Stridsmän. Löfte om hjälp/Här får du beställa gratis bibel till Dig./OBS! Uppehåll med försändelser av biblar!


…. jag tänker på vad Gud kan göra, i våra liv, om vi tillåter det, så blir det förändringar.

Jag hittade några rader som säger:

Jag är stark, för att jag har varit svag.
Jag är orädd för att jag har varit rädd.
Jag är vis för att jag har varit dum.

OCH:

“Säll är den som förbidar.” Dan 12: 12.

DET kan synas vara en lätt sak att förbida, men i själva verket är det en av de ställningar som den kristne kämpen först efter många läroår lär sig att intaga. Marscher och ilmarscher äro mycket lättare för Guds stridsmän än bara på stället marsch.

Det gives tider av ovisshet, då den villigaste ande, som är ängsligt angelägen om att tjäna Herren, ej vet, vad han skall välja. Vad skall han göra? Plåga sig själv genom förtvivlan, fegt fly undan, draga sig åt sidan av fruktan eller dumdristigt rusa framåt?

Bida blott! Men gör det under bön. Åkalla Gud och framlägg saken för Honom. Tala om för Honom din svårighet, och gör anspråk på uppfyllandet av Hans löfte om hjälp.

Förbida i tro. Giv uttrvck för din orubbliga tillit till Honom. Tro, att även om Han dröjer till midnatt, Han likväl kommer i rätt tid. “Synen kommer förvisso, den skall ej utebliva.”

Förbida lugnt och tåligt. Knota aldrig mot Guds redskap, såsom Israels barn gjorde mot Mose. Tag saken och lägg den sådan den är, enkelt och av hela ditt hjärta, utan någon egen vilja, i den trofaste Gudens händer och säg: “Herre, ske icke min vilja, utan din! Jag vet ej, vad jag skall göra, jag har råkat i svårt trångmål, men fördriver mina fiender.
Jag förbidar Dig, även om Du låter mig vänta länge, ty mitt hjärta är fäst vid Dig allena. O Gud, min själ förbidar Dig, med full visshet om, att Du likväl skall vara min fröjd och min frälsning, min tillflykt och mitt starka värn.”

Alltså Guds hjälp förbida,
och räds ej mänskors hot!
Är Herren på din sida,
vem kan dig stå emot?
Sin kraft Han dem förlänar,
som vandra i Hans bud,
allt till det bästa tjänar
för dem, som älska Gud.

J. O. Wallin.

Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

121 thoughts on “Stridsmän. Löfte om hjälp/Här får du beställa gratis bibel till Dig./OBS! Uppehåll med försändelser av biblar!

 1. Hej Bogdan, vi har sänt dig en bibel i augusti 2022. Vi gör uppehåll här med försändelser eftersom vi ser att det är något som inte stämmer med beställningarna. Det är något som är felaktigt med att alla skriver likadant och flera personer har redan fått fast det skall låta annorlunda. M v h Maria

 2. Hej Maria. Jag heter Bogdan Marin. Jag är kristen. Jag jobbar som översättare i Helsingborg. Jag översätter från Svenska till Engelska, från Svenska till Italienska, från Svenska till Rumänska och tvärtom. Maria kan du beställa bibeln till mig och skicka bibeln hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Bogdan Marin Idrottsgatan 3 A Lgh 1202 265 36 Åstorp Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Bogdan Marin.

 3. Hej Paul,bibeln är beställd ja. Jag skrev att det tar lite tid för att den ska nå fram, (se mitt förra svar till dig) särskilt i dessa tider med oväder, det tar nog flera dagar till.- Det är märkligt att ni alla som beställer klagar på att den beställda varan inte kommer DIREKT efter att den blivit beställd. Det är inte ok att klaga så. Hälsn Maria

 4. Hej Maria. Maria jag jag vill veta har du beställt min bibel? Jag väntar på min bibel. Maria hör av dig till mig. MVH Paul Michael Olausson.

 5. Hej Maria. Jag heter Paul Michael Olausson. Jag är katolik. Jag brukar hjälpa folk i Örkelljunga när det har problem. Jag vill beställa bibeln. Maria kan du beställa bibeln och skicka bibeln hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Paul Michael Olausson Sonnarpsvägen 20 D Lgh 1202 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Paul Michael Olausson.

