Radikala sanningar!/VARNING för Yoga – meditation

 

LÄKARE VARNAR FÖR MEDITATION OCH YOGA:

         VARNING!

Det kan få förödande följder för en människa att praktiserar detta. Här finns all anledning att höja ett varningens finger.
En som varnat för vad det kan leda till är överläkaren Bo G Johnson. I en intervju i Göteborgs-Posten den 20 september 1984 talar han om sina erfarenheter. Artikeln inleds med följande konstaterande:
”Meditation och yogaövningar har i flera fall lett till psykisk sjukdom”.
Ett av de fall som Bo G Johnsson följt var en 27-årig man, utan missbruk eller sociala problem. Denne prövade på den s k chakrameditationen.
Överläkaren berättar hur mannen vid en sådan övning upplever hur en slags energi med stor kraft fyllde kroppen: ”Det handlande om ett energiflöde som sakta steg upp genom ryggraden och upp i huvudet där det liksom exploderade. Han tyckte sig se hur energiströmmar strömmade ur händer och fötter. Dessutom hade han visioner av ormar som steg uppåt i ljumskarna och ville bita honom i ansiktet.”
Vidare beskrivs hur mannen efter några dagar upplevde hur ”en mörk substans trängde in i hans kropp. Han fick akut dödsångest och vaknade flera gånger på nätterna då han upplevde att onda väsen attackerade honom.”
I artikeln konstateras vidare att: ”Chakrameditation är en form av yoga som bygger på föreställningen att det inom människan finns en slumrande kraft som kallas Kundalini eller ormkraften.”

Artikeln i Göteborgs-Posten kan läsas på följande länk: http://kundalini.se/meditation.html
I denna artikel talas det alltså om attacker av ormar och onda väsen på denne man. Tydligare än så kan det inte sägas vad det handlar om, nämligen attacker av demoner från den onda andevärlden, vars furste är Satan själv. I Bibeln beskrivs han som ”ormen”.
Det har även skrivits böcker som framställer Kundalini, ormens kraft som positiv, se bilden.

Satans och demoners krafter kan alltså frigöras genom olika tekniker, som ofta presenteras på ett tilltalande sätt inom det som betecknas New Age. Det är klokt att ta varning när även läkare konstaterar riskerna med att laborera med mörkrets makter. 

Författare Holger Nilsson Flammor.com

Publiceringsdatum: 2010-12-01Författare: Holger Nilsson  Flammor.com

Ja det måste varnas, gång på gång för Yoga-meditation- Kundalini och här har du ytterligare ett inlägg om det och det kommer troligtvis fler som varning att gå in i det okända.
/Maria

5 thoughts on “Radikala sanningar!/VARNING för Yoga – meditation

 1. Hej Kerstin och välkommen. Ja du har helt rätt i din varning och människor är ju mer yoga-intresserade än någonsin. Det är faktiskt livsfarlig, Kundalini-anden som man sett en del på predikanter från USA m m. Den anden tar människans liv om man inte är uppmärksam! Det är besvärliga tider då t o m troende går fel vägar, och vi som vet, ja vi varnar o varnar för massor med saker som inte är ok.
  Gud välsigne dig i vakenheten! /Maria

 2. Inte ens lite ska man ha med/öppna upp för yoga etc. Folk tror ä det ä int farligt ,att DE har kontroll hela tiden.Men den onde ä listig och får större chans smyga sig in i människans liv,så TA AVSTÅND HELT FRÅN ALLT SOM KOMMER FRÅN ANDRA KULTURER/RELIGIONER.!

 3. TILLÄGG: Du/Ni kan läsa här på sidan om NEW AGE och däri finns mycket av yoga och andra farligheter.
  Låt dig/er inte luras!!!!/Maria

 4. Hej Tony! Ja ormen var listig och försöker ännu….men som du säger, Gud har evangelium till oss att sprida, och frälsningen till människan, och satan kan känna sig mer än blåst. Det är bara att lyda Jesu order, gå ut och sprid evangelium, så har han sagt. Härligt och underbart.
  Hälsn Maria

 5. Ormen var listigare än alla dom andra djuren. Med list kommer man således långt. Men med evangelium, Guds kraft till frälsning, kommer vi ännu längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.