Sjuka blir friska!

 

Ros Maria

 

Matt 14:34-36

Rubrik:

Sjuka förs till Jesus

Text: 34 När de hade farit över sjön, lade de till vid Gennesaret.
35 Männen på platsen kände igen honom och skickade ut bud i hela trakten, och man förde till honom alla som var sjuka
36 och bad honom att de åtminstone skulle få röra vid hörntofsen på hans mantel. Och alla som rörde vid den blev friska.

   

I bibeln kan vi läsa om många under och mirakelhelanden, och det är underbart att vi VET att Jesus kan och vill hela. Vi är många som kommer med våra bördor till honom. Eftersom jag varit sjuk så länge så längtar jag också efter befrielse från smärta och annat –  att få bli frisk. Det är en glädje att veta att Jesus hjälper varje dag och stund- han är bara en bön bort. Man lär sig att bära smärta och sjukdomar- fast man vill vara frisk får man ändå lära sig att ha tålamod- även om det är svårt.  MEN allt blir lättare  för att JESUS är med.

Idag fick jag komma till min husläkare som konstaterade eksem i ansiktet- och det var ju inte särskilt kul! Det ser verkligen INTE bra ut!  MEN han hjälpte mig med en annan sak också som jag BAD om i morse att Gud skulle hjälpa mig med, ÅH vad Gud är god, och det hade inte med mitt hälsotillstånd att göra….Det kommer jag att berätta vid tillfälle- då saken löst sig. För Gud gör sådant som är omöjligt.

name-graphics-maria-545505

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.