Sjuka pga chemtrails. /Mikael J hör av dig igen här på sidan!/Maria

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Sjuksköterska: 
Dubbelt så många sjuka pga Chemtrails folkvet.nu
juni 5, 2013 by 

Jag fick ett mail från en pensionerad sjuksköterska som berättar att numera får allt fler unga människor lunginflammation än tidigare och förkylningar som brukar gå över på max 7 dagar tar flera veckor att läka ut.

Sjuksköterskan gör en direkt koppling mellan en allt sjukare befolkning och det senaste årets myckna sprejande av  Chemtrails.

Här under mailet:

Hej!

Jag bor i Ullared i Hallands inland och iakttar ofta chemtrailas. De har varit mycket frekventa det senaste året. De är oftast centrerade mot kusten men de förekommer även häröver. Idag for jag till Falkenberg, c:a 4 mil härifrån och såg den största frekvensen av chemtrails jag någonsin skådat.

Himlen var full, det kom ständigt nya och rutmönstret var enormt. Tyvärr hade jag ingen kamera. Försäkringskassan här i Halland meddelade i februari månad att antalet sjuka i år var dubbelt så stor som samma månad förra året. Det stämmer väl med chemtrailsen.

Numera är många människor förkylda i många veckor. Normalt går en förkylning om på 5-7 dagar. Frekvensen lunginflammation har ökat betydligt och drabbar numera även unga människor, det händer tom att de läggs in på sjukhus. Normalt är pneumoni, lunginflammation, den äldre människans sjukdom. Jag är själv sjuksköterska, numera lyckligen pensionerad.

Det är mycket som inte längre stämmer med vad jag lärt och upplevt i min profession. Dagens chemtrails upplevde jag som mycket obehagliga och hotande.   Tack för Ditt mail! Skicka gärna in fler om du vill som beskriver hur det är där du bor.

Chemtrails måste vi dels få en förklaring till varför de finns och och dels måste de snarast sluta spraya. Jag håller med, det känns mycket obehagligt och hotande. Sedan jag själv insåg våren 2011 att de sprayade oss som om vi vore ohyra har mitt liv känts mer meningslöst på något sätt, för vad finns kvar om även naturen förstörs?

Från:  http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/sjuka-pga-chemtrails.html

 

/Maria/   se fler artiklar  här på sidan om chemtrails

 

4 thoughts on “Sjuka pga chemtrails. /Mikael J hör av dig igen här på sidan!/Maria

 1. Hej Sonja! Jaaa jag håller med på alla punkter, jag är så förtvivlad över detta skeende som hållit på i så många år. DET som sker är att skapa ohälsa och död, med barium, strontium o annat elände i våra kroppar. Ja det är djävulskt. Man tror inte att vi förstår vad de gör, se mer här på sidan i kategorin om hur länge o hur det var tidigare m m. Finns ingen som vill erkänna detta som sker, det finns ingen ansvarig för något längre, men polisanmäla borde gå att göra. Jag söker ett ord i stället för kondens/alltså rätt namn på smutsen… men jag har tappat det. Ja Sonja detta är så förtvivlat otäckt, det är ONDSKA rakt av. Beklagar denna mänsklighet- omänsklighet. G v d vi går vidare i detta o jag skriver mer…/Maria

 2. Igår lördag 16 september, klar himmel när jag gick hemifrån.15 min senare tittar upp hela himlen täckt av ett rutmönster starkt avgränsade vita remsor ÖVER RONNEBY KALLINGE. CHOCKAD AV VAD JAG SÅG.STRAX INLEDS HYSTERSKA FLYGNINGAR MED MED FÖRSVARETS JAS PLAN FRÅN FÄLTET KALLINGE. MANIPULATIVT FÅ OSS ATT TRO PÅ KONDENS. SÅ UPPFÖR SEJ INTE KONDENS. DETTA STAVAS ONDSKA. NU HAR VI NORRSKEN I SMÅLAND. Vem kan njuta av detta ” fenomen” i våras rapporterade en person att 8kg Barium skickats upp från Kiruna. Försökte anmäla o frågade vem som gett tillstånd, svar: Behövdes inget. Detta är djävulsk Ondska. Några vill se oss döda.

 3. Hej Mikael! Vad bra att du skrev igen, du förstår, jag tryckte bort din kommentar av misstag! Men sådant händer… Chemtrail är jag mycket förargad över och ledsen på. Tänk att människor vill göra andra så illa. Ja vi ser strimmorna, sjoken och formationerna på himmelen och vi vet vad som är på gång, men vem reagerar? Finns det ngn minister som höjer sin röst och säger stopp? Finns det ngn som säger att detta inte får förekomma?
  Nej vi är så köpta och så korrumperade och så förda bakom ljuset- och ljuset från solen förminskas men blir farligt tillsammans med alla dessa farliga ämnen som ligger i atmosfären. Det kan jag räkna ut fast jag inte är ngn slags forskare. Giftet går in i våra kroppar och orsakar stor skada. Varför ökar t ex cancer bland människor och djur? Och politikerna vill hålla oss på mattan, det är det som är politik. Vi ska rösta på det bästa partiet och hålla munnen i styr……………..och höra på deras lögner.

  Det finns mycket att läsa om detta med chemtrails och haarp på nätet. Vi lever i de sista tiderna och man kan läsa om farligheter i bibeln, och Jesus säger ju att det ska bli vedermöda och hemskheter. Tror du? På Jesus? Jag gör det som du ser, och HAN är enda räddningen för alla människor. Du får gärna maila mig på gudrun.reponen@tele2.se (Gudrun Maria)

  Jag önskar att du läser mer här om olika slags galenskaper som människor gör och vad som kommer att ske. Tiden är kort och mycket mer kommer att ske. Haven förgiftas och människor kommer att bli ännu sjukare och miljön kommer inte att kunna räddas och maten tar slut, tyvärr så är det sant. Och på Almedalsveckan pratar politikerna en massa strunt och konverserar med drinkar och tilltugg—och världen brinner! Och alla kan räddas av Jesus till evigt liv. Läs också på min andra sida: Livsplan, http://bloggen.fi/herre1/

  Hälsn f Maria

 4. Ja, då skriver jag väl igen eftersom det jag skrev förut kom bort – men kommer inte riktigt ihåg mer än att det handlade om chemtrails … För att fatta mig kort blev jag minst sagt chockad över denna dårskap när jag till slut förstod sanningshalten av fenomenet, genom dagliga observationer av himlen, och mycket läsning om det på internet – och känner mig fortfarande tillintetgjord efter den hemska upptäckten jag gjorde för någon månad sedan; himlen har ju nästan aldrig varit riktigt blå, sedan ett antal år, utan mera grå-blå-vit, och alla dessa strimmor som ligger så länge på himlen och som efter en tid bildar konstgjorda moln – av olika sorters GIFT! Detta är rent kriminellt, med tanke på det tryck som jorden med alla dess organismer redan lever under, att dumpa tusentals ton av alla dessa olika kemikalier nästan jämt på himlen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.