Sång och musik /Jesus Frälsaren

Vi är Guds barn, vi frälsta, vi är inga slavar, inte under ett hårt samhälle! Vi är Guds barn för att han är god och vi fick välja att följa Jesus. Det är det bästa som hänt i mitt liv, trots tårar och bekymmer. Man går inte fri från problem då man väljer Jesus, nej, man får fler problem, MEN JESUS löser dem!!! Det har jag fått erfara.

Trots reklam i videorna så tycker jag sångerna är fina och lugna. Jag känner mig hemma med texterna och jag är glad att jag kan skriva här och att JESUS är min HERRE! Tänker på er som läser denna hemsidan och tycker det är roligt med kommentarer.. skriv gärna någon rad… Hälsn och Guds välsignelse till er. /Maria

2 thoughts on “Sång och musik /Jesus Frälsaren

  1. Hej Madelen! Tack! Så härligt att läsa att du trivs med vad som skrivs här! Jag vill så gärna att man skall komma fram i sin tro, bli frälst, gå vidare med Gud. Det är min önskan att man skall få mer o mer o mer av Gud. Tack Madelen, jag hoppas du kan få bli döpt då du är säker på vad dop är och att det finns ngn som är klar över vad som skall ske. Bibeln är Guds ord och den är översatt o mycket kan bli fel då… Läs inte bibel 2000. Karl den tolftes bibel rekomenderas eller bibel 1917, reformationsbibeln. Gud välsigne dig! Kram f Maria!!

  2. Jag är så glad att jag hittade din sida, läser den varje dag! Att hitta din sida blev min räddning och jag läser nu bibel för första gången i mitt liv. Nu väntar jag på att äntligen få bli döpt och längtar så efter det.
    Stor kram till dig Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.