Stillhet inför HERREN. Livet i Kristus. Frid.

 Bli stilla och besinna att jag är Gud, upphöjd bland hednafolken, upphöjd på jorden.
(Ps 46:11)

Nej, jag har lugnat och stillat min själ som ett avvant barn hos sin mor. Som ett avvant barn är min själ i mig.
(Ps 131:2)

Bättre en handfull ro än båda händerna fulla med möda och ett jagande efter vind.
(Pred 4:6)

Ty så säger Herren HERREN, Israels Helige: “Om ni vänder om och är stilla skall ni bli frälsta.
Genom stillhet och förtröstan blir ni starka.” Men ni vill inte.
(Jes 30:15)

Men HERREN är i sitt heliga tempel. Var stilla inför honom, hela jorden!
(Hab 2:20)

…sätta en ära i att hålla er lugna och sköta ert och arbeta med era händer så som vi har befallt er.
(1 Tess 4:11)

…hjärtats dolda människa med den oförgängliga skönheten hos en mild och stilla ande. Det är mycket dyrbart i Guds ögon.
(1 Petr 3:4)

Klag 3:26
Det är gott att i stillhet hoppas på hjälp från Herren .

*

Internet, även kallat www..World Wide Web har legat nere hos mig några dagar och det beklagar jag, men nu är det igång igen, välkommen hit igen!  Livet är inte alltid så stilla som man kunde önska sig, och på insidan kan det vara ganska oroligt ibland. STILLA inför HERREN bör man vara, men ibland är det svårt med fokus då det sker saker som skakar hjärtat, och sådana saker har jag många utav. Skrivandet är igång igen i alla fall.

Önskar dig en fin och välsignad vecka!

 

2 thoughts on “Stillhet inför HERREN. Livet i Kristus. Frid.

 1. Tack så hjärtligt och välkommen hit, vad roligt att du tycker om min sida här. Jag skulle skriv en kommentar på din blogg men det gick inte, jag kunde inte sända in den.Men jag kan läsa den…Ja man får göra vad man kan i dessa tider som inte är lätta att leva i, inte för någon. Inte för den troende, den ser alla omvälvningar och alla lögner och all smuts.Men den som inte tror förstår inte vad den går miste om.
  JESUS LEVER!
  Kram
  Maria

 2. Tack för helt underbara bibelord. Jag ska spara dessa för mig själv! Det är så ofta som jag behöver återkomma till Guds vila! 🙂

  Jag blir så glad över att hitta så fina kristna bloggar. Jag har börjat själv blogga nu (sattamaria på wordpress) och inser att det finns såå mycket gott att läsa överallt! Du har till exempel en jättefin blogg! 🙂

  Kram
  En kristen medsyster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.