbildning och politiker som verksställer utländska byråkraters direktiv, utan demokratisk diskussion osv? Ja? **
  Ge oss ngt som fungerar, bygg upp ngt som människan kan vara TRYGG I.

  Människan kan vara trygg: Kom till Jesus. /Maria

 3. Ska man lyssna på alla personer som hamnar på rättspsyk, får vi en ganska färggrann politisk karta!

  Låt inte de sk “demokrati-diskussioner” defineras av galningen!

  Vad massmördaren säger borde egentligen bli uteslutet från den politiska processen.

  Lyssnar man på de röster i media som försöker vrida politisk opinonen till att kriminalisera/tabubelägga vanliga diskussioner om invandring, multikulturalism, Israels roll i politiken, muslimer, kristen sk fundamentalism, globalisering, internationell rätt osv hävdar de sen att DU står på Breiviks sida därför du tar upp diskussionen!!

  Breivik tycker det och tycker det…

  Detta blir bränslet för vår resa mot ett nyss-demokratiskt samhälle.

  Kom i håg vad George Bush Jr sa för tio år sedan:
  “Either you´re with us, or you´re with the terrorists!!!”

  Klara besked den gången! Likadant idag…

  I en demokrati lyssnar politikerna ibland på befolkningen:
  Vill ni ha öppna gränser, maffiakontrolleade statsdelar, sextrafficking, banker som äter av statskassan, okontrollerad politisk unionsbildning och politiker som verksställer utländska byråkraters direktiv, utan demokratisk diskussion osv? Ja?

  Vad är det för kriminellt att ställa dessa vanliga frågor?
  Det är faktiskt förhållanden som belyses!

  Tack för att du tog in inlägget!
  Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.