T D Jakes och satanisk propaganda/falsk profet/False prophet. NEW AGE och O W som förnekar Jesus, video

imagesCACTFZT85

Falska profeter finns det gott om. Kanske har man sett T D Jakes och Oprah på Tv. T D Jakes är mycket berömd, men han är en ulv i fårakläder och umgås med gräddan av kändisar, bl a Dr Phil, som har sin show på Tv i USA och i Sverige, och Mr B Obama är några av dem….m m.   Den troende kristne skall inte ha vänskap med världen. Vi måste varna människor som går fel väg och blir lurade av dessa miljardärer som far runt och predikar-  ett falskt evangelium, som mest handlar om FRAMGÅNG.

Oprah W har mycket bestämt sagt att JESUS INTE är enda vägen till Gud eller till frälsning. Det är lögn hon far med! Se i videon 1.40 min. Hon far med såå många lögner! Jag såg detta programmet på Tv och kände mig väldigt ledsen utav hennes ord och uppsyn. Oprah  W pratar NEW-AGE- nonsens, som så många andra.  Oprah W har inbjudit många kändisar och andra till New-Age-samtal och shower bla A NEW EARTH. Här talas det om en falsk fred. Oprah och Tolle skriver om en ny värld och om meningen med livet. Allt är lurendrejeri, och de tjänar massor med pengar på dessa lögner. Awakened?/Vaken   Så säger Oprah att man kan se vad som saknas i en och få det man behöver, vakna över sig själv och bestämma sitt eget öde. Usch. De är  vänner med världen och fiender till Gud! Gud kan inte använda dem som predikar ett humanistiskt och falskt evangelium. I videon ser vi hur O W gör reklam  för T D Jakes nya bok som handlar om den INNEBOENDE drivkraften att fixa sina liv. Det handlar INTE om evangelium eller JESUS, det handlar om att varje människa är sin egen frälsare/  sin egen gud. Detta är New Age och satanisk propaganda.

Detta handlar om den NYA VÄRLDSORDNINGENS Lurendrejeri, detta vill man lura människor med i den sista tiden. Lucifer/Satan är en djävul som smider sina äckliga planer för att människor skall förgås. Men lyckligtvis så berättar Jesus sanningen för dem som vill veta och vi som tror sprider den och vittnar om Jesus.

Människor: Ta er i akt

 

Oprah and Bishop T.D. Jakes Satanic False Prophets EXPOSED !!!

Bibelord:

James 4:4

 James 4:4.Ye adulterers and adulteresses, know ye not that the friendship of the world is enmity with God? whosoever therefore will be a friend of the world is the enemy of God.

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.