Repris-text i påsktid: O-sanningar om JESUS? Ja i mängder kan man se och höra sådant som serveras som sanningar, men ej är det./ Allan Svensson´s text som är sanningen.

Att lärda teologer och kyrkoledare tror att Jesus blev korsfäst på fredagen, och att fredagen har blivit firad som Långfredagen, det är för att man har inte studerat Bibeln. De vet inte vad Bibeln lär, för de läser den inte. De bara följer mänskliga traditioner. Satan utnyttjar denna okunnighet. Och firandet av Långfredagen till minne av Jesu korsfästelse, detta har Satan använt som ”bevis” för att Jesus inte uppfyllde Jonas tecken. ”Han var ju bara halva tiden i graven!”

Det står ingenstans i Bibeln att Jesus blev korsfäst på en fredag. Jesus varnar för att göra Guds Ord om intet genom mänskliga stadgar och traditioner. (Mark. 7:5-13). Vi ska vara styrda av Bibeln och inte av traditioner. Påskdagen är ju felplacerad i almanackan. Den ska vara på onsdagen och inte på söndagen. Det var ju på påskdagens kväll som man slaktade påsk-lammet, och på påskdagen blev Jesus korsfäst. (Men eftersom korsfästelsen av Jesus tog längre tid än att slakta ett lamm, så måste den börja många timmar tidigare). Detta är tvärt emot den allmänna uppfattningen, att han uppstod på påskdagens morgon.

Översteprästerna och de äldste hittade på en lögn. För en stor summa pengar mutade de soldaterna till säga att lärjungarna hade stulit hans kropp från graven! Soldaterna tog pengarna och gjorde som de blivit tillsagda, och än i dag är detta rykte spritt bland judarna. Matt. 28:12-15.

Så har också andra bibelsanningar blivit förfalskade. Det s.k. barndopet är ju en förfalskning av det dop som Bibeln talar om. Och det som brukar kallas ”sanningen om dopet i den helige Ande” är ju bara en liten del av denna bibelsanning. I pingstkyrkorna och andra frikyrkor har de predikat om Andens dop, men de har bara delvis förstått denna sanning.

Sanningen om dopet i den helige Ande är helt oförenlig med den församlingssyn och församlingslära som man har i frikyrkorna. De som vill förkunna sanningen om dopet i den helige Ande måste säga upp sitt medlemskap, och avslöja frikyrkorna som religiösa svartbyggen. De är ju inte grundade på Guds ord, och deras medlemskort och medlemsmatriklar har inget med Guds församling att göra.

Ingen pastor och ingen frikyrkoförsamling och ingen präst eller biskop i kyrkan, har makt att utesluta någon ur Guds församling. Den makten och myndigheten har Fadern förbehållit sig själv! Det är han som är Vingårdsmannen (Joh. 15:1-6), det är han som tar bort de odugliga grenarna som inte bär frukt.

”Mina får lyssnar min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Och jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin förgås, och ingen skall rycka dem ur min hand. Min Fader, som har gett mig dem, är större än alla, och ingen kan rycka dem ur min Faders hand. Jag och Fadern är ett.” Joh. 10:27-30. Läs också Rom. 8:38-39.

Ps 35:9Min själ ska jubla i Herren och glädjas över hans frälsning.
Ps 37:39De rättfärdigas frälsning kommer från Herren, han är deras borg i nödens tid.
Ps 38:23Skynda till min hjälp, Herre, min frälsning!

Vill du ha kontakt med mig i något ärende eller få en bibel gratis hemsänd, se Gästboken med mail-adress.

/Maria

2 thoughts on “Repris-text i påsktid: O-sanningar om JESUS? Ja i mängder kan man se och höra sådant som serveras som sanningar, men ej är det./ Allan Svensson´s text som är sanningen.

  1. Hej Tommy, jag tycker man skall hålla sig till sanningen, vad det än är och jag tar med denna text för att det är viktigt att förstå påsktiden och att det inte ens heter Långfredag, m m. Ja korset gäller varje dag,absolut. Det kommersiella har tagit över nästan totalt och det är inte ok. Ja förr hade vi en fin påskberättelse om JESUS och vad som skedde och vad han gjort… Men de tog bort detta om den stora händelsen, för vi ska inte få tro. INGEN tro på Gud … vad är det för liv. /Maria

  2. Ja, där ser man. några tankar här på Andys inlägg Maria. Tänk fall någon tror att det var just fredagen han blev Korsfäst, och blitt frälst ändå, jag tror inte Gud ställer något högre kunnande, om det skulle vara på en Onsdag eller fredag?. “Korset gäller varje dag” Traditioner är väl oftast att minnas något, som Korsfästelsen, jag menar inte att man skall blint följa traditioner, men de uppehåller någonting, man måste antingen börja prata om Jesus. “Varför har vi Påsk” Sedan om de nu kommit in massa ägg och röt ägg och häxor, är väl något kommersiellt spel för att sälja, så marknaden kan gnugga pengar, alltså sådana som Jesus kastade ut från Templet. Påsken hade annars på SVT stående film i fyra delar, delar film avsnitt varje Påsk. det var “Jesus från Nazareth” Som varje ungdom kunde växa upp till och se. Men SVT tog bort den traditionen om film berättelsen om Jesus, Varför??? så traditioner är mer för Marknads tomtarna, och då ryser man bara och tänker på Julen, där marknaden gnuggar händerna, men det var ju i alla fall sådana Jesus slängde ut från templet, om de skulle vara där. Ni är mitt Heliga tempel bygge. Guds Väls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.