SENA TIDER

Guds dom över hedningarna.

Rom 1:31vettlösa, trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa.
Ja det är många många som INTE VILL TRO, nej de vill inte höra talas om Guds ord. Vi är många många som vill framföra ett budskap om himmelen och Jesu återkomst. Oftast vill man inte förstå att det finns ett slut. Det är knappt så att jag själv kan förstå att det är så sena tider.

Det är märkligt att man befinner sig i bibliska tider och att människor ute i världen är väldigt okunniga och tror att bibeln är en bok som LJUGER OM ALLT: och inte är sann. Jesus är HERRE, Jesus är GUD, men bryr man sig? Nej inte de som inte tror. De far ut i fula ord om Jesus o tron. Man kan få vila vid korset, vila i Jesu famn, men man törs kanske inte, man kan bli frälst. Jag önskar och jag ber om hjärtats begär om tro för människor.

2 thoughts on “SENA TIDER

  1. Hej! ja det finns de som vill tro men inte vet hur, och de kan få svar om de frågar. Jag möter många människor som säger nej tack så fort de kan och nu för tiden är det en slags större avoghet mot tron eller det kan vara så att man avskyr Gud för man tror att han är skulden till allt som sker. Sanningen är ju att han TILLÅTER hemska saker, bl a för att människor skall kunna se att han är god och för att det ligger i hans plan.Ja tron är en gåva, och man får be om den, ja många gåvor har Gud att ge. Han är stor och mäktig och vill bära oss. FRID! /Maria

  2. Det finns också de människor, som vill tro, men inte kan. Tron är ju en gåva. Vi får be om trons gåva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.