Tack Jesus!

Bilden kan innehålla: text
Jag är inte perfekt men jag älskar Jesus! Jag är inte perfekt och har inget perfekt liv att ståta med, men jag älskar Jesus! Han lär mig mer hela tiden. varje dag kommer nya tankar och hjälp.
Ja jag älskar Jesus. Han finns med varje stund, både i tårar och i skratt. Han är med varje stund och han har lärt mig att hålla fast vid honom trots allt svårt som sker, och TACK vare stormarna jag rott i så har jag lärt mig hur livet är och hur tufft det är. MEN med Jesus går det att leva och överleva och lära mer och vilja mer.

Sommaren är snart slut och jag har inte nalkats Göteborg ännu! Sorgen är stor men Jesus är med! Tårar droppar varje dag av saknad men jag har inte gett upp, men att ha bott inneboende under samma tak som en främling i 16 månader ger mig stor stor sorg. Tack Jesus att du vet om problemen.

2 thoughts on “Tack Jesus!

  1. Hej ja det är min f d make som jag tvingas bo med för det finns ingen chans med lägenheter, ja det är en sorg att jag inte visste vad jag vet nu. Man kan bli lurad rejält!Ja det är bedrövligt att inte kunna få hjälp att flytta hem! Ingen instans vill hjälpa, är i domstol sedan ett år då jag är sjuk o inte orkar.Ja livet springer iväg och det är inte klokt vad som kan ske på vägen Klara.Det kristna livet är inte lätt och när man vaknar o ser sanningar smäller man av, religiositet o kristendom är två olika saker ser jag… sedan länge /M

  2. Har du verkligen tvingats bo inneboende med en ”främling” i sexton månader? Var det inte din man som du flyttade samman med för många år sedan och som du idag kallar för främling? Eller är det någon annan främling som du tvingas att bo med idag? I såna fall hur har det kunnat bli så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.