Stridsmän. Löfte om hjälp. /Här får du beställa gratis bibel till Dig.


…. jag tänker på vad Gud kan göra, i våra liv, om vi tillåter det, så blir det förändringar.

Jag hittade några rader som säger:

Jag är stark, för att jag har varit svag.
Jag är orädd för att jag har varit rädd.
Jag är vis för att jag har varit dum.

OCH:

”Säll är den som förbidar.” Dan 12: 12.

DET kan synas vara en lätt sak att förbida, men i själva verket är det en av de ställningar som den kristne kämpen först efter många läroår lär sig att intaga. Marscher och ilmarscher äro mycket lättare för Guds stridsmän än bara på stället marsch.

Det gives tider av ovisshet, då den villigaste ande, som är ängsligt angelägen om att tjäna Herren, ej vet, vad han skall välja. Vad skall han göra? Plåga sig själv genom förtvivlan, fegt fly undan, draga sig åt sidan av fruktan eller dumdristigt rusa framåt?

Bida blott! Men gör det under bön. Åkalla Gud och framlägg saken för Honom. Tala om för Honom din svårighet, och gör anspråk på uppfyllandet av Hans löfte om hjälp.

Förbida i tro. Giv uttrvck för din orubbliga tillit till Honom. Tro, att även om Han dröjer till midnatt, Han likväl kommer i rätt tid. ”Synen kommer förvisso, den skall ej utebliva.”

Förbida lugnt och tåligt. Knota aldrig mot Guds redskap, såsom Israels barn gjorde mot Mose. Tag saken och lägg den sådan den är, enkelt och av hela ditt hjärta, utan någon egen vilja, i den trofaste Gudens händer och säg: ”Herre, ske icke min vilja, utan din! Jag vet ej, vad jag skall göra, jag har råkat i svårt trångmål, men fördriver mina fiender.
Jag förbidar Dig, även om Du låter mig vänta länge, ty mitt hjärta är fäst vid Dig allena. O Gud, min själ förbidar Dig, med full visshet om, att Du likväl skall vara min fröjd och min frälsning, min tillflykt och mitt starka värn.”

Alltså Guds hjälp förbida,
och räds ej mänskors hot!
Är Herren på din sida,
vem kan dig stå emot?
Sin kraft Han dem förlänar,
som vandra i Hans bud,
allt till det bästa tjänar
för dem, som älska Gud.

J. O. Wallin.

Från ”Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

88 thoughts on “Stridsmän. Löfte om hjälp. /Här får du beställa gratis bibel till Dig.

 1. Hej Georgia, detta är en kopia på samma klagomål som ni alla har som beställer. Du får vänta tills post Nord delar ut den till dig, de är väldigt sena, detta är samma svar som ni brukar få, jag styr inte Post Nord. Er IP adress är i Stockholm men du bor var? Bromölla??? mvh Maria

 2. Hej Maria. Min bibel har ännu inte kommit. Maria du beställde min bibel på Måndag den 15 Maj. Maria hur länge ska jag vänta på min bibel? Mvh Georgia Ioanna Apostolidou.

 3. Hej Gert, javisst kan du beställa en bibel eller fler genom mig här på sidan. Jag skulle önska att du läser mer här om VAD tro är m m. Religiös är ett uttryck men också ett felaktigt sätt att se på tro, TRO är inte religiöst med just kyrka utan snarare tvärtom. man behöver ingen kyrka alls. Men det kan vi diskutera om du vill.Lär dig mer här om du vill vara seriös. Jag beställer en bibel idag och du har den om cirka en vecka. Vet inte hur förlaget har det…. tack för din beställning. M v h Maria

 4. Hej Maria. Jag heter Gert Ingemar Christopher Sundahl. Jag är trogen religiös. Jag brukar gå i kyrkan i Örkelljunga när det är liturgi varje söndag. Jag vill beställa bibeln. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig. Min adress är Gert Ingemar Christopher Sundahl Sonnarpsvägen 20 D Lgh 1003 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Gert Ingemar Christopher Sundahl.

 5. Hej Georgia Vad bra att du vill ha en bibel, Glöm inte att JESUS är HERRE och att HAN skall komma tillbaka snart. Kristendom skall vara radikal och att lära sig förstå vad Gud säger. Jag beställer åt dig och du får vänta tills den kommer. Tack! mvh Maria

 6. HEJ MARIA. MITT NAMN ÄR GEORGIA IOANNA APOSTOLIDOU. JAG HAR FUNDERAT PÅ ATT BLI KRISTEN ORTODOX. KRISTENDOMEN ÄR DEN BÄSTA RELIGIONEN I HELA VÄRLDEN. MARIA KAN DU BESTÄLLA BIBELN TILL MIG SÅ FORT SOM MÖJLIGT. MIN ADRESS ÄR GEORGIA IOANNA APOSTOLIDOU ÅGATAN 36 A LGH 1002 295 34 BROMÖLLA SVERIGE TACK PÅ FÖRHAND. MED VÄNLIG HÄLSNING GEORGIA IOANNA APOSTOLIDOU.

