Relationer/Att ha god kontakt med Gud, att vara nära

 

När livet går som på räls och som man har räknat med, då litar man på sin egen förmåga, men när det strular till sig och det blir problem på allvar och man känner sig både kraft- och modlösa vänder man sig till Gud.      /Lita på Gud alltid/

Att vara beroende av Gud är inte att leva i nederlag! det är tvärtom bevis på god kontakt med honom. Då har vi insett att vår källa till sanning och kraft är Gud själv, och därför håller vi oss nära honom. Med den inställningen driver problemen oss närmare Gud istället för bort från honom. Lär dig att vara BEROENDE av Gud varje dag och varje stund. I Kärlek växer man.

Paulus skriver:

2Co 1:8Vi vilja nämligen icke lämna eder, käre bröder, i okunnighet om vilken nöd vi fingo utstå i provinsen Asien, och huru övermåttan svårt det blev oss, utöver vår förmåga, så att vi till och med misströstade om livet.
2Co 1:Ja, vi hade redan i vårt inre likasom fått vår dödsdom, för att vi icke skulle förtrösta på oss själva, utan på Gud, som uppväcker de döda.
2Co 1:10Och ur en sådan dödsnöd frälste han oss, och han skall än vidare frälsa oss; ja, till honom hava vi satt vårt hopp att han allt framgent skall frälsa oss.

/Maria 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.