 6. Hej Cristina Jag skall beställa bibel åt dig, men kommer inte in på mailen nu på natten, jag mailr beställn fredag på dagen. Hälsn Maria

 7. Hej Maria. Jag heter Cristina Marin. Jag har varit gift innan. Min före detta make heter Constantin Marin. Han bor i Bukarest i Rumänien. Vi har två barn tillsammans en dotter och en son. Vår äktenskap tog slut. Vi skilde oss från varandra. Jag är skild. Jag vill beställa bibeln. Maria kan du beställa bibeln och skicka bibeln hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Cristina Marin Trädgårdsgatan 53, 265 36 Åstorp Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Cristina Marin.

 8. Hej Maria. Jag heter Cristina Marin. Jag är rumänsk kristen ortodox. Jag tror på gud och jesus. Jag är trogen religiös. Jag har varit gift innan. Min före detta make heter Constantin Marin. Han var polis. Han har arbetat i femtio år hos polisen i Bukarest i Rumänien. Han bor i Bukarest i Rumänien. Jag är skild. Vi har två barn tillsammans en son och en dotter. Min dotter heter Oana Marin. Hon är gift med en Italienare. Hon bor i Italien. Min svåger heter Enrico. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig och skicka bibeln hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adresa är Cristina Marin Trädgårdsgatan 53, 265 36 Åstorp Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Cristina Marin.

 9. Hej Laurentiu, Javisst, jag har beställt bibeln till dig nu och den kommer att vara på väg efter nyår. Tar cirka 1 v. Hoppas du blir nöjd och att du och din fru kan lära er mer om Kristus och tro, läs mer här på sidan.
  Hälsn Maria

 10. Hej Maria. Jag heter Laurentiu Zaharioaia. Jag är gift. Min fru heter Mariana Zaharioaia. Vi har inga barn. Jag är rumänsk ortodox. Jag och min fru brukar gå till rumänska ortodoxa kyrkan i Helsingborg när det är högtider på påsk och på julen. Jag vill beställa bibeln. Maria kan du beställa bibeln till mig och skicka bibeln hem till mig med posten så fort som möjligt till följande adress Laurentiu Zaharioaia C/O Florin Zaharioaia Gasverksgatan 37 Lgh 1002 252 68 Helsingborg Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Laurentiu Zaharioaia.

 11. Hej Idriz Jag beställer en bibel, eller två kanske?de kommer så fort det går.JESUS lever nu och skall komma tillbaka, bra om du o familjen inser fakta i mycket som gäller vad som sker, om det kan du läsa här på sidan , om tro o mycket mer! Hälsn Maria

 12. Hej Maria. Jag heter Idriz Dervisagic. Jag är från Kladanj Bosnien och Hercegovina. Jag är Bosnisk muslim. Jag funderar på att bytta religion och gå över till kristendomen. Jag har varit gift med en kvinna från Bosnien och Hersegovina. Vårt äktenskap tog slut. Vi skilde oss från varandra. Jag är skild. Min före detta fru bor i Höör. Vi har en son tillsammans. Min son heter Nino. Han bor i Höör. Jag bor tillsammans med en svensk kvinna. Hon heter Monika. Vi har det bra tillsammans. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig så snarast som möjligt. Min adress är Idriz Dervisagic Sonnarpsvägen 22 E Lgh 1102 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Idriz Dervisagic.

 13. Hej Maria. Jag heter Idriz Dervisagic. Jag är från Kladanj Bosnien och Hercegovina. Jag är bosnisk muslim. Jag funderar på att bytta religion och gå över till kristendomen. Jag bor tillsammans med en svensk kvinna. Hon heter Monika. Vi har det bra tillsammans. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig så snarast som möjligt. Min adress är Idriz Dervisagic Sonnarpsvägen 22 E Lgh 1102 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Idriz Dervisagic.