 7. Hej Nils, du skriver exakt som alla de andra som har beställt bibel, märkligt. Svar har jag: Ja den är beställd och du får vänta tills den kommer på posten till dig, mer kan jag inte göra i nuläget. Post Nord är inte så snabba. Hälsn Maria

 8. Hej Maria. Jag undrar har min bibel blivit skickad? Maria kan du vara vänlig och kontakta de ansvariga och fråga de om de har skickat min bibel och återkom till mig ned ett svar. Med vänliga hälsningar Nils Philip Falk.

 9. Hej Nils, ja jag ska se till att du får en bibel till dig. ALLA kan få hjälpa av Gud, alla kan bli frälsta, ja.Vill man det så sker det, Gud är god och hjälper i allt. Jag lägger en beställning, denna låter som de andra jag/vi fått.. men jag skall se till det. Tack för att du beställer, låt Gud ta hand om dig. Hälsn Maria

 10. Hej Maria. Jag heter Nils Philip Falk. Jag är narkoman. Jag är kriminell. Jag har gjort många brott i Örkelljunga och i hela skåne. Jag är en smutsig människa. Jag drömmer om satan och demoner på natten varje dag när jag sover. Jag hatar mig själv när jag speglar mig framför spegeln. Jag är trogen religiös. Jag vet att gud och jesus finns. Jag hoppas att gud kommer att förlåta mig för mina synder som jag har gjort. Jag vill beställa bibeln och jag vill börja att läsa bibeln och börja om från början. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig och meddela mig när min bibel har blivit skickad. Min adress är Nils Philip Falk Sonnarpsvägen 11 F Lgh 1102 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Nils Philip Falk.

 11. Hej Maria. Jag heter Nils Philip Falk. Jag är narkoman. Jag kan inte sluta med mitt missbruk. Jag är kriminell. Jag har gjort många brott i mitt liv i Örkelljunga och i hela skåne. Jag har syndat i mitt liv. Jag är en smutsig människa. Jag vill beställa bibeln och börja om från början. Gud finns det vet jag hoppas gud förlåter mig. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig och meddela mig när min bibel har blivit skckad. Min adress är Nils Philip Falk Sonnarpsvägen 11 F Lgh 1102 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Nils Philip Falk.

 12. Hej Bernt, Din bibel är skickad. Du får vänta tills den kommer med posten. Det är inget vi kan bestämma över. Hälsn Maria

 13. Hej Maria. Maria kan du vara vänlig och kontakta de ansvariga och säga till dem att de ska skicka min bibel så att jag får min bibel nästa vecka innan påsk. Tack på förhand. Med vänlig hälsning Bernt Åke Lindgren.

 14. Hej Bernt Åke jag kommer att sända en bibel till dig på din adress, jadå. Tack. Du behöver ta emot Jesus i ditt hjärta, säga ett JA till honom och följa, känna, honom. DÅ kommer det att ändras.. Hälsn Maria

 15. Hej Maria. Jag heter Bernt Åke Lindgren. Jag är trogen religiös. Jag har syndat i mitt liv. Jag har varit gift innan. Jag har varit otrogen mot min före detta hustru. Jag har gått med en annan kvinna. Jag har legat men en annan kvinna. Min före detta fru hittade oss i sängen hemma. Jag har inte gått hos en präst i svenska kyrkan för att bikta mig. Jag är en smutsig människa. Jag vill beställa bibeln och börja läsa så att jag blir en bra människa. Jag hoppas att gud förlåter mig. Maria kan du beställa bibeln till mig. Min adress är Bernt Åke Lindgren Östra Ringarpsvägen 17, 286 91 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Bernt Åke Lindgren.

 16. Hej Maria. Jag heter Bernt Åke Lindgren. Jag är trogen religiös. Jag har syndat i mitt liv. Jag har varit gift innan. Jag har varit otrogen mot min före detta hustru. Jag gick med en annan kvinna. Min före detta fru gjorde slut. Hon lämnade mig. Hon skildes från mig. Jag vill beställa bibeln. Maria kan du beställde bibeln till mig? Min adress är Bernt Åke Lindgren Östra Ringarpsvägen 17 286 91 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Bernt Åke Lindgren.

 17. Hej, jag kan höra mig för, men det är post Nord som inte har bråttom med att dela ut posten. / Maria

 18. Hej Maria. Min bibel har ännu inte kommit. Maria kan du fråga de ansvariga om de har skickat min bibel och återkomma med ett besked till mig. Mvh Maekele Merhawi.

 19. Hej Maekele, din bibel är beställd, om den är skickad vet jag ej,det är från olika ställen, men det är på gång. Allting är uppfattat om beställningen ,så det är att vänta på posten nu./ Maria

 20. Hej Maria. Jag heter Maekele Merhawi. Jag kommer från Adi Tekelezan i Eritrea. Jag är Eritreansk ortodox. Maria jag vill veta har min bibel blivit skickad? Min adress är Maekele Merhawi Sunnerbogatan 10, 286 32 Örkelljunga Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Maekele Merhawi.

