Sverige och Annie Lööf

Denna sidan är inte en politisk sida men en sida där man får inblick i verkligheten om världen och samhället. Se videos och tala om för mig om det är rätt gjort att tro på en sådan person… jag säger nej tack! Jag följer bara Jesus. Politik är för dem som inte har Jesus att tro på.

Bilderbergare och andra styr världen med pengar och regler som är deras egna sjuka idéer, och därför ser det ut som det gör. Sverige är i en DJUP DJUP KRIS.

4 thoughts on “Sverige och Annie Lööf

  1. Hej Karin, jag skall få mailen fixat snarast. Ondskan är stor på vår jord. Ondskan regerar på jorden. Ondskan vill svälja oss men vi har Gud och hans ord och frälsningen att stå på. Vi går fria. Hälsn Maria

  2. Hej! Ja det ä r mycket märkligt hur det har blivit och människor traskar runt och ser inget om det som sker, de är inte kunniga de är blinda, deras sinnen är stängda! /Maria

  3. Hej Maria,hoppas allt bra och att det fixar sig med mailen. Jag säger också nej tack, lögner svek och en enda röra, vi vet vem som ligger bakom ondskan,men den är besegrad.Mvh Karin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.