Svenska kyrkan och Muhammed, nya tron? Förberedelse för det som skall komma?

Svenska kyrkan: Muhammed ska vara kristnas nya profet 20 mars 2021k 09.03 Jakob Wirén ingar ärkebiskop Antje Jackelén innersta krets och han ha nu lanserat en bok där han lyfter för kristna att islams grundare Muhammed som nya profet. Samnytt kan berätta att Wirén tidigare har gắtt till attack mot islamkritiker som han menar skriver islamofobiskt trams" och vill gärna höra böneutrop frắn moskéer i Sverige.”
NEJ TACK!! och inga böneutrop.

Detta är vidrigt, d v s på ren svenska, så är det mycket långsökt för den troende på JESUS att man föreslår något sådant som man yttrar sig om här. Vi som inte går i kyrkan m m utan ‘går med JESUS utanför lägret’, blir helt förtvivlade av denna bild och text! VI som ÄLSKAR JESUS och har honom som HERRE kan inte bli annat än förtvivlade! Ja det är SENA och OTÄCKA TIDER NU, SLUTET NALKAS!

JAHA! VAD SÄGER DU?? Så sjukt galet detta är.

Varsågod , ordet är fritt!!

4 thoughts on “Svenska kyrkan och Muhammed, nya tron? Förberedelse för det som skall komma?

  1. Hej Mikael, välkommen hit! Ja du har så rätt i att Jesus är exakt den han säger att han ÄR: JAG ÄR… vägen och sanningen och livet. Ja det är verkligen hemskt otäckt med islam och att det skall hyllas att göra ved de gör är fruktansvärt. När NOAHIDE-lagarna kommer sedan så blir det tufft. Du har kanske läst om dem? https://gospel.jesuslever.eu/kommande-noahide-lagarna-se-video/ Det finns såå många massmördare inom detta och det är verkligen en stor sorg att veta det. HUR man kan UNDGÅ att veta vad Islam är , det är en gåta. I Ekumeniken (Som leder till helvetet) får man lära sig att alla, alla, religioner skall samverka. MEN JESUS är INGEN RELIGION. Den frälste vet vem Jesus är. Hmm vilken värld……… Välkommen tillbaka hit!! /Maria

  2. Hittat hit på slingriga vägar, vet i hjärta o själ att Jesus är exakt den han utger sig för. Den enda Vägen.
    Vad gäller Muhammed räcker det långt för mig att kolla in hans gärningar. En massmördande krigsherre o rövare som trumfar det mesta med att tvinga sig på en 9-årig flicka,Aysha. Allt enligt Islams egna texter,han hyllas rentav för dessa egenskaper. Så långt ifrån Jesus man kan komma. Hur kan inte detta vara uppenbart för ”präster”med 6-7 år med tunga teologistudier på svenska högskolor..?
    Insåg själv svaret nu,.. alt gott bröder&systrar

  3. Muhammed, ja han har ju inget med oss troende på Jesus att göra, men eftersom det är en enda planerad röra nu så kan vad som helst hända, tyvärr. Ja de olika religionerna slås samman på ngt vis, Chrislam är ju en av dem, och det ska ju bli en världsreligion, men jag tror att det blir ngt mycket värre. Påven /Katolikerna har ju s a s skapat Islam så det kan ske ngt i den sortens elände. KYRKAN är ingen kyrka som GUD vill ha, han vill ju ha OSS bedjande och troende på HONOM, i endräkt med hans ord. Detta är så vansinnigt som sker nu. Vi är ju hans barn, de som tror ska ju vara nära HERREN, o det är inte muhammed! Prästerna valsar med o vet inte hur det borde vara. Köpta? Ja kanske det. Vi är Guds barn o måste uppföra oss! och IMSEn gjorde rätt som sade sin protest!! Men idag finns inga sådana människor kvar, eller de är mycket få.!!! Tack för dina besök här på sidan!!! Var välsignad! /Maria

  4. Den sista Profeten var väl Johannes Döparen. Och förklarings berget var ju Elia och Moses bredvid Guds Egen Son Jesus. Men hur tror dom att man skall kunna få in Muhammed? Som Profet i Kristna ledet? Muhammed tillhör ju Islam, är det just kanske, att olika religionerna slås ihop, och en sammanblandning. Jag vet inte, men många har ju tagit in Yoga, och annat i Kyrkorummet. Liksom också synen på samkönade vigslar, som äger rum. Och inte bara det, utan man vill tvinga Präster viga samkönade. Man undrar när Slutar egentligen Kyrkan att vara en Kyrka.??? Jag minns väl när, de fick bära ut Maranata Arne Imsen både i fötter och armar för, att han var mot Homovigslar i ST, Klara Kyrka för att Protestera. Men nu har ju åren gått, sen dess och mycket mer har hänt i Kyrkorummet. Vhls. Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.