Tack för det jag inte fått. BÖN. M Jackson

013foto Maria

Mahalia Jackson: Prayer Changes Things

https://youtu.be/-rMYYkz86h8     Tryck på länken för att se

Bön ändrar på saker och ting. Så sjunger Mahalia Jackson  här och jag håller med om det därför tar jag med sång och musik här. Bön förändrar, ja verkligen. Tänk att få lära känna Gud och få be i Jesu namn, och det sker. Människor undrar väldigt mycket om hur man får bönesvar och då säger jag att man ska be om allt man behöver och man kommer att få det som Gud anser att man behöver. Det finns det som är skadligt för oss också…

I en sång heter det så här: Tack för det jag inte fått!  Jaha? Jo, tack för det jag inte fått, det jag bett om, som var FEL BÖN. Vadå fel bön? Enligt Gud var det fel bön, och han svarar inte på det för han VET att det inte skulle vara bra om vi fick det vi bad om den gången!

Det där fenomenet kan ta TID innan man begriper! Men om inte Gud säger Nej till en bön på det sätt som man kan förstå så får man fortsätta att BE. Hur vet jag detta då? Jo för jag har bett i många år och fått helt fantastiska bönesvar.  Jag anser att det var de bönerna som fick svar på som Gud verkligen ville ge svar på. Detta står i ett bibelord som jag inte har framme just nu. Men se gärna här intill i kategorierna och kategori: BÖN, så finns där bibelord.

Detta var mitt lilla bidrag på sidan idag och jag återkommer med mera att läsa och ta del av. FRID.

name-graphics-maria-545505ROPA till HERREN!

2 thoughts on “Tack för det jag inte fått. BÖN. M Jackson

  1. Christina Imsen sjunger och spelar så fint. Särskilt några sånger finns på spanska som är SÅÅ FINA, se you tube. Tänk vad det finns många sånger som går rakt in i hjärtat. Jag är glad att du mår så pass bra nu att det går framåt i värme o sol. Gud välsigne dig på alla områden!
    Kram f Maria och tack!!

  2. Denna vår har jag varit så trött att jag inte orkat med allt vad jag tänkt mig åstadkomma. Jag har lyssnat mycket på andlig sång, en av mina mest älskade sånger fäste jag mig vid, var Christina Imsen sång om Jesus, som blev min favorit. Hennes man Per-Arne Imsen spelade gitarr i mellanstycket…Underbart måste jag säga!! Tusen Tack för vacker sång och predikan!
    Gud Välsigne er alla!
    Kram / marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.