Stridsmän. Löfte om hjälp. /Här får du beställa gratis bibel till Dig.


…. jag tänker på vad Gud kan göra, i våra liv, om vi tillåter det, så blir det förändringar.

Jag hittade några rader som säger:

Jag är stark, för att jag har varit svag.
Jag är orädd för att jag har varit rädd.
Jag är vis för att jag har varit dum.

OCH:

“Säll är den som förbidar.” Dan 12: 12.

DET kan synas vara en lätt sak att förbida, men i själva verket är det en av de ställningar som den kristne kämpen först efter många läroår lär sig att intaga. Marscher och ilmarscher äro mycket lättare för Guds stridsmän än bara på stället marsch.

Det gives tider av ovisshet, då den villigaste ande, som är ängsligt angelägen om att tjäna Herren, ej vet, vad han skall välja. Vad skall han göra? Plåga sig själv genom förtvivlan, fegt fly undan, draga sig åt sidan av fruktan eller dumdristigt rusa framåt?

Bida blott! Men gör det under bön. Åkalla Gud och framlägg saken för Honom. Tala om för Honom din svårighet, och gör anspråk på uppfyllandet av Hans löfte om hjälp.

Förbida i tro. Giv uttrvck för din orubbliga tillit till Honom. Tro, att även om Han dröjer till midnatt, Han likväl kommer i rätt tid. “Synen kommer förvisso, den skall ej utebliva.”

Förbida lugnt och tåligt. Knota aldrig mot Guds redskap, såsom Israels barn gjorde mot Mose. Tag saken och lägg den sådan den är, enkelt och av hela ditt hjärta, utan någon egen vilja, i den trofaste Gudens händer och säg: “Herre, ske icke min vilja, utan din! Jag vet ej, vad jag skall göra, jag har råkat i svårt trångmål, men fördriver mina fiender.
Jag förbidar Dig, även om Du låter mig vänta länge, ty mitt hjärta är fäst vid Dig allena. O Gud, min själ förbidar Dig, med full visshet om, att Du likväl skall vara min fröjd och min frälsning, min tillflykt och mitt starka värn.”

Alltså Guds hjälp förbida,
och räds ej mänskors hot!
Är Herren på din sida,
vem kan dig stå emot?
Sin kraft Han dem förlänar,
som vandra i Hans bud,
allt till det bästa tjänar
för dem, som älska Gud.

J. O. Wallin.

Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

28 thoughts on “Stridsmän. Löfte om hjälp. /Här får du beställa gratis bibel till Dig.

 1. Hej, jag har beställt var sin och de kommer snarast, har inte fått ngt annat meddelande om det. Det kommer att lösa sig, du kan nog vänta några dagar, jag bestämmer ju inte över andra eller över Post Nord. Tyvärr är det så. Hälsn Maria

 2. Hej Maria. Albertos Dermentzidis är min vän. Vi vill ha var sin bibel. Bibeln är så liten. Jag tänkte Maria kan du säga till din vän att hon ska skicka två biblar i ett kuvert till oss. Min adress är Paul Apostolidov Marklandsgatan 23 Lgh 1203 507 45 Borås. MVH Paul Apostolidov.

 3. Hej Maria. Alberto är min vän. Vi vill ha var sin bibel. Bibeln är liten. Jag tänkte din vän kan skicka två biblar i ett kuvert. Maria jag hoppas att din vän skickar biblarna så snarast som möjligt. Min adress är Paul Apostolidov Marklandsgatan 23 Lgh 1203 507 45 Borås Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Paul Apostolidov.

 4. Paul det är två st på din adress som vill ha var sin bibel, en som heter Alberto på samma adress? Är det så att Alberto också finns där på den adressen? /Maria

 5. Hej Maria. Tack för ditt svar. Jag ska avvakta till på Fredag den 27 Maj. Om min bibel inte kommer så tror jag inte längre att den ska komma. Då har postnord slängt den eller delat ut den till någon annan. Alla ljuger vem ska jag tro på? MVH Paul Apostolidov.

 6. Hej Paul, det är så bara att POST NORD inte fungerar som den borde, POST NORD slänger post också. Jag skall fråga min vän om hon vet ngt i försändelsen, detta har inte hänt förut men jag skall kolla upp det snarast i mail. Hälsn Maria

 7. Hej Maria. Mitt namn är Paul Apostolidov. Maria jag vill meddela dig att min bibel har inte kommit. Posten kom idag kkockan 11:30. Jag hade ingenting. Jag är mycket upprörd över detta. Jag vill ha min bibel så att jag kan börja att läsa. MVH Paul Apostolidov.