 21. Hej Maekele. Ja jag kan beställa en bibel åt dig idag så kommer den till dig fortast möjligt beroende på postgången. Ta till dig Guds ord, han är Sanningen. M v h Maria

 22. Hej Maria. Mitt namn är Maekele Merhawi. Jag kommer från Adi Ekelezan i Eritrea. Jag är ortodox från Eritrea. Jag saknar en bibel att läsa. Jag tänker på gud varje dag. Jag ber till gud när jag går och lägger mig på kvällen. Maria kan du beställa en bibel till mig och meddela mig när min bibel har blivit skickad. Min adress är Maekele Merhawi Sunnerbogatan 10, 286 32 Örkelljunga Med vänliga hälsningar Maekele Merhawi.

 23. Hej Florin, ja du kan få en bibel hemsänd, gratis, gärna. Det jag undrar är varför du låter exakt som de andra som beställt o fått biblar. Samma slags upplägg m m. Känner du alla de andra också… Det kan dröja innan den kommer fram för POST NORD är inte så snabba har vi märkt. Jag beställer den söndag 5/2. Tack.
  /Hälsn Maria JESUS är enda vägen!

 24. Hej Maria. Jag heter Florin Zaharioaia. Jag är Rumänsk ortodox. Jag är trogen religiös. Jag brukade gå varje söndag till kyrkan när jag bodde i Rumänien. Jag vill ha en bibel så att jag kan läsa om den kristna religionen. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig och meddela mig när min bibel skickas. Min adress är Florin Zaharioaia Gasverksgatan 37 Lgh 1002 252 68 Helsingborg Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Florin Zaharioaia.

 25. Hejsan!
  Jag saknar en bibel och har börjat tänka mycket på gud… Jag skulle gärna ta emot en bibel!

 26. Hej Kjell, fick veta sent igår att man är hemma från semester o på jobb igen, så de är säkerligen sända nu till alla som ville ha. Då tar det några dagar till, så ha tålamod, de är på väg över Sverige med Guds ord- Hälsn Maria

 27. Hej Maria. Jag väntar på min bibel. Min bibel har ännu inte komnit. Maria kan du vara vänlig och höra med de ansvariga och meddela mig. Med vänlig hälsning Kjell Gunnar Almqvist.

 28. Hej Kjell, tack för dina ord. Det är bra att du vill tänka om och bli frälst/Född på nytt i Jesus och få honom som din Far och bästa vän. Se gärna denna videon som jag såg nyss om att bli en ny skapelse i Jesus: https://www.youtube.com/watch?v=Nr76APHnJ-4 Det är inte lätt att vara en kristen men det är det bästa i alla fall.Du och Jenni kan se framåt nu och gå in i Guds vila och kamratskap och ledning. Jag hjälper dig gärna på vägen, och här på sidan får du alla frågor besvarade. Se kategorier om det du undrar. Välkommen.
  De som sänder biblarna är på semester nu men kommer tillbaka den 16 oktober. Då sänder de din bibel. Jag beställer den ikväll. Tack så mycket och jag hör av mig. /Hälsn Maria

 29. Hej Maria. Jag heter Kjell Gunnar Almqvist. Jag är ateist. Jag brukar svära ofta hemma. Jag brukar bråka varje dag hemma med min flickvän Jenni Larsen. Jag har syndat i mitt liv. Jag är en ond människa. Jag har funderat länge på att bli kristen. Jag vill beställa bibeln och lära mig om den kristna tron. Maria kan du vara vänlig och beställa bibeln till mig så snarast som möjligt. Maria kan du meddela mig när min bibel har skickats. Min adress är Kjell Gunnar Almqvist Sonnarpsvägen 20 G Lgh 1201 286 32 Örkelljunga. Tack på förhand. Med vänlig hälsning Kjell Gunnar Almqvist.

 30. Hej Julio, det har bara gått 4-5 dagar, du får nog räkna med några dagar till, postgången är knepig. Bibeln är sänd till dig, det är POST NORD som inte sköter sina uppdrag. Mvh Maria

 31. Hej Maria. Posten var hos mig idag. Min bibel har inte kommit. Maria kan du vara vänlig och kontakta de ansvariga och ta reda på vad har hänt med min bibel och meddela mig efteråt. Med vänlig hälsning Julio Cesar Garcia.

 32. Hej Julio, jag beställer den ikväll 25/9. Hoppas den kommer iväg fort o att du blir nöjd. JESUS är frälsaren och Mästaren, Jesus är också Gud.Hoppas du kan få mycket glädje av bibeln.
  /G v d Maria

 33. Hej Maria. Jag heter Julio Cesar Garcia. Jag är från Honduras. Jag är honduran. Jag är trogen religiös. Jag är katolik. När jag bodde i Tegucigalpa i Honduras gick jag till kyrkan varje söndag. Jag vill läsa bibeln och lära mig om den kristna religionen. Maria kan du vara vänlig och beställa en bibel till mig. Maria kan du vara vänlig och meddela mig när min bibel har blivit skickad. Min adress är Julio Cesar Garcia Hällgumsgatan 25 C Lgh 0901 872 36 Kramfors Sverige Tack på förhand. Med vänlig hälsning Julio Cesar Garcia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.