 14. Hej Stefan, många skriver från Örkelljunga, ok,ja många behöver hjälp, du också, i bibeln kan du läsa om tro och bön och hjälp på alla vis. Det bästa är att innan bibeln kommer till dig så får du uppriktigt be Gud /Jesus om hjälp i allt som är och ska komma för dig. Be Gud att du skall få hjälp med allt och vända om, då blir det bra. Jag beställer bibeln åt dig och den kommer snarast så fort Post Nord arbetar.
  Hälsn f Maria

 15. Hej Maria. Jag heter Stefan Vincent Nordkvist. Jag är ateist. Jag har satan inuti i min stjäl. Jag bor ensam. Jag svär mycket. Jag retar folk i Örkelljunga. Jag slås när jag är ute och träffar folk. Jag bråkade med prästen i EFS-kyrkan i Örkelljunga. Jag har gjort mycket olagligt i mitt liv. Maria kan du beställa bibeln till mig så snarast som möjligt. Min adress är Stefan Vincent Nordkvist Sonnarpsvägen 11 B Lgh 1001 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Stefan Vincent Nordkvist.

 16. Hej Stig Ja jag beställer gärna en bibel och sänder den, jag beklagar att du och andra farit illa och det bästa är att LÄRA KÄNNA Jesus, jag hoppas att du ber att få lära känna honom, och bli frälst, ta emot honom i ditt HJÄRTA. Det är en hel del från Örkelljunga o de ställena som beställt bibeln nyss. Jag hoppas att ditt inre blir helt och att du blir frälst från det onda som förstör, kanske dina vänner kan få bli frälsta också. Jag beställer idag och och den skickas snarast.Läs gärna mer härpå sidan om att förstå bibeln, har du frågor så skriv här.
  Hälsn och välgång till dig o vänner. /Maria

 17. Hej Maria. Jag heter Stig Tony Mikael Eriksson. Jag är missbrukare. Jag missbrukar droger och alkohol. Jag är ateist. Jag svär mycket hemma. Jag har lånat pengar av folk men jag har inte lämnat tillbaka pengarna. Jag är skyldig folk i Örkelljunga 20.000 kronor. Jag har gjort mycket olagligt i mitt liv. Jag vill bytta den stil som jag lever nu och börja på ett nytt liv igen. Jag umgås med fel personer. Jag brukar sitta med min kompis Nils Philip Falk på bänken utanför Coop i Örkelljunga och dricka alkohol och knarka. Alla missbrukare i Örkelljunga känner mig de vet vem jag är. Jag vill komma närmare gud och jesus. Jag vill beställa bibeln och börja läsa den. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig så snarast som möjligt och skicka bibeln till följande adress Stig Tony Mikael Eriksson C/O Nils Philip Falk Sonnarpsvägen 11 F Lgh 1102 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Stig Tony Mikael Eriksson.

 18. Hej Redae, Jag har sagt till alla som vill ha biblar att det tar den tid det tar, och nu är det mycket paket som är iväg, du får vänta tills den kommer inget annat, Tack. /Maria

 19. Maria kan du säga till de ansvariga att de skickar min bibel. Jag väntar på den. Min adress är Redae Zakarias Södra Järnvägsgatan 6 C
  Virserum 577 71 Sverige Med vänlig hälsning Redae Zakarias.

 20. Hej Georgios, ja jag ska beställa en bibel till dig, den skickas i veckan som kommer. Man ska inte vara religiös,(kyrkogående m m) men man skall älska JESUS, bara Jesus.Ge ditt liv till JESUS. BARA han som din HERRE kan lära dig vad tro ÄR. Sök honom av hela ditt hjärta och du skall få ett nytt liv .. med honom. Amen.JESUS är den ende som kan hjälpa i allt, för den troende. Hälsn Maria

 21. Hej Maria. Jag heter Redae Zakarias. Jag är Eritreansk kristen. Jag är trogen religiös. Jag vill ha en bibel att läsa. Jag har haft det svårt i mitt liv. Jag har gått igenom mycket i mitt liv. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig och skicka min bibel hem till mig med posten så fort som möjligt till följande adress Redae Zakarias Södra Järnvägsgatan 6 C 577 71 Virserum Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Redae Zakarias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.