Rundgång. Allt handlar om Jesus och tro, Jesus och lärjungarna. ÄR DU en lärjunge? Då bör du veta vad bibeln säger. Tillbaka till Matteus kap 24! /USA? VIDEO BORTTAGEN AV youtube

Människor märker kanske nu att det är något i världen och på jorden som är fel, totalt fel. Ja, precis så är det ju., FEL. – Jag har skrivit en hel del här på sidan om något som vi kallar för DE SISTA TIDERNA, de kan vara väldigt långa. De kan också bli korta, rejält korta, men det vet vi ej ännu. MARIO MURILLO SÄGES VARA EN VILLO-LÄRARE, men det vet jag inget om så jag prövar denna video….. Mario säger att GUD ÄLSKAR USA SÅ MYCKET. Hmm Gör Gud det, så som det ser ut i mycket?

VAD VI VET är ju i alla fall att Jesus kommer efter vedermödan (som startade 2020 med s k pandemi). H’är nedan ser du en video från USA som berättar om oron i USA. Där är man väldigt rädda, oroliga och vill precis som LÄRJUNGARNA på Jesu tid få VETA! Få veta NÄR och HUR allt kommer att ta slut.

JESUS berättar att inte en sten skall bli kvar…….. De flesta vet inte att Styrandet av USA är ett stort elände med otroligt mycket lögner och större galenskaper. Man tror att det landet är ett underverk av godhet, men man är blåst så det viner om det. USA är inget att ha, inte alls. Hur jag kan säga så? Jo för att jag ser och hör och förstår vad som sker. D Trump är en bov, och har så många döda på sitt samvete, men HAR HAN ETT SAMVETE? Knappast! MEN VIDEON här handlar om den stora oro som folket känner nu. Skall det ske något i November, enligt utsago? Möjligt! Det är Disaster i hela det landet. Elände. Jag tror att det kommer att krascha snart. Människor i USA har det inte som i filmerna, nej det är mycket fattigt på sina håll, mycket värre än här. Människor har inte råd med läkarbesök eller mediciner, de bor på gatan eller på stora gräsmattor och får sova där. Jag har varit i USA och sett en hel del, både det rika och LYXEN och det mer fattiga.

Att BLI LURAD är det värsta man kan bli. De flesta kommer att bli lurade i dessa tider, för att de INTE VET vad GUD säger i sitt ord eller VAD han VARNAR FÖR! Vet du?

GUD ger alltid instruktioner till sitt folk och man bör LYSSNA på GUD, andra gör INGET AV DET! Då blir man hjälpt. I Kalifornien låter de barn så unga som 8 år ta piller/Mediciner som förstör deras pubertet m m. ÅH, vad det sker hemska saker i världen. Man talar om att bygga upp USA på NYTT! MEN! USA är ju ett STULET LAND! Bara det säger ju att det fått sitt straff! / M m./

Ja Gud kommer att straffa FOLKEN för sin ohörsamhet, för sin otrohet emot honom, för sin avsaknad av kärlek och mycket mer. Det blir tufft för nationerna/länderna/världen… för den kommer att BRINNA!

Matt 24:2Men han sade till dem: “Ni ser allt detta? Jag säger er sanningen: Här ska inte lämnas sten på sten. Allt ska rivas ner.”
Mark 13:2Jesus sade till honom: “Ser du dessa stora byggnader? Här ska inte lämnas sten på sten. Allt ska rivas ner.”
Luk 19:44De ska slå dig och dina barn i dig till marken och inte lämna sten på sten i dig, därför att du inte förstod den tid då Herren besökte dig.”
Luk 21:6“Detta som ni ser – det ska komma dagar då här inte lämnas sten på sten. Allt ska rivas ner.”

Rom 12:11Var inte tröga när det gäller iver, var brinnande i anden, tjäna Herren.
Luk 12:35
Spänn bältet om livet och håll lamporna brinnande.
Gal 4:17Dessa människor brinner för er men inte på ett gott sätt, utan de vill skilja er från oss för att ni ska brinna för dem.
Gal 4:18Det är bra att brinna för det som är gott, det gäller alltid och inte bara när jag är hos er.
Ef 6:16Ta dessutom trons sköld, med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar.
Upp 8:8Den andra ängeln blåste i sin basun. Då var det som om ett stort brinnande berg kastades i havet. En tredjedel av havet förvandlades till blod,
Upp 8:10Den tredje ängeln blåste i sin basun. Då föll en stor stjärna från himlen, brinnande som en fackla, och den föll över en tredjedel av floderna och vattenkällorna

Johannes Uppenbarelsebok är mycket tydlig, men det fordras kunskap för att FÖRSTÅ DEN.

Respekten för Gud är inte så stor…

2 thoughts on “Rundgång. Allt handlar om Jesus och tro, Jesus och lärjungarna. ÄR DU en lärjunge? Då bör du veta vad bibeln säger. Tillbaka till Matteus kap 24! /USA? VIDEO BORTTAGEN AV youtube

  1. Ja Tommy, världen är förändrad till det sämre fast den varit såå dålig hela tiden. INGA tider har varit bra, alla har varit på väg emot undergång.Bibelskolor är inte ok anser jag, JESUS var ingen bibellärare och lärjungarna gick inte i bibelskola. Guds ord är ömtåligt men starkt och det bästa för en människa. FÖRR hade man en helt annan respekt för Gud och var kanske lite rädda också… FINNS det några s k kyrkor som är ok? Jag tror inte det. JA! SÖK FÖRST GUDS RIKE! MEN det är svårt att förstå de orden! Det har jag fått erfara. GUDS ORD GUDS RIKE, lärdomar som verkligen håller. BÖN i enskildhet tror jag på, inte mass-bön som i de stora onaturliga samlingar som finns. Gud är god!
    /Maria

  2. Jag hade en dröm, ja så sa väl Martin Luther King, Maria. jo!, jag hade en dröm om USA. Den var så här, Dröm De pratade och pratade om Gud och allt, som de verka ha varit med om massor, men då sa en röst i själva drömmen. så mycket de pratar om mig, men själva verket inte upplevt så mycket munnarna pratar om mig. sedan vaknade jag, den pekade på USA, men jag tror det är så i stort, det finns ande döpta som aldrig satt sin fot i bibelskolor, fast de lär sig på något sätt av Gud. Jag säger inte det är fel, att gå Bibelskolor, men många gånger, så ser man nästan vilken bibel skola de kommer ifrån, och då undrar man hur mycket original de finns i själva personen. Läkaren Pastorn Denis Mukwege, operations Läkaren, som hjälpte massor av våldtagna kvinnor, hjälpte dem, med och operera deras sönder slitna underliv, och hjälpte dem Psykiskt med sitt team. Men han sa och blev ledsen, över att det var för lite bön, och sa att man gjort undersökning i USA, där man kom fram till 5 minuter om dagen, vilket han tyckte att bönen borde ha en stor mycket tydligare roll, en 5 minuters böner. Bara det sista, orden. Stora Köpcentrum har varit överfulla, man trängs och förlänger också öppet tiderna ( Mammons tempel), men bönehusen varit tomma,( men en gång i tiden trängdes man för att komma till Jesus och få en skymt.) kanske Kyrkorna också är nedläggnings hotade? Trots att Böne Änkan Hanna kunde vara i Templet, och bedja dag och natt, och tjänade Gud med Fasta och Böner. Sedan frågan vad är det för innehåll i Kyrkor idag? Finns sådana platser kvar, som Änkan Hanna tjänade Gud med. Men det borde vara de mest fyllda husen för Bön, sök först Guds rike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.