Radikala sanningar /Kärlek från Fadern

dsc00111.JPG

Ömhet från Fadern, kärlek från Fadern. Ja det ger han oss, han som är vår Far, vår Gud. Om vi rätt lär känna Fadern så vet vi var vi står som människor, för kärleken får oss att växa och att kunna gå ut som fria människor i den uppgift som Fadern ger oss. Alla kristna får inte likadana uppgifter över lag, och att GÅ UT och utföra en missionsbefallning är kanske inte samma sak för alla.

Därför vill jag förtydliga att den som verkligen känner Jesus och vad frälsningen innebär, den känner också missionsbefallningen och kan stå rak då det blåser hårda vindar. Hårda vindar kan komma att blåsa i våra liv, och den som har den stora innerliga kärleken till Jesus och Fadern kan stå rak i vilket oväder som helst.

Därför vill jag förtydliga att den som kanske inte känner sig själv tillräckligt eller den som på något sätt blivit illa behandlad av de som säger sig vara kristna, kanske pådyvlade saker de inte klarar av, de är inte mogna att ge sig ut på missionsfältet.

Eller de som är så sårade och sargade och missförstådda och lidande i sitt innersta, de kan inte gå ut och göra det som de skulle vilja, De Måste I Första Hand få läka och få av innerlig kärlek från Gud och människor, så att de blir mogna starka kristna först…..hoppas jag förklarat detta på ett sätt som du förstår….

Vi är hans älskade barn, men det kan ta tid för en människa som blivit slagen alltför många gånger att förstå denna sanning.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.