OM *cåvidd* PÅ SVENSKA!

Hälsn Maria

https://experimentlandet.blogg.se/2021/june/maste-dom-smarta-och-intelligenta-boja-sig.html

Måste de smarta och intelligenta böja sig..

I en värld full av idioter, av icke tänkande människor, så böjer sig de flesta för det mesta men de som har något innanför pannbenet gör det inte lika lätt för de tänker och funderar och bildar sig förhoppningsvis en egen uppfattning om sakernas tillstånd.

Det är hos de tänkande som hoppet ligger men i och med att de flesta människor (tänkande eller ej) vill göra karriär i världen så går det inte heller att förlita sig på de som tänker för de kan helt och plötsligt vända om från att ha trott och predikat något till att inte längre tro och predika det de har trott och predikat så fort PENGARNA kommer in i bilden och det handlar om att få ett bra och gott liv för sig själva och för sina närmaste.

Detta kan vi se exempel på varje dag och det värsta är att ingen tycker att det är konstigt när någon/några vänder om helt plötsligt. De tror och vill tro att de är bättre själva men så kommer pengarna in i bilden och då blir de precis som dem de har avsatt eller hatat och velat få bort.

Så kommer det att se ut i världen och i samhällena fram tills att Jesus/Gud kommer tillbaka (grupper mot grupper, partier mot partier och alla mot alla) och tar bort dessa/alla ondskans hantlangare som har skott sig på andra utan att känna någon ånger och för att de endast ha velat ha ut egen vinning av världen och vänder kappan efter vinden.

Ett bra exempel på detta är Putin som tidigare var en KGB agent i det forna Sovjet och som arbetade för en annan makt (för makten i det forna Sovjet) men som idag menar sig vara en demokrat och demokratisk efter att vindarna har vänt.

Stefan Löfven vill bli avsatt idag (liksom den tidigare Fredrik Reinfelth ville) för han vet att han inte behöver gå till arbetsförmedlingen eller till socialtjänsten eller till hela världens socialbyrå, det vill säga till försäkringskassan för att tigga sitt levebröd. Han inser att, det är bättre att fly än att illa fäkta medans tid är.

De avgår alla som har sagt sig vara folkföreträdare med fallskärmar på miljonbelopp från staten/samhället som de kan leva gott på och de kan starta företag utan något problem eller alternativt välgörenhetsorgnisationer om de är på det humöret.

Deras nära och kära kan göra detsamma med pengar från dem och som kommer från staten/samhället. Att kalla dessa människor för FOLKFÖRRÄDARE/LANDSFÖRRÄDARE är inget som är tillåtet i Sverige för de måste ju få leva ut efter att de har avgått och kunna köpa sig herrgårdar eller slott och annat och investera sina pengar som de har förtjänat och arbetat för att få och med sina bara händer.

De har verkligen och i blod, svett och tårar lyckats att arbeta sig upp i samhället/ i världen trots att de inte har gjort något annat än att vara FOLKFÖRRÄDARE/LANDSFÖRRÄDARE men intalar sig att de är och har varit FOLKFÖRETRÄDARE, att de har företrätt folket när det är sig själv och sina närmaste de har företrätt och företräder.

Inget kommer att förändras gällande detta klientel av människor. När en går så kommer någon ny som gör samma sak och så fortsätter det fram tills att Jesus/Gud kommer tillbaka och utrotar dem alla. Då gäller det att befinna sig på rätt sida och på Jesus/Guds sida.

Jag varnar för det skådespel (idiotin) som pågår idag och där alla, även de kristna, springer efter pengar och efter status och efter ära och berömmelse för att de vill bli några i världen.

/Maria: MÄRKLIG VÄRLD, eller hur?

4 thoughts on “OM *cåvidd* PÅ SVENSKA!

 1. hej ! Vårt land kan man misshandla hur som helst för det är så enkelt, människorna har vant sig vid att inte våga reagera. Det är så hemskt i Sverige så att man blir mörkrädd nu. MEN dte är ju så att GUD vet allt och att det är sena tider, och det går fortare o fortare. Jag hoppas att nåden är så stor över vad man orkar klara av. Den heliga skriften får hjälpa oss att leva med Jesus och att göra det han vill trots problemen. Vi går en runda till!!! Sköt om dig vännen!!! Fridshälsn Maria