 8. Hej Maria. Mitt namn är Paul Apostolidov. Min bibel har inte kommit. Posten har precis kommit till mig. Maria om din vän hade skickat bibeln på Fredag den 20 Maj så borde bibeln ha kommit. MVH Paul Apostolidov.

 9. Hej Paul, en vän till mig sänder bibeln, den är på gång som sagt, den bör komma i postlådan jadå.Jag ska höra mig för om när den sändes. Det brukar vara omgående. Hälsn Maria

 10. Hej Maria. Mitt namn är Paul Apostolidov. Maria har du skickat min bibel? Maria har du skickat det som vanligt brev? Då kommer min bibel i min postlåda. Med vänliga hälsningar Paul Apostolidov.

 11. Hej Albertos, Ja den skall vara sänd till dig men posten är inte vad den borde så du kanske måste vänta lite, det finns förseningar på vägen eftersom paket o dyl. går vissa dagar och brev andra dagar. Hoppas det går fort. Hälsn Maria

 12. Hej Maria. Min bibel har inte kommit. Maria har du skickat bibeln? Min adress är Albertos Dermetzidis Marklandsgatan 23 Lgh 1203 507 45 Borås MVH Albertos Dermetzidis.

 13. Hej Paul. Tack för mail, ja jag ska beställa en bibel till din adress/snarast omgående. Gud är god. Tack så mycket! Hälsn Maria

 14. Hej Alberto! Tack! ja jag skall beställa den omgående att skickas till din adress. Tack så mycket! Hälsn Maria

 15. Hej Maria. Jag heter Paul Apostolidov. Jag vill lära mig om den kristna tron. Maria kan du vara vänlig och skicka en gratis bibel till mig. Min adress är Paul Apostolidov Marklandsgatan 23 Lgh 1203 507 45 Borås MVH Paul Apostolidov.

 16. Hej Maria. Jag heter Albertos Dermetzidis. Maria kan du vara vänlig och skicka bibeln gratis hem till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Albertos Dermetzidis Marklandsgatan 23 Lgh 1203 507 45 Borås Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Albertos Dermetzidis.

 17. Hej Maria. Mitt namn är Stefan Vincent Nirdqvist. Jag vill ha en gratis bibel. Min adress är Stefan Vincent Nordqvist Sonnarpsvägen 11 B Lgh 1001 286 32 Örkelljunga

 18. Hej Stefan, ja jag sänder gärna en bibel till dig, utan kostnad för dig. Så roligt att få göra det. Den är inte så stor, mer som en fickbibel. Jag gör en beställning nu idag! Tack för ditt meddelande, välkommen hit till sidan! G v d. /Maria

 19. Hej Maria. Jag heter Stefan Vincent Nordkvist. Jag är trogen kristen. Jag går till kyrkan varje söndag. Maria kan du vara vänlig och skicka en bibel gratis till mig med posten så snarast som möjligt. Min adress är Stefan Vincent Nordqvist Sonnarpsvägen 11 B Lgh 1001 286 32 Örkelljunga Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Stefan Vincent Nordqvist.

 20. Hej Daniel! Vad underbart att du söker Gud och vill vara en frälst människa. Jag tar emot din önskan här och din bibel kommer så fort det går, beställes i denna veckan. Bibeln är ganska liten, hoppas du tycker det är ok. Vill du ha större så sök på second hand eller köp t ex HANDBOK FÖR LIVET, en stor bibel, men förklaringar till varje vers. Den har jag och den har verkligen lärt det den ska. Hälsn och Guds välsignelse. Välkommen till denna sidan, den vill berätta om alla former av frågor m m.
  /Maria

 21. Hej!
  Jag har precis börjar söka gud och saknar en bibel att läsa i. Det är inte samma sak att läsa på datorn.

  Vänligen Daniel
  Frösängsvägen 50 61341 oxelösund

 22. Hej Viktor! Tack för din beställning, Bibeln beställes idag/kväll och sändes till dig omgående. Hälsn Maria

 23. Hej Mitt namn är Viktor, jag vill få grattis Bibeln, Adress: Lektorsgatan 6B 21456 Malmö

 24. Hej Viktoria! Skriv ditt namn och adress på mail här i gästboken så sänder jag en bibel till dig, den är gratis. Hälsn f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.