Sjuka, Vilka är sjuka?/ Vaccination? Nej.

Denna text du ser nedan fick jag i dag på ’sociala medier’, vilken tur att de finns, och då kan man ju förstå av texten att det ’mörkas’ en hel del i samhället! Sanningar kommer inte alltid fram men här i texten kan man ju se och läsa att det sker något märkligt som man i o f s REDAN HAR FÖRSTÅTT! DETTA du läser nedan är ju sådant som en livs levande arbetande människa har upptäckt:

Kan vara en bild av text

MEDIA, ljugmedia, mörkar och är tillsagda att INTE lämna ut uppgifter om antal sjuka på ’akuten’ eller de som har anmält olika vaxxskador, eller andra problem. Ja jag önskar att FLER kommer att BERÄTTA SINA Sanningar för dem som INTE tror att vaxx är skadligt. DET är inte ens ett vaccin, det är en smörja utan dess like!

Det är STOR SKILLNAD på dem som tror på LÖGNER och dem som tror PÅ GUD! Nedan kan du läsa ur Psalm 37 på skillnaden mellan den rättfärdige och den gudlös/orättfärdige!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Var rädda om er! Ät nyttigt, ut och gå, vila, och läs Guds ord!! TACK för alla era besök på denna sidan!!!

Kram f Maria!

bild Maria

2 thoughts on “Sjuka, Vilka är sjuka?/ Vaccination? Nej.

  1. Ja så rätt i det du säger. Det är kriminellt att s a s styra ett land o länder som de gör idag, helt godtyckligt av dem själva, med diktatur o kommande diktatur och smuts som vi inte vill ha. Vi är instängda i lilleputtlandet där inga röster får höras, allt är väl…medan man i andra lände demonstrera och hörs väldigt väl och syns.Sanningen får inte komma fram för den är för farlig, någon kan ta illa upp. Ja det är långt värre än någon orkar o kan tänka. Det är illa i världen, så tragiskt.! Tack för din omtanke om sidan här och mig. ja det är roligt att det är så många besök här och att kommentarer är fler m m. MÅNGA biblar har sänts iväg i höst o vinter. Det är såå roligt!!! Känner du ngn som vill ha så säg till. Gud välsigne dig! Hälsn Maria

  2. Ja, Oftast är Medias Tigande just att hålla sanningar borta, Jag brukar mynta, är det problem här i Sverige av orättvisor, så ser du genast att kameran åker utomlands för att hitta just orättvisor? Om det är Kriminellt och hålla sanningen låst. Borde många sitta i fängelse idag. Om Vaccinet har dödat massor, så borde det vara en långt mycket värre skandal än Kirurgen Macchiarini och dess konstlade luftstrupar. mycket arbete med dina sidor förstår jag, mycket jobb, fint att du delar Biblar Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.