 2. Ja, Maria, Det verkar inte klokt, och var är våra såkallade Stora Media, De har ju totalt uteslutit oss, vi existerar inte, det man gör i Diktatoriska länder att ”Osynligöra” människor i Politiken och Media. ja, de Fattigaste ålderspensionärer, har det inte bra, liksom sjukpensionärer. så sådana som dig och mig, och andra, har stora Media Diktatorisk Tystnad, de talar gärna om alla orättvisor i Polen, eller Ryssland, ungern, och då är 90 procent Pride. när de kan styra hit kameran till vårt eget land istället, Ja politikernas Löner Höjs och Höjs helt Ohämmat, och massa förmåner, och sticker utomlands, istället för att åka till Förorterna och Mäkla Fred, i rena krigszoner. Politiker har väl blitt Nya Adeln, med sina gigantiska löner och förmåner. nej! här får jag Sluta, skall titta på ditt senaste inlägg här ovan, verkar väldigt passande i Sammanhanget och ifrån Helige skriften. Guds Frid Maria.

 3. Hej! tack för din medverkan här, alltid roligt!! Ja du mantrat pågår! VÄRDA, VÄRDIGHET, BRA LIV! AHA?? Det är inte självklart att ALLA pensionärer o sjukpensionärer har det ok. Inte alls, och det vet jag att du vet också. Det finns så många som blivit drabba på arbeten de haft och som inte fått det de borde och inte den hjälp de önskat. Många många är drabbade i vårt land och vi har den sämsta ersättning av de flesta länder, för här värdera man inte människorna värdigt men man KRÄNKER DEM och deras ARBETSLIV7 SLAVARBETE i många fall
  Det finns ingen ekonomisk trygghet- det vet jag som lever dåligt på min pension. Det finns inga röster som kan hjälpa dem som inte hörs. De pensioner som en vanlig fattig arbetare får är inte i samma klass som överhetens- d v s de i regeringsställning! Det är skilda saker och de ligger inte i den gruppen som vi andra gör, det är olika system där de redan rika får sååå mycket mer!!! Ändå- har de ofta inte ett uns av bildning bakom sig!! Det finns ingen trygg ålderdom o har aldrig funnits.En pensionär är inget värd. Jag har fått enormt mycket stryk när det gäller att inte kunna klara mig på ersättn. och jag skall skriva en överklagan på min pension för den är inte ok- Det ska framgå att man är BESTULEN! Hälsn Maria som tackar dig för engangemang och trogen läsning här, det gör mig gott!! /BLESSINGS

 4. Hej! Maria vill bara skriva några tankar när jag hör stora media TV och Politiker, efter man haft slags offeraltare över Sjukpensionärer och ålderspensionärer i fler decennier.
  Nu har de blitt tvungna att försöka säga någonting, och när jag hör det NYA MANTRAT, så låter det så här.
  ”DE SOM ARBETAT HELA SITT YRKESVERKAMMA LIV, ÄR VÄRD SIN PENSION, och HA BRA LIV”
  Vilket borde vara förstås helt Självklart, och solklart. varför har de inte Sagt det i fler decennier, man använder nu ordet ”VÄRDA” det som skrämmer mig nu, är faktiskt, att politiker och media inte talar om dem, som blitt invalidiserade, eller sjuka under sitt yrkesverksamma liv, och aldrig kunna gå tillbaka till jobb, utan blitt Sjukpensionärer, vilket de aldrig kunde föreställa sig, eller dessa som aldrig trott att deras barn skulle råka bli, sjuk eller svårt invalidiserad. borde inte politiker och Stora media, tala om att dessa, är lika mycket Värda ekonomisk trygghet. media har aldrig detta i sina munnar, trots slags Offer altare som Offrades välfärden, i decennier, så får de ingen som Helst röst hörd. Varför det börjar trumma mantran över, att ålderpensionärer skall vara Värd Ekonomisk trygghet, är ju för att Media figurer och folk med bra jobb, vet att de skall gå i pension, men de kan aldrig föreställa sig bli sjuka eller invalidiserade mitt under Yrkes banan, eller föda något barn så sjuk, och måste ta hand om, så därför är detta Synsätt som blitt i sjukt i hela Samhället, den som blitt sjuk, går bara pengarna runt i en cirkel här i Sverige, mellan sjukvård och mediciner och sjukvårds artiklar, inte ett öra hamnar utomlands. Så visst är det bra att något mantra dyker upp, att Den Yrkesverkamma är ”VÄRD” sin pension och Trygg ålderdom, sådant som borde vara Självklart i stjärnorna, men att Utesluta och ignorera helt Sjukpensionärer, är nog så skrämmande Rikt Land ,Tack för din Sida. Maria och färgstarka ord. Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.